2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de taburcu oluyorum Evde devam edeceğim kendimi takip etmeye.Her hafta da perinatolojide randevum olacakmış.Haftaya yine burdayım.Insulin eğitimi aldım ilac raporumu bekliyorum.Plesantadaki hasarın ablasyo plesantayi tetikletecegini düşünmüyoruz ama önceki gebelikte dekolman oykusu ve şeker oldugu icin risk büyük diye tekrar etti.Valla evimi çok özlemiştim bugün 5.gün.Insallah çok güzel olacak herşey

Gözün aydın canım çok sevindim inşaallah sağlıkla kucaklarimiza alırız

Bu arada bugün taburcu oluyorum Allah'ın izniyle

Gözünüz aydin olsun kizlar

Amiiinnn inşallahhh bu durumum olmasa ben bebek gelene kadar beklerim rabbim acılarını göstermesin

Gözünüz aydın inşallah bundan sonrasıda sorunsuz sıkıntısız geçer

Ay çok hoşuma gitti ismi bende ahmet Yasir düşünüyorum ama daha hic konuşmadık isim olayını neyi bekliyorsam
Oğlumun adı Said buğra. Bebeğe Talha düşünüyorum ön ad olarak eşim Salih Talha diyor ben yiğit Talha diyorum.. Yiğit eltimin oğlunun ön adı ama hiç kullanmıyorlar şu seneye kadar yiğit dediklerini duymadım. Çok sıkta görüşmüyoruz senede bir iki falan. Eşim olmaz diyor. Salihi komşu koydu oğluna. Komşu önemli değil ama yiğiti pek beğeniyorum salihte oğlumun adına uyumlu bilemedim kararsızım

Bende yigit den yana olurdum . Hem komusunuzla oyun arkadasi olursa ikiside salih olmaz gibi sanki .

Gözünüz aydın, bundan sonrası hayırlısı olsun sağlıkla geçsin inşallah...

Kizlar bu konuda bilgisi olan biri lutfen cevap versin 33 haftalk olduk karnm asagi ya indi gogus tarafmdan anladm bosaldı ve bebegn hareketleri de hep aşağı da bu hafta da karnin asagiya inmesi normal mi karın indikten sonra dogum mu olur doktora sordum bugun ama ultrasonda belli olurdu diyo bana salamıs gibi geldi ya

Kızlar hamileyken çocuğu okula giden varmı ben 4 yasındaki kızımı kreşe başlattım ama içimde kötü bi his var yanlış mı yaptım diye

Bende korona olmaktan çok korkuyorum kızım kreşe gidiyor bana bulaşır mı diye geceleri uyuyamıyorum bu yüzden düşünmekten. 30 yaşındayım bı kronik rahatsizligim yok ama kızımı kreşe yollamasammi diye düşünüyorum. Bı yandanda çocuk çok sıkılıyor evde napicagimizi sasirdik

Doğum kanalına girmiş ama hemen doğacağı anlamına gelir mi bilemedim Dr neden savsaklamış anlamadım. Erken doğum riskin varmıydı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…