2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Allah korudu haberin oldu canım. Kötüyü düşünme. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Geçmiş olsun canım.Çok şükür benim eşimin testi negatif çıktı

Açlık 105 tokluk 168 cıktı akşam. Açlık 95 i Tokluk 140 i gecmemeli
Yok gecmiyor ama azcik bir sey yesem hemen 136 filan oluyor . Bir de 1 aydir hic kilo almamisim mesela hatta 2 aydir asagi yukari 77 kilodayim
Canım hep.mi böyle çıkıyor. Benim 158 çıktı tokluk . Hep böyle çıkmıyor ama bazen kaçırıyorum cok az. Korkmalı mıyım ya
Ben de ondan korktuğum için yazdim

Canım hep.mi böyle çıkıyor. Benim 158 çıktı tokluk . Hep böyle çıkmıyor ama bazen kaçırıyorum cok az. Korkmalı mıyım ya
Evet genellikle hergün ya öğlen ya akşam 140 ı geçiyor tokluk. Sabah şekerim 145 çıktı az önce. Birkaç gün üstüste açlık 95 tokluk 140 üstü olursa diyete de harfi harfine uyuyorsanız yine de düşmüyorsa endokrine sevketmesinde fayda var
Yok gecmiyor ama azcik bir sey yesem hemen 136 filan oluyor . Bir de 1 aydir hic kilo almamisim mesela hatta 2 aydir asagi yukari 77 kilodayim

Ben de ondan korktuğum için yazdim
Canım ölçümü doğru yapıyorsun di mi?Açlık yemekten hemen önce, tokluk ilk lokmayı aldıktan tam 1 saat sonra alınacak.
Aynen canım bakalım cep 5000 lerdeydi düşmüş 388 lere
Canım crp 5000 derken? Bu inanılmaz yüksek bir rakam ..Septik şok demek. Benim oğlum yoğun bakımda en ağır enfeksiyonları geçiriyor crp si 280 i geçmedi....Bi yanlışın olmasın 50 olmasın o ..Şoktayım şu an .5000 crp ile yoğun bakımlık olursun mümkün değil.Ölçü biriminde hata var

Canım tokluk son lokmadan tam bir saat sonra degil mi. Ben hep öyle ölçtüm

Amiiinn inşallahhh araştırdıkça afakanlar basıyo çok riskli bi durummuş rabbim zorumuzu kolaylaştırsın inşallahh
iyi ki erken haberin olmuş canım ya... 34 e ulaşayım başka birşey istemiyorum ben, kızımı 38 de almışlardı. Zaten minikti ve sarılık olarak doğmuştu ama yine de küvöze almadılar sarılığı düşene kadar hastanede kaldık o kadar

Enfeksiyon tedavisi ha deyince olmaz ki canım
Aynen canım bakalım cep 5000 lerdeydi düşmüş 388
Canım nette değer 5bin kusur yazıyordu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…