2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar mide yanmam o kadar azitti ki su bile içemiyorum ve bildiğiniz bulantılarım var ilk trimestirda bulantı falan yaşamamıştım ben bi kaç sefer dışında. Bu son zamanlar daha zor geçecek herhalde cidden

Benim de belime bir ağrı girdi ki sorma.
Kopuyor resmen
Bi taraftan da 20lik dişim yan. Sıkıştırıyor diğer dişlerimi. Nasıl ağrıyor.
Allahım inşallah 2 ay daha dayanabilirim.

Ah ah emzirme olayları konuşulmuş ben çok dertliyim o konuda iki çocuğumda da lohusa depresyonu yaşadım. süt olayı tamamen psikolojik bir olay benim kv sağolsun ilk çocuğumda yanimda o vardı annemler uzaktaydı yetisememislerdi aniden sezeryan olmuştum.ameliyattan sonra emzirin dedi hemsireler kv bebeği aldı geldi göğsümü açtı emzirmek için baktı çok küçük bebek tutmaz memeyi küçük zaten bunda süt olmaz amaaan bu çocuk nasıl emecek dumduz.allahim kabus gibiydi 1 saat olmuş olmamış ameliyattan çıkalı.tabi ben emzirmedim öyle dediği için çocuk ilk 8 9 saat aç kaldı mamada vermedi.cocugum sarılık oldu bide onun için yattık hastanede ben sutumun olmayacağına inandım ve sütüm olmadı mamayla büyüdü yavrum vebali kv min boynuna diyorum rizkindan oldu onun yuzunden yavrum.2.cocugumda hastaneye gelmesini istemedim annemin olmasını istedim ben geleyim dedi ikisi arasında kaldım komşum geldi hastaneye çok şükür bebek hemen tuttu sutumde oldu 2 yıl emdi 2.cocugum günde 1 kere mama veriyordum sadece.hos eve gelince kv yine yaptı yapacağını ben küçüğü emzirirken o 3 yaşındaki oğluma benim yanimda kendi göğsünü gösteriyor bak gözün göğüs görsün diye benim psikolojimi alt üst etti.inanın kimsenin olmaması daha iyi

Allahım böyle akıl yoksunu insanlardan muhafaza etsin ya.
Bu doğumuna gelmek isterse yine izin verme gelmesin

Allahım ne okudum ben şimdi göğüs göstermek ne demek el kadar bebeye. Cahil insan. Sütün olmasının boyutla ne alakası var. Zaten 2. Yi emzirmişsin. Ama şuna katılıyorum psikoloji çok etkiliyor. Ne kadar az insan o kadar rahat lohusalık

Bu dogumumda ben annemin yanına gideceğim inşallah 5 6 saatlik yol ama psikolojim daha önemli doğumdan 10 gün sonrada inşallah evime geleceğim ne annemi ne kv yi yanımda istemiyorum 10 günden sonra kendim bakacağım inşallah.esime dedim 40 im çıkana kadar gelmesin.kv 1 buçuk saatlik uzaklıkta oturuyor.insallah anlayışlı davranır ben annemin yanından gelince gelmeye kalkismaz bu sefer kesin bı dille söyleyeceğim toparlaninca gel diye

Kızlar mide yanmam o kadar azitti ki su bile içemiyorum ve bildiğiniz bulantılarım var ilk trimestirda bulantı falan yaşamamıştım ben bi kaç sefer dışında. Bu son zamanlar daha zor geçecek herhalde cidden
Karbonhidratlar çok yanma yapıyor. Yemek ten sonra gaviskon içince geçiyor. Sonradan içince işe yaramıyor. Göbek daha çok büyüyecek mideye baskı çoğalacak ne yazıkki. Son haftalar sıkıntı. Neyseki sayılı gün geçer bir şekilde

Kesinlikle öyle beyninde bitiyor insanın aynı anne aynı göğüs bı cocugumda sütüm hiç olmadı diğerinde oldu.bu tamamen psikolojik olduğunu kanıtlıyor.rahat huzurlu olursanız sutunuzde oluyor inşallah.yanimda kimse olmazsa kafan rahat oluyor bebeğinin aç olduğunu hissediyorsun memeyide mamayida gönül rahatligiyla veriyorsun.ben gizli saklı verirdim bide mama verirken

Benim de belime bir ağrı girdi ki sorma.
Kopuyor resmen
Bi taraftan da 20lik dişim yan. Sıkıştırıyor diğer dişlerimi. Nasıl ağrıyor.
Allahım inşallah 2 ay daha dayanabilirim.
Allah kolaylık versin canım hepimize bel ağrısı dün gece çok fena yokladı beni de. Sağdan sola dönerken resmen kitlendim. Baya zorlanacak gibiyiz bu son dönemde

Evet zaten mayalı yada kızarmış bişey tüketmemeye özen gösteriyorum. Bugün sadece bi turuncgil yedim yanma yapabilecek başka hiiicc. Akşam yemeğim sadece çorbaydı valla rennie içiyorum ben de ama bana mısın demiyo kaç gündür. Ne yapmam lazım bilemedim hiç elim ayağım bağlandı kaldı

Şurubu şikayetin başlamadan önce içmeyi dene. Yemekten sonra iç. Bi dene bakalım bu şekilde işe yarayacak mı. Ben gaviskon yanma şiddetlenince içtim fayda etmedi. Yemekten sonra içtim özellikle yanma yapabilecek yemekse o zaman sıkıntı olmadı..

Benim doktor Gaviscon u yemek öncesi içmeyi öneriyor, asiti önden kesiyor diyor. Hoş bana öncesi içmem sonrasına göre bir tık fark etti sadece.

Bazı kremleri yıkamaya gerek kalmıyor. onları tercih edebilirsin tabi inşallah hiçbirine gerek Kalmaz ben herşeyden aldım koydum Lohusalık ta birde onlarla uğraşmayım kafam rahat olsun
Göğüs kalkanı aldınız mı ? Kapak almayıp bunu kullanan da çok hem içinde biriken sütü de kullandıklarını söylemişler.
Bir de silikon göğüs koruyucu? Bununla emzirenler yara olmadığını veya daha az olduğunu söylemişler.
Kullanan arkadaşlar yazabilirler mi?
2 sinde de alıp koyasım var indirimler başlamışken. Benim de ilk çocuk tecrübesizim ve göğüslerim baya hassastır o yüzden endişeliyiim.
Eki Görüntüle 2717593
kızlar şöyle battaniyeli kundaklardan aldınız mı çok yumoş duruyo ama pahalı da battaniye sararım yavruşumu neyse favorilere ekledim indirime girerse alırım
Owli marka var bir de Çok güzel tulumları var ama bende kıyıp alaamdım.affet oğlum Sende bir bak istersen. Kullanacağı 1-2 ay bir de ben Adanadayım burası o kadar soğuk olmuyor. Ayda 1 hastane kontrolü dışında dışarı çıkacağımızı hiç sanmıyorum. Battaniyesine sarıp sarmalarım diye düşünüyorum zaten arbayla gidiyoruz her yere diye. Ama bi alasım da geliyor

Canım doktoruna mide koruyucu yazdır. Nexium kullandığımdan beri rahatladım ben çok şükür. Gece yatarken içiyorum çok iyi geldi. Benim de bulantıya çevirmişti o derece kötüydü.

günaydın kızlar ben de gebeliğimin başından beri Rabby mide koruyucusu içiyorum arada bırakayım diyorum ama içmediğim günler azap gibi.
şaşırdım hatta hamur işi kızartma falan tüketmemeye özen gösteriyorum falan demişsiniz. ben çöplük gibi ne bulursam yiyorum mide koruyucusu içtiğim günlerde.

Canım doktoruna mide koruyucu yazdır. Nexium kullandığımdan beri rahatladım ben çok şükür. Gece yatarken içiyorum çok iyi geldi. Benim de bulantıya çevirmişti o derece kötüydü.
Aynen canım öyle yapicam perşembe günü kontrolüm var. Gece bile yana yana uyandım yav valla çok saçma

Eki Görüntüle 2717593
kızlar şöyle battaniyeli kundaklardan aldınız mı çok yumoş duruyo ama pahalı da battaniye sararım yavruşumu neyse favorilere ekledim indirime girerse alırım
Ben daha kalın kışlık battaniye bulamadım ya varda sevemedim baktıklarımı. Bu ürün benimde sepetimde ama kararsızım kalitesi falan nasıl bilemedim

Ben daha kalın kışlık battaniye bulamadım ya varda sevemedim baktıklarımı. Bu ürün benimde sepetimde ama kararsızım kalitesi falan nasıl bilemedim
ben bimden almıştım bir peluş bir normal.
bir de ördürdüklerimiz var yünden.
bir de benim penye bebeklik battaniyem var yeterli gibi geldi.
bimde peluş olanın kalitesini çok beğendim.

Günaydın kızlar.Kontrolüm bugünmüş eşime mesaj göndermişler.Gittim herşey iyi güzel dedi 1420 gr 40 cm te boyu dedi.Sanki yavaş kilo almış dedi2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.Plesamtayı da söyledi normal doğum yapbilirsin ama çok fazla kanaman olur dedi doğumdan sonra yani anlıcağınız moraller sıfır şuan bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…