2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok yazık kayınvalideniz yaş almış ama lohusa psikolojisinden zerre anlamamış , Allah kolaylık versin size. Hiç söylenenleri kafaya takmamak lazım, bebeğine ve kendine odaklan. Konuşulanları duymazdan gel
Malesef öyle ne dediğini bilmeyen patavatsız ın biri.ama bunda inşallah ben lohusaligim bitene kadar kabul etmeyeceğim bebeği 2 ay sonra görsün.hoş o bütün torunlarını ilk gün gördü ama yapacak bişey yok buda onun ilki olsun.zaten çok gergin ve sinirli oluyorum lohusalıkta kimseyi cekemiyorum kendi annemi bile

Günlerimiz aynı bizim, biz de kontroldeydik 1600gram ve 42 cm dedi. Kalsiyum takviyesi verdi bana da. Nasıl ittiriyor şu anda kaburgalarım ağrıyor.
Maşallah canım. Keşke benim de dönse de benim de kaburgalarım ağrısa benimkinin rahatı iyi dönmedi daha

Kızlar kalın tulum almak illaki gerekir mi? Hastane çıkışında battaniyeye sarsak zaten arabayla döneriz eve diye düşündüm ben de bir de benimkiler ikiz olduğu için iki kat düşünüyorum
ben almadim battaniyeye sarcam arabaya 50 metre bile tasimicam hastaneden zaten

Bebek kızlar doğum ücretleri hastane vs araştırdınız mı? Ben 2 yere sordum şuan için 2500 dediler zorunlu sezeryana kendi gittiğim doktorum ayrı ona da soracağım ama dışardan getirmek daha pahalı olur sanırım Doktorum çok iyi onu istiyorum ama fiyatlarda tuzlu geliyor açıkcası birde Ocakta zam gelir

Ben de buğday yağı aldım bide onu alayım kuzum çok saol pul pul olmaya başladı daha şimdiden

Evet ben de sordum. Ocakta zam gelecek dedi. Normal 1900 sezeryan 2300 isteğe bağlı sezeryan 2500 şuan için. Ben bir de özel ebe tutucam kendime. O da 1500 Kimseyi istemiyorum yanımda. Ne annem ne kaynanamı. Strese sokarlar kesin beni.

Davranışı sonuçta sizin böyle karar almanıza sebep, önemli olan siz ve bebeğinizsiniz. Böyle davranacaksa gelmesin demek sizin hakkınız, düzgün davransın torunlarının yanında olsun dimi ama

Ben de öğrendim 3bin lira gittiğim hastanede doğum ücreti. Ocakta zam da gelir diye düşünüyorum. İllaki ek masraflar ihtiyaçlar da çıkar 5bin lira ayırmak lazım

Arkadaşlar trendyolda ıslak mendiller baya indirimde 12li 24lü paketler. Şimdiden alsak içi kurur mu acaba ocağa kadar
Ben aldim vallaha dolaba yerlestirdim acilmadigi sürece sanmiyorum bisi olucagini . Olsa okada rinsan stok yapmazdi galiba ben yinede sadece bi paket siparis verdim

benim gittiğim hastanede sezeyan 2750 prenses normal doğum 3250
içinde baya bir paket var. ilk 40 gün bebek ücretsiz -ne olursa olsun-
Allah korusun da yine.
annenin 40. günü jinekolog randevusu + diyestisyen + psikolog görüşmesi
bebeğin topuk kanı + işitme testi + kalça ultrasonu
hem doğum anı hem de bir gün sonra foto çekimi 15’li albüm.

Ne hastaneler var be bizde adım atsan para. 3040 TL dediler zam gelmiş haliyle sonradan tekrar zam gelir mi bilemem.

Canım erken farkedilmesi iyi olmuş öncelikle en azında nasıl hareket edeceğinizi bilirsiniz. Ve 36,37. Haftalar erken olmuyormuş. Daha yeni okudum 37-40 haftalar arası normal doğum zamanı olarak kabul edilir diyordu. Sen stres olma yeterki. Takibin güzel yapılsın. Ve bebek kendi gelmeye kalkmadan evvel doktor kontrolünde alınsın inşallah

Bende 2. Ayımda demir hayatın sigortasını yaptırdım 6400 tl içinde muaneler kan alma ikili test üçlü test doğum epidural sezaryen psikolog diyetisyen hersey var , normalde hastanenin muane ücreti 275tl doğum 5900dü suan 7800 olmuş iyi ki yaptrmışız diyorum sigortayı baya iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…