2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İyiki başka bi doktora gitmişsin canım.Korkma Allahın izniyle hiç bişey olmadan sorunsuz bi şekilde bebeğini sağ salim kucağına alıcaksın inşallah canım
Evet ya iyi ki kendi doktorum da öyle bişeyin olduğunu zannetmiyorum dedi ben de artık perinatologla devam edecem gitmicem eski doktoruma riskleri çok büyük çünkü

Bugün dışardan poğaça yeme gafletinde bulundum mide yanmasından ölcem off nerden yedim yaa gerçekten çok fena arkadaşlar. Rennie de işe yaramıyor bunun için acile gitsem çok mu saçma olur?

Bugün dışardan poğaça yeme gafletinde bulundum mide yanmasından ölcem off nerden yedim yaa gerçekten çok fena arkadaşlar. Rennie de işe yaramıyor bunun için acile gitsem çok mu saçma olur?
Bende dün Pizza yedim kendim yapmıştım yemez olaydım ertesi gün öğlene kadar midem taş gibi oldu reflü den şurup lar gerçekten işe yaramıyor maden suyu iç canım

Zencefilli çay yapıp içmeyi deneyebilirsin o rahatlatabilir

Ben owli aldım.
Kizlar kışlık tulum bakıyorum ama polyester olsun istemiyorum... Astronot tulum tarzı... Nerden alabilirim? Sizler aldınız mı?
Ben de owli aldım çok tatlı yumuşacık. Aslında bi de ev için uyku tulumu almak istiyorum ama kalın uygun bişey alamadım. Alt katımız boş olduğu için ev çok soğuk oluyor üsttekilerde iki oda anca yakıyorlar ev ısınmıyor yani kalın bi tuluma ihtiyacım var.

Canım oda sıcaklığı 24-25 derecelerdeyken yine de uyku tulumu lazım olur mu bilgin var mı? Ben almamıştım, almak şart mı acaba

Kızlar hepsiburadada mustelanın cantasıyla beraber bakım seti 255 lira. 9 da indirim günleri başlayacak belki daha da iner haberiniz olsun.
Hep trendyoldan takip ediyordum 310 liradan hiç düşmedi öylesine bi bakayım dedim iyi ki bakmışım

Canım oda sıcaklığı 24-25 derecelerdeyken yine de uyku tulumu lazım olur mu bilgin var mı? Ben almamıştım, almak şart mı acaba
Uyku tulumu her sıcaklıkta kullanılabilir diye biliyorum. Ama sıcaklığın derecesine göre içine giydirilecek kıyafet kalınlığı ve uyku tulumunun kalınlığı (tog değeri diğe geçiyor) değişiyor tabi. Şu bi yazı var ordan bakabilirsin. Bebeğim uykuda ne giymeli? Uyku tulumu seçimi

Sahi biz bebeklere gün içersinde ne giydireceğiz, uyurken ne giydireceğiz? Tecrübeli kış anneleri var mı aramızdaaa?? Bide biz ev klimalı maalesef

Sahi biz bebeklere gün içersinde ne giydireceğiz, uyurken ne giydireceğiz? Tecrübeli kış anneleri var mı aramızdaaa?? Bide biz ev klimalı maalesef
Tulum ve alt üst takımlar yeterli olur çok kusma olmaz çok çiş geçirmezse sık değiştirilmez sırtına mutlaka yelek giydirin gazını çıkarırken pışpışlarken yelek olsun. Patikli atların altından mutlaka çorap giydirin. Daha öncede yazmıştım elleri ayakları ve burun ucu sıcaksa bebek üşümüyordur

Uyku tulumuna çocuk hareketlendiğinde üstünü sık açtığında daha çok ihtiyaç oluyor oğluma 1 yaşındayken almıştım çok üstünü açıyordu. Bebekler çok hareket etmez kalın battaniye yeterli olur oda ısısı normal deyse. Ama dışarısı için astronot tulum şart bulursam güzel bişey alacağım

Ben hm den aldim astonot tulum gibi ama ayaksiz yani bacak yeri uyku tulumu gibi yuvarlak gidiyor disari ciakrken daha rahat olur diye düsündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…