2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Neden moralim bozuldu inan bende bilmiyorum canım.Bugün giderken bile kontrole ayaklarım geri geri gitmek istedi sürekli belki bugün çok pozitif değilim o yüzden böyle düşünceye girdim anlamadım teşekkür ederim canım desteğin için.

Kızlar kalın tulum almak illaki gerekir mi? Hastane çıkışında battaniyeye sarsak zaten arabayla döneriz eve diye düşündüm ben de bir de benimkiler ikiz olduğu için iki kat düşünüyorum
Sevgili arkadaşım.Sivas'ın soguklarinda ben ikizlerime kalın tulum almadım.Eve portbebe içerisinde kalın battaniyeye sararak getirdik ikizlerimi.Zaten eve arabayla dönüyorsunuz ki benim evim hastaneye yürüme beş dakikalık mesafedeydi.Emin ol evin içi sıcaksa kalın tulum fuzuli ihtiyaç.Ancak ben çok fazla dışarı çıkarım diyorsan bilemem.Ben ikizlerle ilk kez üç aylıkken dışarı çıkmıştım.O gün yaşadığım rezilliği hala hatırlıyorum Restorandaki herkes bana acıyan gözlerle bakmıştıUmarım senin bebislerin sakin,kolik sorunu olmayan pamuk gibi bebeler olur

Bence gayet normal kilosu hiç canını sıkma canım 2 3 hafta önce 1500 du benimkide . Ki yapısal olabilir ben iri bi kadinim eşim keza öyle ki o 6 kiloya yakın doğmuş. Pleseantan da ne varmış neye dayanarak kanaman olabilir dedi?

Ahhhh aynı duygular içindeyiz biraz indirime girilse alınır da pahalı kardeşim
Pahali olan şeyleri alirken ikinci çocuğu da düşünmekte fayda var, benim kızımdan fermuarlı kalin çok güzel kundak battaniyem vardi mesela açinca normal battaniye oluyordu. Pembe puantiyeli almişiz şimdi ikinci erkek olunca mavi kalin battaniye aldik bir tane de. Evde kundak battaniyelerini falan kullanirim kızımın ama dışarıda da pembe tuhaf olur erkek çocuğa diye düşündüm Şimdiki aklım olsa daha dikkat ederdim ara renkleri tercih etmeye

Bakin doktorlar Her zaman en riskli durumu söylerler.Çünkü doğumda bir sorun çıkarsa hastalar onları suçlamasın diye.Ancak bu söyledikleri senaryonun her zaman olacağı anlamına gelmez.Siz kalbinizi ferah tutun.

Ben dedim ki plesantam yukarı çıkmışmı baktı baktı şuan tam şuarada dedi rahimin oralarda dedi. Dedim peki bana açıklama yaparmısınız hani ne olur ne olmaz die.Şöyle dedi normal doğum yapabilirsin ama doğumda ve sonrasında çok kanaman olur dedi.Sezeryan senin için daha uygun bu durumda dedi öyle deyince zaten aklımda sorcağım bütün sorular gitti

Çok teşekkür ederim.Acaba başka bir doktora daha gitsemmi

Kızlar kalın tulum almak illaki gerekir mi? Hastane çıkışında battaniyeye sarsak zaten arabayla döneriz eve diye düşündüm ben de bir de benimkiler ikiz olduğu için iki kat düşünüyorum
çok dışarı çıkmayacaksanız bence gerek yok ya. birkaç ay bile sürmeyecek kış siz doğum yaptığınızda.

Ne saçma bi açıklama. Rahmin şuralarında demek ne demek gösterince anladın mi? Bence baska bi doktora daha kontrol ol nolur nolmaz .Sezeryan yanlisi gibi geldi bana .

Kızlar benimde göğüs ucumda kahverengi yerinde böle nasıl anlatayım kuruma olmuş zaten cildim oldu bitti kurudur iki göğsümde de var benim hemen lansinoh sürmeye başladım sizlerde de oldu mu havalar soğudu sanırım ondan oluyo

gbbc çok saçmalamış gerçekten ya. o ne alakaymış yani?
sezeryan olsan çok kanaman olmayacak mı, nerden biliyor?
ben hiç sevmedim bu doktoru bence başka bir doktorla daha görüşün

benimki kanadı bile şimdiden
lansinoh değil de onun çakması ucuz bir krem almıştım lanilon mu ne adı hemen geçirdi benimkini

Deneyeyim canım. Önceleri iciyodum ama son zamanlarda aksattim. Yemek sonrası mi iciyosunuz hemen
Ben normalde günde iki kere içiyorum önceden de severdim zaten şimdi resmen canım çekiyor. Mide yanmam varsa sıkıntı duyduğum zaman içiyorum. Öyle yemekten önce sonra diye özellikle dikkat etmedim hiç.

Kızlar hastaneden çıkışta arabalar için olan ana kucağı yeterli olur mu yoksa portbebe gerekir mi?

benim de kuruluk var sanki derim soyulmuş gibi. ben de kendi yaptığım yağ karışımından sürüyorum sürekli

kızlar suwen'de epey indirim var, ben daha cumartesi günü şu takımı aldım 200 liraya, şimdi 140a düşmüş baya güzel pijamaları tavsiye ederim bir bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…