2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bnm kimseyle temasım yok ama boğazım ağrıo ateşimde vardı sanki bgn az önce test verdim yarın çıkacak sonç inşallah negatiftir çok panik biriyim kendimi yer bitiririm kesin psikoloji kalmaz bende şu bebişleri kucağımıza alsaydık nasıl rahatlıcam nasıl kötü zmana denk geldk anlamadım ya napalım buna da şükür

Hadi ya biraz saçma ama bebeğe gelirmiş gibi düşünüyorum çünkü sıkamıyorum karnımı
bana eşim yapıyor aynısını bende doktora sordm yok cnm ne bebeği dedi, vuracağım yere tekme atıo dedim yine bile asla gelemez ama bekle az madem dedi çok içerde kalıomş bebek cnm

Hadi ya biraz saçma ama bebeğe gelirmiş gibi düşünüyorum çünkü sıkamıyorum karnımı
Kaş icine uygulanmaz yazıyor prospektuste göbekten vurun diyor. Ben ilk gebeligimdede bundada göbekten vurdum kendi kendime. Göbek deliğinin etrafı çok sertleşti o yüzden belime doğru olan yağlı yerlerimdn vuruyorum artık. Dikkat et damara denk gelirse kanıyor. Damarlar belli artık

Cok mu akinti bence arayip sorun
çok değil ama olmazdı hiç hep kupkuruydum. şimdi böyle birden su gibi şeffaf akıntı gelince acaba mı dedim. yattım direkt belimi destekleyip. hiç ağrım sızım yok.
doktorum alttan muayne yapmak istemiyor doğum başlamasın diye. kanama dışında ve çeşme gibi akıntın yani suyun gelmeyince tedirgin olma dedi.

Kızlar ya duştan sonra, az önce meme uçlarımın kurudugunu farkettim. Sol tarafta da sanki bişey akmış da kurumuş gibi kabukcuk olmus, huylandim cikaramadim da elimin altında hindistan cevizi yağı vardı sürdüm. Memelerle uğraşmayı hiç sevmiyorum ya insallah yara bere olmaz aşırı geriliyorum şimdiden

Günlerimiz yakınmış inşallah geçer benim akintim hep oluyor bazen su gibi de oluyor o yüzden korkmuyorum

Selam kizlar ,

bugün benimde randevum vardi ve iyki de varmis doktorum rahim agzinin baya kisaldigini fark etti
Her an dogum baslayabilir diye hastaneye yolladi beni . Buradada yatisim gerceklestirdi 2 gün boyunca hastanedeyim heran sancilanip dogum baslayabilir diye ve utrogest ilacini vericekler eger kisalma devam ederse bi yüzük gibi birsey yerlestirceklermis bi kac hafta daha idare edebileyim diye
Hci beklemiyordum böyle birseyi neye igradimgimi sasirdim ben diyordum burada en gec ben dogururum herhalde diye daha cok erken degil mi yaaaa

Benim daha tüm hazırlıklarım duruyor Bu hafta yavaş yavaş başlayacağım artık eksikleri ancak alıyorum vallahi ben. Son zamanlarda çok acıyor canım. İlk gebelikte Poyraz çok hareketliydi ama böyle acıtmazdı bildiğim karnımdan çıt çıt ses geliyor bazen napıyorsa. Diyorum artık beni mi yiyor içerde napıyor sanki karnımı şimdi yarıp çıkacak ordan. Bazende aşağıma öyle vuruyor ki geliyor herhalde diyorum. Acıtması bi yana kasıklarıma sancı yapıyor bazen hareket edemiyorum acıtınca. Canımda tez değildir aslında ağrı eşiğimde yüksektir. Nasıl bu kadar acıtıyor 1 kilo çocuk anlamıyorum son ay nasıl olcak merak ediyorum. Abisi vızır vızırdı hiç canım yanmazdı muayenede söyleyeceğim özellikle resmen karnımdan çıt çıt ses geldiğini diyeceğim ilk defa böyle bişiyle karşılaştım şok oldum yok yav dedim ama baya karnımdan geliyor

Sakin ol canım umarım tedavi işe yarar. Bir kaç hafta daha kalır içerde. Cidden ocak bebekleri aceleci çıktı. Korkmaya başladım en iyisi eksikleri bir an önce tamamlamakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…