2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de hazırladım kızlar ve son haftalara bırakmamak lazım herseyide ütüledim gözünüzde büyütmeyin zaten el kadar bişey

Canım dahiliyeci demedi di mi bunu? Kadın doğumcu söylediyse onların büyük çoğunluğu bilemiyor.Hamilelerde ilk saat ölçülüyor.2.saat ölçümü normal insanlarda.
Dahiliyeci hiç şeker takibi yap bile demedi. Kendi doğum doktorum takibe başlattı o da 2 saat sonra demişti. 1 saat sonra mı ölçeyim o zaman ben de.

Kızlar iş temaslı olduğum biri bugün pozitif çıkmış. Gittim ben de hemen test yaptırdım yarın sonucum çıkacak. 4 gün evvel görüştük en son. Onun belirtileri görüştüğümüz gün ertesinde başlamış. Bende belirti vs yok. İnşallah pozitif değilimdir

Dahiliyeci hiç şeker takibi yap bile demedi. Kendi doğum doktorum takibe başlattı o da 2 saat sonra demişti. 1 saat sonra mı ölçeyim o zaman ben de.
Canım açlığı yemekten hemen önce ölçeceksin. ilk lokmayı aldıktan tam 1 saat sonra tokluk ölçeceksin.Yemek yediğin süre 1 saate dahil yani

Ben de korona sürecinde 2 kilo almiştim 60 ile başladım 70 oldum bu ay.10 kilo hamilelikten 2 kilo da oncesinden baya fazlam var. Doktorum hiç yorum yapmadı kiloya ama ebe aradi dün, kiloyu duyunca hamurişini kes çok almışsın dedi. Biraz canım sıkıldı benim de ama yalnız değilmişim mesajları gorunce rahatladım biraz

İnşallah değilsindir cnm,iyi düşün
Masken var mıydı görüştüğünde? Belirtiler kişiye göre değişiyor tabi.
Hastaneye pozitif biriyle temaslıyım diyince hemen test yaptı mı belirtin olmadığı halde?
Özel'e mi devlete mi gittin ?

Canım açlığı yemekten hemen önce ölçeceksin. ilk lokmayı aldıktan tam 1 saat sonra tokluk ölçeceksin.Yemek yediğin süre 1 saate dahil yani

Maskem vardı ama aynı araba içindeydik cam da açıktı. Ben ön koltuktaydım o arkamdaydı hemen. Devlet hstanesine gittim. Belirtim yok temaslıyım dedim gebeyim dedim. Gerçiyanımda 2 arkadaş daha vardı onlar da temaslıyım dedi. Sadece 2 gecedir burnum tıkanıyor bir de şiddetsiz bir iki öksürüğüm oldu dedim. Arkadaşlar da o şekil dedi. Ama belirtileri fazla olanları röntgen tomografi ve kan almaya da yönlendiriyorlar. Ben sadece sürüntü testi verdim. 2 gün de rapor verdiler evden çıkma dediler.

İnşallah negatif çıkar canım sonucun

Geçmiş olsun .Bir de korona dert olmaz inşallah

kızlar pazar günü benden ufak kırmızı bir kan gelmişti. ufak bir parça bugün doğum izni için rapor almaya gittiğimde söyledim. bir daha gelmediği için panik yapmadım dedim
olsun gel bir bakalım yine de dedi ve hooooop
rahim ağzım iyice aşağı inmiş. hiçbir şekilde göremiyorum dedi. kasıklarıma feci bir şekilde bastırmasına rağmen.
alttan muayne etmem gerek ama zor duran çocuğu da tetiklemiyim şimdi dedi.
erken doğacak gibi bizimkisi.
hadi sık dişini iki üç hafta daha tut iiçinde sonra doğsa da küveze girmez büyük ihtimalle dedi. tabi belli de olmazmış 40a kadar da durabilirmiş içimde
bol bol dinlen dedi ayakta durdukça çocuk aşağı kayıyor dedi
en ufak kan lekesinde de hemen gel acile beni ara dedi.
ben de o panikle valiz yapmaya başladım

Hangi hastane bu
O kadar para vereceksiniz test parasına mı kalmışlar
Bugün banada dediler doğuma kimseyi almıyoruz size corona testi yapacağız diye .Ama fiyat vs demediler . Ya var ya bu özel hastaneler yeminle illallah ettiriyorlar bazen .Haftaya ayrıntılı bunuda sorayim .
Memorial Hizmet hastanesi arkadaşlar. Gerçekten koronayı bile fırsata çeviriyorlar.

Bu bebişler neden erkenci yahu. Hayırlısı olsun bakalım inşallah hemen gelmeye kalkmaz drun dediği gibi 40. Haftaya kadar bekler

Aynı durum bende de var komşum pozitif çıktı bugun cuma günü beraberdik dünden beri boğasım hafif acıyor gidiklaniyor kuru öksürüğüm var ateş yok halsizlik yok bir iki gun bekleyip duruma göre test yaptırılamaz inş pozitif degilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…