2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ahhhh aynı duygular içindeyiz biraz indirime girilse alınır da pahalı kardeşim

kızlar merhaba birşey sormak istiyorum sol kasığımda kramp şeklinde ağrı var beyaz akıntım var doktora bir hafta sonra gidicektim keseyi görmeye giderim diye düşündüm ağrılarım artıncada korktum sizce normal mi

Evet bence normal.
Adet ağrısı gibi hatta daha keskin ağrılar yaşadım ben de.
Yerleşmeye çalışıyor rahme.

Allah kolaylık versin canım hepimize bel ağrısı dün gece çok fena yokladı beni de. Sağdan sola dönerken resmen kitlendim. Baya zorlanacak gibiyiz bu son dönemde

Amin inşallah
Sağlıcakla şu son günleri de atlatsak
Pıtıcıklarımıza kavuşsak

saol canım içimi rahatlattın sadece sol tarafının ağrıması beni korkuttu . şimdi doktora gitsem 4+3 günlük kesede gözükmeye bilir diye düşünüyorum

Sol tarafa yerleşiyordur
Ağrıların sızıların kanamalı olmadığı sürece takılma hiç.
Stres de olumsuz etkiliyor süreci

Kızlar ya doktorumun yanındaki sekreteri Corona pozitif olduğundan doktorum karantinadaydi. Normalde 5 Kasım'da olan randevumu 12 kasıma kaydırmıştım. Şimdi tekrar aradılar ve raporu uzamış taa ayın 17sine kadar. En son 15 Ekim'de muayene oldum. Başka doktora gitmeli miyim sizce yoksa bekleyeyim mi? Allah korusun sıkıntılı bi durum varsa geç kalırım diye endişelendim şimdi napsam bilemedim

30. Haftadan sonra 2 haftada bir kontrole gitmek gerekiyor. Dr unla görüşme şansın var mı ona danışsan

Plesantada ne vardı canım?

Çok yazık kayınvalideniz yaş almış ama lohusa psikolojisinden zerre anlamamış , Allah kolaylık versin size. Hiç söylenenleri kafaya takmamak lazım, bebeğine ve kendine odaklan. Konuşulanları duymazdan gel

Kızlar kalın tulum almak illaki gerekir mi? Hastane çıkışında battaniyeye sarsak zaten arabayla döneriz eve diye düşündüm ben de bir de benimkiler ikiz olduğu için iki kat düşünüyorum

Benim tecrübelerim ilk andan itibaren geldiği yönündeİkizleri Bu şekilde emzirdim ben.Ama dediğim gibi herkeste bir olmayabilir tabi ki.

Niçin moralinizi biliyorsunuz?Her bebeğin kilo alması aynı olmayabilir.Bu konuda içiniz rahat olsun.Doğum sonrası çok kanama olabilecegini neye dayanarak söyledi?Her doğumda doğum sonrası çok kanama riski vardır.Benim ilk doğumumda kanamam zor durmuştu ve kan değerim 6'ya düşmüştü.Ancak kan takviyesi yaparak toparladım.Sezeryan da olsanız bir sürü riski olacak.Her şekilde doğum dediğimiz şey riskli zaten.Caninizi sıkmayın ve rahatlayın lütfen.

Kızlar kalın tulum almak illaki gerekir mi? Hastane çıkışında battaniyeye sarsak zaten arabayla döneriz eve diye düşündüm ben de bir de benimkiler ikiz olduğu için iki kat düşünüyorum
Bende almadım valla. Hastane çıkışını giyer battaniyeye sarar çıkarırız diye düşündüm. Eşim 5 dakka önceden iner klimayı açar içerisinin havası biraz kırılsın diye sonra direk eve

Selam kızlar Benimde bugün kontrolüm vardı.
Benim kiz 2 hafta önden gidiyormuş. 2130 gr olmuş 42 cm.Bi sıkıntı oluşturur mu diye sordum. Yoo tospik bi kızın olur dedi doktor civanım . Saçları falan çıkmış . 32+5 im ultrasona göre doğumum aralık sonu olabilir rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin erken geç zayıf kilolu hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…