2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
O kadar para vereceksiniz test parasına mı kalmışlar

Sut yogurt falan dene canm dondurmada iyi geliyo yanmaya
Aksam eve gelirken dondurma falan aldım attım canım dolaba. Öğlen maden suyu içmiştim ondan beri rahatım gerçekten. Tabi yediklerime de aşırı aşırı dikkat ettim. Demek ki bundan sonra böyle mideyi çöplüğe çevirmemek lazım

Günaydın e bebek joie indirimde bekleyen varsa haberi olsun ben park yatak aldım bi tane inşallah güzel gelir
Doktorum memorial hastNesinde,8-10 bin arası ücret verdiler bana.

Aaa öyle ebe de mi tutuluyor hiç duymamıştım. Çok mantıklı ama.

Benim gittiğim hastanede sezeryan normal doğuma göre daha ucuz.bi gariplik var sanki herkesinki tam tersi

Bugün banada dediler doğuma kimseyi almıyoruz size corona testi yapacağız diye .Ama fiyat vs demediler . Ya var ya bu özel hastaneler yeminle illallah ettiriyorlar bazen .Haftaya ayrıntılı bunuda sorayim .

Bugün banada dediler doğuma kimseyi almıyoruz size corona testi yapacağız diye .Ama fiyat vs demediler . Ya var ya bu özel hastaneler yeminle illallah ettiriyorlar bazen .Haftaya ayrıntılı bunuda sorayim .
Allah korusunda annenin testi pozitif olsa nolacakmış doğuma almayacaklar mı

Benim gittiğim hastanede sezeryan normal doğuma göre daha ucuz.bi gariplik var sanki herkesinki tam tersi
sezeryanı isteyin diye yapıyorlardır belki. benimkinde ücret aynı. ama sadece prenses doğum istersem 500 fazla verip 3250 ödeyeceğim.
prenses doğum da normal doğumda epidural almak gibi bir şeymiş. sancıyı hissetmiyor sadece baskı hissediyormuşsun. bir arkadaşım yaptırdı
hiç yorgun düşmediğim için acıdan pıt diye çıkardım çocuğu diyor.

Ablamda o şekilde doğum yaptı ve şiddetle bana da tavsiye ediyor bende sancı hissedilmediğinden doğum süresi uzarda bebeğe bi şey olur diye korkuyorum

Çok geçmiş olsun inşallah hiç gelmez zor bir süreç insan çok tedirgin oluyor her konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…