- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.281
Malesef çok fazla var böyle durumlar. Bi arkadaşın da test sonucunu bekleyemeden acil sezeryana almışlardı sonradan pozitif çıkınca ne hemşire gelmiş ne doktor yanına. O yüzden son zamanlarda iyice dikkat etmek lazım.Şaka gibiler gerçekten..sırf isimleri koronayla duyulmasın diye yaptıklarına bak.bi arkadaşımın annesini korona olabilir diye kapı dışarı etmiş çok bilindik özellerden biri hemde.
tam tersi kuzum süre kısalıyormuş. zaten açıklık 4 cm olmadan yapmıyorlar ki. doğumhanede yapılan bir işlem. sonrasında yeterli açıklığa geldiğinde daha güzel ıkınma oluyormuş vücut da yorgun olmadığı için.Ablamda o şekilde doğum yaptı ve şiddetle bana da tavsiye ediyor bende sancı hissedilmediğinden doğum süresi uzarda bebeğe bi şey olur diye korkuyorum
Aaa öyle ebe de mi tutuluyor hiç duymamıştım. Çok mantıklı ama.
Benim gittiğim hastanede sezeryan normal doğuma göre daha ucuz.bi gariplik var sanki herkesinki tam tersi
Benimki kargoya verilmiş canım ama PTT olduğu için 1 haftaya anca gelirBende bugün aldım kim bilir ne zaman a gelirindirim de aldım o yüzden bilemiyorum hayırla kullanalım inşaallah
Kızlar sezeryan daha ucuz çünkü çok kolay.Toplam yarim saatlik iş.Ama normal doğumda hemşireler ebeler doktor sizinle gerekirse 2 gün uğraşıyor geliyor gidiyor açıklığına bakıyor.60 saat süren doğum var. Daha ucuz olması normal değil miBenim gittiğim hastanede sezeryan normal doğuma göre daha ucuz.bi gariplik var sanki herkesinki tam tersi
Normal doğum uzun süre uğraş gerektiriyor doktoru ve hemşireleri hastaneye kilitliyor.Sc yarim saatlik işAllah Allah. Hani sezeryan direk ameliyat kapsamında ya. Malzeme teçhizat vs gideri fazla oluyor normal şartlarda. Acaba sezeryana yönlendirmek için mi daha ucuz tuttular
Normal doğum uzun süre uğraş gerektiriyor doktoru ve hemşireleri hastaneye kilitliyor.Sc yarim saatlik iş
Hiç bilmiyorum canım mayısta hamileliğimi öğrendim haziranda sigortayı yaptırdık hastanedeki bu işlerlerle ilgelenen danışman önerdi demir hayat 2 can sigortası adı , belki seninki farklı bi sigorta olabilirBen sigortayı sordum birazda özel sigorta sadece muayene karşılar doğum paketide 1 yıl önceden alınmalı yenilenme vakti gelince geçerli oluyor dediler. Sizin nasıl kabul edildi 1 sene önce mi yaptırmıştınız ki? Valla bende 2500 vericeksem kendi doktorumdan fiyat alıcam çok bi fark yoksa onu getirticem ya da onun önderliğinde bi hastane seçicem doktorum o olsunda. Ocakta 3000 fiyat verirler muhtemelen. Devlete gitsem çift kişilik odalarda rahat edemicem biliyorum. Tam dinleniceksin başkasının bebeğinin sesi olucak tam o dinlenicek benimki ağlicak rahat rahat üst baş değişemicem hele bu pandemide nasıl olcak bilmiyorum
Canım fiyat olarak o yüzden pahalı demek istiyorum ben de..Doktor siz normal dogum yaparken beklemek zorunda.Ebeler hemşireler çoğu zaman fazla mesai yapıyor.O yüzden pahalı.Sezeryan eskiden daha pahalıydı anestezi uzmanı falan geldiği için ama sonra baktılar normal doğum daha meşakkatli normal doğumu daha pahalı yaptılar.Cogu hastanede normal doğum daha pahalı 4-5 yıldır...Ama aşırı fark yok 400-500 fark oluyor aralarında.Bir de normal doğum olayı yeniden moda oldu diyeyim..Bir ara herkes sezeryan istiyordu şimdi doğala dönüş oldu.Bunu da fırsat olarak kullanıyorlar.Fiyat olarak sormuş ya arkadaş. Benim gördüğüm de hep sezeryan normal doğumdan daha pahalıydı. Demek ki farklı yapan yerler de varmış.
Benimki daha verilmemiş kargoyaBenimki kargoya verilmiş canım ama PTT olduğu için 1 haftaya anca geliraynen canım sağlıkla hepsini kullanmak nasip olsun
Ocakta zam gelecek ama şu an normal 3500 sezeryan 4000 dedi benim hastanem de. İçinde başka bir şey olduğunu sanmıyorumBebek kızlar doğum ücretleri hastane vs araştırdınız mı? Ben 2 yere sordum şuan için 2500 dediler zorunlu sezeryana kendi gittiğim doktorum ayrı ona da soracağım ama dışardan getirmek daha pahalı olur sanırımDoktorum çok iyi onu istiyorum ama fiyatlarda tuzlu geliyor açıkcası birde Ocakta zam gelir
Bende 4-5 kez yaşadım uykumdan uyandım ve hatta ağrıdan kaç kez ağladık. Eşim masaj yaptı ama 4-5 dk da anca geçti ağrım. Dr ile görüştüm mg yazdı suda eriyen portakal suyu tadında onu kullanmaya başladığımda beri bir daha yaşamadım. Şimdi haftada 1 fln içiyorum.Bacak krampiyla uyandımkendime gelemiyorum ya gece vakti su bacağıma kramp girince
magnezyum eksikliğinden oluyor.Eğer magnezyum takviyesi almıyorsanız almaya başlayın,az alıyorsanız artırınBacak krampiyla uyandımkendime gelemiyorum ya gece vakti su bacağıma kramp girince
Ben ilk stoklardan aldım belki de canımBenimki daha verilmemiş kargoya
Ocakta zam gelecek ama şu an normal 3500 sezeryan 4000 dedi benim hastanem de. İçinde başka bir şey olduğunu sanmıyorum
Bende 4-5 kez yaşadım uykumdan uyandım ve hatta ağrıdan kaç kez ağladık. Eşim masaj yaptı ama 4-5 dk da anca geçti ağrım. Dr ile görüştüm mg yazdı suda eriyen portakal suyu tadında onu kullanmaya başladığımda beri bir daha yaşamadım. Şimdi haftada 1 fln içiyorum.
Dr nuz ile bir görüşün size de Mg desteği verecektir.
Magnezyum kullaniyorum kızlar ama düzenli değil. Doktorum 12 saatte bir alabileceğimi söylemişti, ben bazen günde 1 tane içiyorum demek ki yetmiyormagnezyum eksikliğinden oluyor.Eğer magnezyum takviyesi almıyorsanız almaya başlayın,az alıyorsanız artırın
Dün sabah aynısı başıma geldi canım uykuda bir kramp girdiki nefesim kesildi sanki o derece canım acıdıBacak krampiyla uyandımkendime gelemiyorum ya gece vakti su bacağıma kramp girince
Çok fena oluyo gerçekten, çok can yakıyoDün sabah aynısı başıma geldi canım uykuda bir kramp girdiki nefesim kesildi sanki o derece canım acıdı
Ben geçen hafta bebeğin ve benim kıyafetlerimi yıkadım, ütuleyip bavula yerleştirmesi kaldi. Biraz pimpirikliyim o yüzden erkenden başladım. Kizimda da iki ay öncesinden hazırdı çanta. Ne olur ne olmaz aklimda duracağına hazir olsun içim rahat olsunÇanta nizi hazırladınız mi kızlar artık hazır etsek mi diye düşündüm?
Aynen bende yerleştirmeye başlayacağım bu hafta hazır dursun. Kendi eşyalarımı refakatci eşim kalacak büyük ihtimal onlarinkini vs orta boy valize koyacağım.Ben geçen hafta bebeğin ve benim kıyafetlerimi yıkadım, ütuleyip bavula yerleştirmesi kaldi. Biraz pimpirikliyim o yüzden erkenden başladım. Kizimda da iki ay öncesinden hazırdı çanta. Ne olur ne olmaz aklimda duracağına hazir olsun içim rahat olsunkardeşim 34.haftada hastaneye yatmişti 35te doğum yapti son haftalara bırakmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?