2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok teşekkür ederim.Acaba başka bir doktora daha gitsemmi
Ben doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim size.Bakalim başka bir doktor ne diyecek?Dedigim gibi sezeryan doktorlar için rahatlık demek.Malesef bazı doktorlar tam da bu yüzden sezeryana yonlendirebiliyor hamileleri

Arkadaşlar trendyolda ıslak mendiller baya indirimde 12li 24lü paketler. Şimdiden alsak içi kurur mu acaba ocağa kadar
Ben almadım.Çok bir indirim olmuyor zaten.Efsane cuma indiirmlerinde ya da yılbaşı indiirmlerinde alacağım.Daha önce sleepy kullanmıştım ve baya stok yapmıştım.Evin içinde saklamamdan dolayı kurumuştu bazıları.Ya alıp balkonda serin bir yerde saklamak lazım ya da doğuma yakın almak lazim

Ben de öyle düşündüm
Ah canım iyi temennilerin için sağol Ben de anca yan sitede annem var ona giderim heralde gözüm pek yemiyor tek başıma Çok mu zor ikiz bakımı?
çok dışarı çıkmayacaksanız bence gerek yok ya. birkaç ay bile sürmeyecek kış siz doğum yaptığınızda.
Benim Şubat sonu gözüküyor ama 36.haftada alacağız dediği için doktorum ocak 15-20lere gelecek, ama dediğiniz gibi zaten rahat marta kadar evdeyiz

Yaaa neresi kanadı kuzum ben de korktum bu ne şimdi dedim sadece kahverengi kısım derisi kalınlaşmış kurumuş gibi
Benim gögüs ucumda bildim bileli kurudur canım ara ara göbeğime sürerken göğüs ucunada Hindistan cevizi yağı sürüyordum.bu gün dikkat ettimde çok düzelmiş.ben Hindistan cevizi yağına bağladım aklında olsun.

Kizlar bugün kontrole gittik... 30+4 te bebeğin kilosu 1600 Gr... Doktor uzun ince bir bebek olacak dedi... Zayıf mi? Protein ve kalsiyumu onerdi...

Ben 3 hafta oldu alalı açmadığın sürece kurumaz ki canım
İkilemde bıraktınız beni
Uygun değil mi bu fiyat?

Eklentiler

• 6AE4C31F-FFC3-4812-B89A-611CD716F34D.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 43
Eşim 2 ay önce uni baby almış koliyle baktım ağzı baya sıkı kuruma yok serin yerde duruyor dolaba koymadım. Fiyat uygunken alın bence çok kullanacağız çünkü
Benim evde de güneş görmeyen bi yerde kurumaz sanmıorm kurusa ebebekte marketlerde falan kurur ama güneşe ve ısısı fazla olan bi yere koyarsan kuruyabilir tabiki
Alayım ben o zaman ya kaçırmak istemiyorum. Kuzeye bakan soğuk odaya koyarım fiyat iyi mi sizce attığımdaki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…