2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun inşallah biraz daha sabreder yavrucak hemen gelmez. Hiç ağrı sancı bişey var mıydı?

Sakin ol canım umarım tedavi işe yarar. Bir kaç hafta daha kalır içerde. Cidden ocak bebekleri aceleci çıktı. Korkmaya başladım en iyisi eksikleri bir an önce tamamlamakta fayda var
Cok spkür bi eksigi fazla yok sadece anne yani besigi gelmedi yoks aherweyini hazirlamistim baya agirlastim diye .

benim korkum erken dogum olursa bisey olur mu acaba suan cok erken

Çok geçmiş olsun inşallah biraz daha sabreder yavrucak hemen gelmez. Hiç ağrı sancı bişey var mıydı?
Sanci agrim hic yoktu kontrole gitmesem fark edilmezdi bile sadece yürürken baski hissediyordum vajinada hatta kardesime sanki cikti cikacakmis gibi hissediyorum diyordum bide acayip cok tuvalete gidiyorum yani dakika basi kalkip wc ye gidiyordum

Çok geçmiş olsun inşallah bekler bebiş... Ağrı sancı vs varmiydi?

Geçmiş olsun canım sakin olmaya çalış doktorlar önlemini alır biraz daha bekletirler annesi

Cok spkür bi eksigi fazla yok sadece anne yani besigi gelmedi yoks aherweyini hazirlamistim baya agirlastim diye .

Icini ferah tut Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. 25 26 haftalık doğum yapanlar var .Tabiki zamanında gelsin küveze girmesin isteriz ama stres yapma canım belki de doktorun dediği gibi 40 haftayı bulacak .

Akmerim canım geçmiş olsun. Hiç kendini strese sokma.
Stres bedeni olumsuz etkiler.
Biz zaten me yaparsak yapalım bebişlerimizin doğacağı gün kaderlerinde belli.
Belki sana çabuk kavuşmak istiyordur yavrum. Öyle düşün
Kendini üzme. Şimdi teknoloji çok ilerde Allahın izniyle. En kötü birazcık küvözde kalır(ki gerek bile olmayabilir buna) sonra kavuşursun bebeğinle.
Sakin müzikler dinle.
Güzel niyetler geçir içinden.
Hiçbirşey olmaz Allahın izniyle

Akıntı gibiyse tamam canım ben baya geldi sandım. Benim de bazen kıvamlı bazen su gibi geliyor olur öyle
Canım karnına bir şey sürüyor musun? Karnımıza yağ sürüyoruz ya illa elde kalıyor ben en son onuda çok uzatmamak kaydıyla meme uçlarıma sürüyorum kalan yağ bitsin diye. Kuruluk olmamaya başladı bu sayede.

Çok geçmiş olsun canım. Hiç kötüsünü düşünme zaten yavaşlatmak için bir şeyler yapacaklarmış. Oldu da doğdu zaten 8 aylık oldu gayet iyi bi ay. Hiç kötüyü düşünme sağlıkla bebeğine kavuşacağını, kokusunu hayal et, pozitif ol.. tabi bir de dua gerisi Allah’ın takdiri

umarim dayanir bebisin biraz daha canim ciger gelistirici igne oldun mu

Akmerim çok geçmiş olsun canım.
doktorun rahim ağzının kısaldığını nasıl fark etti? benimki görünmedi bile çok aşağıda diye.
Tessekür ederim
Doktorum alttan muane etti Zaten her kontorlde hem alltan hemde göbekden musne ediyordu . Kisaligi öyle fark etti göbek ultrosonda ztn es de kireclenme varmis az bisi

Inshallah
Allah razi olsun
Ben baski hissedince dalgasina diyordkm
Bu cikti cikicak ha diye megersem cidden cikasi varmis yavrumun

inshallah bi kac hafta daha idare edebilirim

Günaydın kızlar kızımıza hala bir isim koyamadık benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben İsimsiz kalacak çocuk bu gidişle..

Biz de öyleyiz
Bi de bizim sıpa ocağın ilk bebeklerinden
Ve Bi hafta önden gidiyor
Hastane çıkışı yaptırıcam nasipse
Kalmış şurda 50 gün
Hala ismi yok.
Hergün bulduğumuz başka bi isimle hitap ediyoruz
Çocuk da şaşkına döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…