2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok pahalı değil mi ?

Çok sağol canım aynen öyle insan çok tedirgin oluyo sürekli ateşimmi var sanki yok sırtımmı ağrıyo bi tuhaf oluyo insan gerçekten canım
Ben şuan karantina dayım 6. Günüm kaç gündür iyi gibiydim bugün tuhaf bir şekilde ağrılarım var parol içtim az önce geçsin şu illet inan çok tedirginim bebeğim için

Ben daha yeni yeni almaya başladım sayılır canım çantayıda bi kaç hafta sonraya hazırlarım diye düşünüyorum inşallah geç olmaz
Bende aldıklarımi koyayım da eksiklerimi bileyim diye düşünüyorum bez ıslak mendil vs almadım daha elbiseleri hazır benim pijamalar hazır öyle birşey ki ne koyayim ne koymayayim bilemiyorum sanki ilk doğuma gider gibiyim

Kızlar ben saçma salak kaşınmaya başladım özellikle ayaklarım bacaklarım kaşınıyor vücudum mu kuruyor acaba ?

Benim ilk olacak nasipse ben ne alıp ne almayacağımı bile bilemiyorum tam bi şey alıcam biri çıkıp o gereksiz kullanılmıyor diyorodasını aldık bu hafta onu kurunca bi düzene girer inşallah her şey diye düşünüyorum.Bi sürü şeyi var adlında ama gözüyle görmedikçe insan hazır hissetmiyor

Kızlar face'de hamile grubunda paylaşmışlardı özelde mesai dışında gidince ayrı bir ücret veriliyormuş bide özelde doğum yapmak için Bir kaç kez muayene olman gerekiyor diyorlar doğrumu acaba

Kızlar face'de hamile grubunda paylaşmışlardı özelde mesai dışında gidince ayrı bir ücret veriliyormuş bide özelde doğum yapmak için Bir kaç kez muayene olman gerekiyor diyorlar doğrumu acaba
Evet benim hastanemde fark 500 tlymiş. Bikaç kez muayene olayını bilmiorum ama.

Ben sigortayı sordum birazda özel sigorta sadece muayene karşılar doğum paketide 1 yıl önceden alınmalı yenilenme vakti gelince geçerli oluyor dediler. Sizin nasıl kabul edildi 1 sene önce mi yaptırmıştınız ki? Valla bende 2500 vericeksem kendi doktorumdan fiyat alıcam çok bi fark yoksa onu getirticem ya da onun önderliğinde bi hastane seçicem doktorum o olsunda. Ocakta 3000 fiyat verirler muhtemelen. Devlete gitsem çift kişilik odalarda rahat edemicem biliyorum. Tam dinleniceksin başkasının bebeğinin sesi olucak tam o dinlenicek benimki ağlicak rahat rahat üst baş değişemicem hele bu pandemide nasıl olcak bilmiyorum

kızlar eşim gögüs kafesim ağrıyor diyor ama bütün gün birlikteydik moralim o ksdr bozk ki inşallah korona değildir yoksa bende pozitifim kendisi ağır bişey kaldırdım ondan ağrıyo dio ama ben çok korkuyorum dua eder misiniz bnm için lütfen eşim korona olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…