2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzu ben geç bile öğrenmişim araştırdım detaylı ulrasonda belli oluyomuş 20. Haftada falan hiç uyuyamadım hastanede olsan bile doğum başladıysa bebeği kurtarma şansı %10 muş

Kuzu ben geç bile öğrenmişim araştırdım detaylı ulrasonda belli oluyomuş 20. Haftada falan hiç uyuyamadım hastanede olsan bile doğum başladıysa bebeği kurtarma şansı %10 muş
Çok şükür ki erken farkedildi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Kendini üzme moralini bozma her şey güzel olacak Allahın izniyle
Ayrıntılı ultrasonda nasıl görememiş doktor madem belli olunacak bir durum

Hanımlar bugün benim de kontrolüm vardı. Bebeğim 1640 gram olmuş çok şükür bir sıkıntımız yok. Sadece geçen kontrolde de bunda da hala başı yukardaydı, zaten ben tekmelerin gelişinden de biraz öyle olduğunu hissediyordum. Doktor çok mu oturuyorsun dedi. Gerçekten de ayakta olunca veya biraz fazla yürüyünce çok fazla bel-kasık ağrısı çektiğim için gün içinde çok oturuyordum; ama karar verdim evde de olsa daha fazla yürümeye çalışacağım, o şekilde dönebilir dedi. Sonra internetten de baktım genelde bebekler 32-36 hafta arası doğum pozisyonu alıyormuş artık. Bakalım kendimi çok strese sokmadan kendisi baş aşağı döner inşallah.

İnşallahh.
Brnim de tosbiğim yan duruyor.
Hala dönmedi.
32.haftayı bitirdik.
Bakalım inşallah döner minikler
Bol bol yürüyün evde.
Ben akşamları yatmadan önce 30 40 dk yürüyorum.
O günkü Beden ihtiyacıma göre yavaş ya da hızlı yürüyorum.
Çok pelvik ağrılarım vardı önceden.
(düşük tehlikesi olduğu için 2 ay kadar yatmıştım hep)
Şuan o ağrılarım hafifledi çok şükür.
Yürüyün bol bol yürüyün

Alttan muayene etmesi lazımmış hiç alttan bakmadılar baksalar görebilirlermiş

Hamileyken kovit geçiren varmıydi aranızda nasıl başladı ?
Dünden beri vücut ağrım var ama hafif ateş vs yok boğazım hafif ağrıyor gibi üşüyorum biraz ama çok fazla değil hepsi...acaba uşüttüm mü korona mi oldum çok telaş yaptım

Bayanlar 32.haftam bitiyor inşallah.Ama benim şöyle bir sorunum var.bebeğin hareketleri canımı çok acıtıyor. Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz? Sanırım çok kuvvetlendi ama tekmeleri dönmesiyle çığlık çığlığayım

Ben 21 hf geçirdim. Baş ağrısı ile başladı.sinüzit sandım. Sonra sırtım çok ağrısı ertesi gün belim...bebeğimi kaybedecem diye çok korktum.şükür atlattık.antibiuotik kullandım Amoksisilin .bol limon .kişisel temizlik.. bol su ve Rabbime sığındım.ancak şimdi erken doğum riskim var ve dr um gebelikte geçirilen bir enfeksiyon sebep olabiliyormuş.serviks kısalığımda var ama belkide virüs de sebep buna bilmiyorum.Herşeyin doğrusunu Allah bilir ve o korur.Rabbinize bol dua edin ...moralinizi bozmayın

kontrolden geldim.
bebek 31+4 le uyumlu sadece karnı iki gün önde
1900 gram ve 43 cm.
rahim ağzı kalınlığım 29mm ye düşmüş.
ama normal artık çocuk baş aşağı dönmüş vücudun doğuma hazırlanıyor dedi.
adet sancısı gibi sancım var dedim.
leke kan su görmediğin sürece normal artık bu şikayetler dedi.
çok çok şiddetli ağrın sancın olmazsa her şey normal dedi yani.

Maşallah.... Allahım günler haftalar vızır vızır geçiyor çok az kaldı doğuma

Şuan iyiyim aslında din sabah kötü oldum biraz ağrı oldu vücudumda şuan yok doktora da gitmedim evde vitamin takviyesi alıyorum bol meyve vs bakalım inşallah değildir geçer gider ağrı çok oluyor diyorlar sizde de öyle mi oldu

İyiki başka bi doktora gitmişsin canım.Korkma Allahın izniyle hiç bişey olmadan sorunsuz bi şekilde bebeğini sağ salim kucağına alıcaksın inşallah canım

Maşallah kocaman olmuş annesi

Benim sırt ağrım çok oldu uyuyamadım üşütmekten farklıydı anlayacağın . İyi olmana sevindim moral önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…