- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.121
Kızlar mide yanmam o kadar azitti ki su bile içemiyorum ve bildiğiniz bulantılarım varilk trimestirda bulantı falan yaşamamıştım ben bi kaç sefer dışında. Bu son zamanlar daha zor geçecek herhalde cidden
Allahım böyle akıl yoksunu insanlardan muhafaza etsin ya.Ah ah emzirme olayları konuşulmuş ben çok dertliyim o konuda iki çocuğumda da lohusa depresyonu yaşadım. süt olayı tamamen psikolojik bir olay benim kv sağolsun ilk çocuğumda yanimda o vardı annemler uzaktaydı yetisememislerdi aniden sezeryan olmuştum.ameliyattan sonra emzirin dedi hemsireler kv bebeği aldı geldi göğsümü açtı emzirmek için baktı çok küçük bebek tutmaz memeyi küçük zaten bunda süt olmaz amaaan bu çocuk nasıl emecek dumduz.allahim kabus gibiydi 1 saat olmuş olmamış ameliyattan çıkalı.tabi ben emzirmedim öyle dediği için çocuk ilk 8 9 saat aç kaldı mamada vermedi.cocugum sarılık oldu bide onun için yattık hastanede ben sutumun olmayacağına inandım ve sütüm olmadı mamayla büyüdü yavrum vebali kv min boynuna diyorum rizkindan oldu onun yuzunden yavrum.2.cocugumda hastaneye gelmesini istemedim annemin olmasını istedim ben geleyim dedi ikisi arasında kaldım komşum geldi hastaneye çok şükür bebek hemen tuttu sutumde oldu 2 yıl emdi 2.cocugum günde 1 kere mama veriyordum sadece.hos eve gelince kv yine yaptı yapacağını ben küçüğü emzirirken o 3 yaşındaki oğluma benim yanimda kendi göğsünü gösteriyor bak gözün göğüs görsün diye benim psikolojimi alt üst etti.inanın kimsenin olmaması daha iyi
Allahım ne okudum ben şimdi göğüs göstermek ne demek el kadar bebeye. Cahil insan. Sütün olmasının boyutla ne alakası var. Zaten 2. Yi emzirmişsin. Ama şuna katılıyorum psikoloji çok etkiliyor. Ne kadar az insan o kadar rahat lohusalıkAh ah emzirme olayları konuşulmuş ben çok dertliyim o konuda iki çocuğumda da lohusa depresyonu yaşadım. süt olayı tamamen psikolojik bir olay benim kv sağolsun ilk çocuğumda yanimda o vardı annemler uzaktaydı yetisememislerdi aniden sezeryan olmuştum.ameliyattan sonra emzirin dedi hemsireler kv bebeği aldı geldi göğsümü açtı emzirmek için baktı çok küçük bebek tutmaz memeyi küçük zaten bunda süt olmaz amaaan bu çocuk nasıl emecek dumduz.allahim kabus gibiydi 1 saat olmuş olmamış ameliyattan çıkalı.tabi ben emzirmedim öyle dediği için çocuk ilk 8 9 saat aç kaldı mamada vermedi.cocugum sarılık oldu bide onun için yattık hastanede ben sutumun olmayacağına inandım ve sütüm olmadı mamayla büyüdü yavrum vebali kv min boynuna diyorum rizkindan oldu onun yuzunden yavrum.2.cocugumda hastaneye gelmesini istemedim annemin olmasını istedim ben geleyim dedi ikisi arasında kaldım komşum geldi hastaneye çok şükür bebek hemen tuttu sutumde oldu 2 yıl emdi 2.cocugum günde 1 kere mama veriyordum sadece.hos eve gelince kv yine yaptı yapacağını ben küçüğü emzirirken o 3 yaşındaki oğluma benim yanimda kendi göğsünü gösteriyor bak gözün göğüs görsün diye benim psikolojimi alt üst etti.inanın kimsenin olmaması daha iyi
Karbonhidratlar çok yanma yapıyor. Yemek ten sonra gaviskon içince geçiyor. Sonradan içince işe yaramıyor. Göbek daha çok büyüyecek mideye baskı çoğalacak ne yazıkki. Son haftalar sıkıntı. Neyseki sayılı gün geçer bir şekildeKızlar mide yanmam o kadar azitti ki su bile içemiyorum ve bildiğiniz bulantılarım varilk trimestirda bulantı falan yaşamamıştım ben bi kaç sefer dışında. Bu son zamanlar daha zor geçecek herhalde cidden
Kesinlikle öyle beyninde bitiyor insanın aynı anne aynı göğüs bı cocugumda sütüm hiç olmadı diğerinde oldu.bu tamamen psikolojik olduğunu kanıtlıyor.rahat huzurlu olursanız sutunuzde oluyor inşallah.yanimda kimse olmazsa kafan rahat oluyor bebeğinin aç olduğunu hissediyorsun memeyide mamayida gönül rahatligiyla veriyorsun.ben gizli saklı verirdim bide mama verirkenAllahım ne okudum ben şimdi göğüs göstermek ne demek el kadar bebeye. Cahil insan. Sütün olmasının boyutla ne alakası var. Zaten 2. Yi emzirmişsin. Ama şuna katılıyorum psikoloji çok etkiliyor. Ne kadar az insan o kadar rahat lohusalık
Allah kolaylık versin canım hepimizeBenim de belime bir ağrı girdi ki sorma.
Kopuyor resmen
Bi taraftan da 20lik dişim yan. Sıkıştırıyor diğer dişlerimi. Nasıl ağrıyor.
Allahım inşallah 2 ay daha dayanabilirim.
Evet zaten mayalı yada kızarmış bişey tüketmemeye özen gösteriyorum. Bugün sadece bi turuncgil yedim yanma yapabilecek başka hiiicc. Akşam yemeğim sadece çorbaydı vallaKarbonhidratlar çok yanma yapıyor. Yemek ten sonra gaviskon içince geçiyor. Sonradan içince işe yaramıyor. Göbek daha çok büyüyecek mideye baskı çoğalacak ne yazıkki. Son haftalar sıkıntı. Neyseki sayılı gün geçer bir şekilde
Şurubu şikayetin başlamadan önce içmeyi dene. Yemekten sonra iç. Bi dene bakalım bu şekilde işe yarayacak mı. Ben gaviskon yanma şiddetlenince içtim fayda etmedi. Yemekten sonra içtim özellikle yanma yapabilecek yemekse o zaman sıkıntı olmadı..Evet zaten mayalı yada kızarmış bişey tüketmemeye özen gösteriyorum. Bugün sadece bi turuncgil yedim yanma yapabilecek başka hiiicc. Akşam yemeğim sadece çorbaydı vallarennie içiyorum ben de ama bana mısın demiyo kaç gündür. Ne yapmam lazım bilemedim hiç elim ayağım bağlandı kaldı
Off benimde aynen canım göğüs uçlarım yokBenim iki göğsümünde hiç ucu yok biraz ondanda mama aldım
Benim doktor Gaviscon u yemek öncesi içmeyi öneriyor, asiti önden kesiyor diyor. Hoş bana öncesi içmem sonrasına göre bir tık fark etti sadece.Evet zaten mayalı yada kızarmış bişey tüketmemeye özen gösteriyorum. Bugün sadece bi turuncgil yedim yanma yapabilecek başka hiiicc. Akşam yemeğim sadece çorbaydı vallarennie içiyorum ben de ama bana mısın demiyo kaç gündür. Ne yapmam lazım bilemedim hiç elim ayağım bağlandı kaldı
Göğüs kalkanı aldınız mı ? Kapak almayıp bunu kullanan da çok hem içinde biriken sütü de kullandıklarını söylemişler.Bazı kremleri yıkamaya gerek kalmıyor. onları tercih edebilirsin tabi inşallah hiçbirine gerek Kalmaz ben herşeyden aldım koydum Lohusalık ta birde onlarla uğraşmayım kafam rahat olsun
Owli marka var bir de Çok güzel tulumları var ama bende kıyıp alaamdım.affet oğlumEki Görüntüle 2717593
kızlar şöyle battaniyeli kundaklardan aldınız mı çok yumoş duruyo ama pahalı da battaniye sararım yavruşumuneyse favorilere ekledim indirime girerse alırım
Canım doktoruna mide koruyucu yazdır. Nexium kullandığımdan beri rahatladım ben çok şükür. Gece yatarken içiyorum çok iyi geldi.Evet zaten mayalı yada kızarmış bişey tüketmemeye özen gösteriyorum. Bugün sadece bi turuncgil yedim yanma yapabilecek başka hiiicc. Akşam yemeğim sadece çorbaydı vallarennie içiyorum ben de ama bana mısın demiyo kaç gündür. Ne yapmam lazım bilemedim hiç elim ayağım bağlandı kaldı
Aynen canım öyle yapicam perşembe günü kontrolüm var. Gece bile yana yana uyandım yav valla çok saçmaCanım doktoruna mide koruyucu yazdır. Nexium kullandığımdan beri rahatladım ben çok şükür. Gece yatarken içiyorum çok iyi geldi.Benim de bulantıya çevirmişti o derece kötüydü.
Ben daha kalın kışlık battaniye bulamadım ya varda sevemedim baktıklarımı. Bu ürün benimde sepetimde ama kararsızım kalitesi falan nasıl bilemedimEki Görüntüle 2717593
kızlar şöyle battaniyeli kundaklardan aldınız mı çok yumoş duruyo ama pahalı da battaniye sararım yavruşumuneyse favorilere ekledim indirime girerse alırım
ben bimden almıştım bir peluş bir normal.Ben daha kalın kışlık battaniye bulamadım ya varda sevemedim baktıklarımı. Bu ürün benimde sepetimde ama kararsızım kalitesi falan nasıl bilemedim
Vakalar da arttı çıkıp bakmak çok zor indirime girerse alırım içi de güzel çünküBen daha kalın kışlık battaniye bulamadım ya varda sevemedim baktıklarımı. Bu ürün benimde sepetimde ama kararsızım kalitesi falan nasıl bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?