2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
hangisinden aldın canım ben bugün baya baktım bulamadım ayaklı mı? ayaksızlar vardı ama sevmedim sanki port bebe gibi
Ayaksız aldım canım ben şundan. Bizim buranın kışı fena olur, dışarda baya işimi görür diye düşünüyorum bakalım inşallah.

Merhaba herkese 2. Kızım olacak ınsallah ilk kızımın adı ASEL BERİL sizce 2. Kızıma hangı isim uygun olur Alya Berin diye dusunduk uyumlu da olur diye ama cok da uyumlu olması sart degil
Gokce
Nil
Doga
Deva
Duru isimleri de aklımızda kararsiz kaldık siz kesınlestırdınız mı

Andy wawa, kitikate, h&m ve lcwaikiki den aldım ben hepsi yumuşacık ve çok güzeller

kızlar çok ağrım var özellikle alt tarafım sanki kopacak gibi el değse acıyacakmış gibi ağrıyor. Bu pazartesi başladı dr a gittim. Nst de ağrı az çıktı rahim açılmamda yok şükür ama bebek bir kenara toplanıp sertleşme yaptığı ve çok ağrı çektiğim için dr 1 gece yatırdı. Serum ağrı kesici antibiyotik yapıldı sabaha kadar damardan biraz rahatlattı ama 2 gündür yine ağrılarım arttı. Ha birde erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne de yaptı. Ciğer geliştirici iğneden midir yada serum yada ilaçlardan mıdır bilemedim karnım bi anda çok büyüdü. Sanki son aylarımdayım gibi hissediyorum. Aranızda bu tarz ağrı hisseden ve ciğer geliştirici iğne vurduran oldu mu.? İnş sağlıcakla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi. Şu ağrılarım geçsin artık inş

ben de bu saatlerde kan ter içinde uyanıyorum hep.
midem mi desem karnım mı desem bir yerlerim de bir ağrı var ama sizinkiyle yarışamaz bile.
ama zaten artık son aylardayız benim de karnım kocaman karpuz gibi.

Amiiinnn hepimiz alalım inşallahhhh
Canım bende 36.haftamda doğmuşum ciğerlerimde kilomda hiç bi sıkıntı yokmuş küveze girmemişim iğne bile yapılmamış ki bundan 27 yıl öncesinde böyleymiş durum..şimdi her şey iyice ilerledi çok güzel olacak inşallah sağlıkla alacaksın kucağına inanıyorum

Biz Hamza Yasir koyucaz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…