2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bakalim ben kullanmadim hic arkadaslarim hep aldigim markayi kullaniyor ama paketi bile bana pek kaliteli gelmedi iyki sadece bi paket sipris verdim icinde 18 adet islak mendil kutusu cikiyor .
Belki hic memnun kalmyicam ziyan olmaz en azindan

oh maaşallah benim de bebişimin odası daha bugün geldi kuruldu, bu hafta başlarım yıkamaya ütülemeye. çok üşeniyorum zaten hiç sevmem ütü yapmayı 10 güne ancak bitiririm herhalde sonra da çantayı hazırlarım, 32. haftada filan hazır olurum artık diye düşünüyorum

Yıkamak da birkaç gün sürüyor yünlü ve pamuklu olanları ayri ,açık renk ve koyu renk olanları ayri yıkamak gerekiyor. Her şey yeni olunca renk atma ihtimali yüksek. Ben de ütüyü sevmiyorum o yüzden bekliyor birkaç gündür

Ütüyü bende gözümde büyütmüştüm ama zaten bir parçası ütü kadar hemen bitti anlamadım bile

Herhalde onlarda öyle düşünüp böyle bir fiyatlandırma yapmışlar Genelde sezeryan pahalı oluyor diye duyuyordum ondan değişik geldi bana canım

evet ben de bi renklerine filan ayırdım hepsini odanın içinde yerlere serdim de en az 5-6 makine yıkanacak gibi gözüküyor. 2-3 gün sürer o yüzden. aslında kurutma makinem de var ama havalar daha soğumadan güneşte kurutayım diyorum. o yüzden bi makine kurumadan öbürünü yıkayamıcam :)

Ütüyü bende gözümde büyütmüştüm ama zaten bir parçası ütü kadar hemen bitti anlamadım bile
valla mıı ay az da olsa içime su serptin ben kendi kıyafetlerimizi bile ütülemiyorum, eşimin iş gömleklerini de eve yardıma gelen ablaya ütületiyordum bir kaç haftada bir şimdi bebiş için yıllar sonra ütüyü elime alacağım bildiğin stres yaptım

Bende 9 kilo aldım 50 ile hamile kalmıştım 59 um şimdi.bende bugün calisabilir raporumu aldım doktor muayene etmez diye düşünmüştüm daha geçen hafta gittim diye muayene etti 2 kilo 50 gr olmuş 1 haftada 250 gr almış bugün tam 32+0 olduk zaman azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…