- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.381
Inshallah bari 34 haftayi görsek diyorum simdi bakalim 2 gün icerisinde ne diycekler ....Çok geçmiş olsun canım. Hiç kötüsünü düşünme zaten yavaşlatmak için bir şeyler yapacaklarmış. Oldu da doğdu zaten 8 aylık oldu gayet iyi bi ay. Hiç kötüyü düşünme sağlıkla bebeğine kavuşacağını, kokusunu hayal et, pozitif ol.. tabi bir de duagerisi Allah’ın takdiri
Hayir simdilik igne vurmadilar progrstan veriyorlar ve magnezyum nst ile kontol edicekler hünde bi iki kez 2 gün icerisinde kisalma devam ederse dogum kanali acilmasin diye yüzük gibi bir plastik takicaklarmis zerklaj deniliyor galiba ...umarim dayanir bebisin biraz daha canim ciger gelistirici igne oldun mu
Inshallah
Allah razi olsun
Ben baski hissedince dalgasina diyordkm
Bu cikti cikicak ha diye megersem cidden cikasi varmis yavrumun
inshallah bi kac hafta daha idare edebilirim
Inshallah bakalim 2 gün icerisinde söylerler herhalde Birde belki gelbelik sekeri de olsbilirmis idsrarda seker cikti cünkü belkide fark edilmedigi icin böyle olduIcini ferah tut Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. 25 26 haftalık doğum yapanlar var .Tabiki zamanında gelsin küveze girmesin isteriz ama stres yapma canım belki de doktorun dediği gibi 40 haftayı bulacak .
canim bu haftadan sonra dogsa bile bisey olmaz korkma 2 kiloyu gectikten sonrq bebekte baska sikinti olmazsa kuvoze de almiyorlarmis umarim annesine kavusmak icin biraz daha bekler bebisinHayir simdilik igne vurmadilar progrstan veriyorlar ve magnezyum nst ile kontol edicekler hünde bi iki kez 2 gün icerisinde kisalma devam ederse dogum kanali acilmasin diye yüzük gibi bir plastik takicaklarmis zerklaj deniliyor galiba ...
Tabi bunlar benim sancilanip sancilanmama bahliymis .
bu arada catal muanesi de oldum biraz rahatsiz edici birsey ama korkulcak kadar degil nekadar rahat olursa bel ve bacaklar okadar cabukca bitiyor ben sahsen cok okuyup cok korkuyorumdum catal muanesinden
Suan icin ztn sakinim yatip dinlencem hastanede ondan sonrasina ztn dontorlar karar vericekİnşallahh kuzum.
Sen kendini sakinleştir.
Olabildiğince yan yatmaya çalış.
Ayakta yarın saatten fazla durma.
Bak tedavi de uygulayacakmış doktorun.
Bundan sonrası dua
Inshallah benim korkum solumum da skinti olmamasi bende astim hastasiyim daha kücpcpk biraz cigerleri geliseydi . Ama doktorlar dogum yaklastigini süphe ederlerse vururlar bence ciger gelistirici igneyicanim bu haftadan sonra dogsa bile bisey olmaz korkma 2 kiloyu gectikten sonrq bebekte baska sikinti olmazsa kuvoze de almiyorlarmis umarim annesine kavusmak icin biraz daha bekler bebisin
olmaz insallah canim sagsalim gelsin hepsiInshallah benim korkum solumum da skinti olmamasi bende astim hastasiyim daha kücpcpk biraz cigerleri geliseydi . Ama doktorlar dogum yaklastigini süphe ederlerse vururlar bence ciger gelistirici igneyi
Hepimize trssekürler allah razi olsun p
Inshallah bakalim 2 gün icerisinde söylerler herhalde Birde belki gelbelik sekeri de olsbilirmis idsrarda seker cikti cünkü belkide fark edilmedigi icin böyle oldu
kendi dontorum 1649 ölctü kilosunj haftasina gayet normal dedi
buradaki doktor galiba tahmin ediyorum 1900 kilo ölctü ve dogru gördüysem rapor da bence gebelik sekeri var o yüzden bebis kilolu ve kisalma o yüzden oldu bence tabk bunu doktor gelince ögrenicem
Karnıma ara ara biseyler sürüyorum canım ama meme uçlarıma düzenli sürmeye başlayacağım artık dün birazcık korktum çünküAkıntı gibiyse tamam canım ben baya geldi sandım. Benim de bazen kıvamlı bazen su gibi geliyor olur öyle
Canım karnına bir şey sürüyor musun? Karnımıza yağ sürüyoruz ya illa elde kalıyor ben en son onuda çok uzatmamak kaydıyla meme uçlarıma sürüyorum kalan yağ bitsin diye. Kuruluk olmamaya başladı bu sayede.
Sezeryan yanlisiymis yani burdan bu çıkıyor . Çok iyi yapmışsın canım farklı bi doktora giderek .Kızlar farklı bi doktora gittim sabah.Anlattım durumu böyle böyle die gel bakalım dedi ultrasonla baktı ve plesanta olması gereken yerde yukarıda dedi böyle bişeyi neye dayanarak söyledi dedi anlamadım.İznin olursa alttan muayne etmek istiyorum dedi tabii dedim alttanda baktı rahime falan hayır herşey gayet olması gerektiği gibi dedi olumlu yanii dedi.Asıl sorum kendi doktorum neden böyle bişey dedi acaba gerçekten para içinmi böyle dedi sonuçta tüp bebek uzmanı kendisi bunu bilmesi ve görmesi gerekiyodu.Sanırım doktorumu değiştirme zamanım geldi.Oysaki çok seviyodum doktorumu çok ilgiliydi ama yanılmışım
Sonradan mı normalde döndü acaba cidden garip yani. Drun kafası mı karışıktı. Dalgınlığıma mı geldi. İçine sinen bir drla devam edersin canım sağlıkla inşallahKızlar farklı bi doktora gittim sabah.Anlattım durumu böyle böyle die gel bakalım dedi ultrasonla baktı ve plesanta olması gereken yerde yukarıda dedi böyle bişeyi neye dayanarak söyledi dedi anlamadım.İznin olursa alttan muayne etmek istiyorum dedi tabii dedim alttanda baktı rahime falan hayır herşey gayet olması gerektiği gibi dedi olumlu yanii dedi.Asıl sorum kendi doktorum neden böyle bişey dedi acaba gerçekten para içinmi böyle dedi sonuçta tüp bebek uzmanı kendisi bunu bilmesi ve görmesi gerekiyodu.Sanırım doktorumu değiştirme zamanım geldi.Oysaki çok seviyodum doktorumu çok ilgiliydi ama yanılmışım
Kızlar farklı bi doktora gittim sabah.Anlattım durumu böyle böyle die gel bakalım dedi ultrasonla baktı ve plesanta olması gereken yerde yukarıda dedi böyle bişeyi neye dayanarak söyledi dedi anlamadım.İznin olursa alttan muayne etmek istiyorum dedi tabii dedim alttanda baktı rahime falan hayır herşey gayet olması gerektiği gibi dedi olumlu yanii dedi.Asıl sorum kendi doktorum neden böyle bişey dedi acaba gerçekten para içinmi böyle dedi sonuçta tüp bebek uzmanı kendisi bunu bilmesi ve görmesi gerekiyodu.Sanırım doktorumu değiştirme zamanım geldi.Oysaki çok seviyodum doktorumu çok ilgiliydi ama yanılmışım
Ay zaten doktorlar hemen sezaryeni yapıştırıo. Benim daha 29. Haftamda kızım dönmemişti, daha o kadar erken olmasına rağmen doktor bebek dönmemiş sezaryen olursun dedi bana. Yahu bi dur 40a kadar dönen bebek var.Sezeryan yanlisiymis yani burdan bu çıkıyor . Çok iyi yapmışsın canım farklı bi doktora giderek .
Ay zaten doktorlar hemen sezaryeni yapıştırıo. Benim daha 29. Haftamda kızım dönmemişti, daha o kadar erken olmasına rağmen doktor bebek dönmemiş sezaryen olursun dedi bana. Yahu bi dur 40a kadar dönen bebek var.
Hala dönmedi kızım ama bekliyorum hala. Ya dönmeyebilir de ama hemen sezaryeni akla sokmak nedirÖehhh nasıl doktormuş o ya.
Doğum anında döneni gördüm okudum ben.
Şeker kontrolün nasıl gidiyor ?Sevindim. Günlerini beklerler insallah minnoşlar
Geçmiş olsun.Kısalma varsa serklaj yapılır.3-4 hafta daha idare eder hiç merak etmeyinSelam kizlar ,
bugün benimde randevum vardi ve iyki de varmis doktorum rahim agzinin baya kisaldigini fark etti
Her an dogum baslayabilir diye hastaneye yolladi beni . Buradada yatisim gerceklestirdi 2 gün boyunca hastanedeyim heran sancilanip dogum baslayabilir diye ve utrogest ilacini vericekler eger kisalma devam ederse bi yüzük gibi birsey yerlestirceklermis bi kac hafta daha idare edebileyim diye
Hci beklemiyordum böyle birseyi neye igradimgimi sasirdim ben diyordum burada en gec ben dogururum herhalde diye daha cok erken degil mi yaaaa
Şeker yükleme yaptırmadınız mı daha önce? Bebek kilolu ve idrarda şeker varsa ise gebelik diyabeti olma ihtimali yüksek.Gebelik şekeri de her belanın başıInshallah bakalim 2 gün icerisinde söylerler herhalde Birde belki gelbelik sekeri de olsbilirmis idsrarda seker cikti cünkü belkide fark edilmedigi icin böyle oldu
kendi dontorum 1649 ölctü kilosunj haftasina gayet normal dedi
buradaki doktor galiba tahmin ediyorum 1900 kilo ölctü ve dogru gördüysem rapor da bence gebelik sekeri var o yüzden bebis kilolu ve kisalma o yüzden oldu bence tabk bunu doktor gelince ögrenicem
Ciğer geliştirici iğne şekeri yükselttiği için önce şekeriniz olup olmadığı tespit edilecek.Muhtemelen hastanede 3-4 günlük şeker takibi yaparlar.Inshallah benim korkum solumum da skinti olmamasi bende astim hastasiyim daha kücpcpk biraz cigerleri geliseydi . Ama doktorlar dogum yaklastigini süphe ederlerse vururlar bence ciger gelistirici igneyi
Hepimize trssekürler allah razi olsun p
Öylemi hic bilmiyordum bakalim nst bagliycaklar bugün tekrar soktora da söyledim gebelik sekeri olabilir mi acaba bundan önce insulin direnci vardi ve nromal seker testinde de ozaman birsey cikmamisti diye . Gerekli testleri yapacaklarmis bekliyorum öyle . Inshallah bari 36 haftayi görürürzAynı durumdan ben de muzdaribim yaklaşık 3-4 haftadır. İlk hedefimiz 28 ve 30 a ulaşmaktı progestan ve şeker kontrolü ile buraya kadar geldik şükür. Şeker de etkiliymiş maalesef. Rahim ağzı açık olmadığı sürece böyle biraz daha idare edebilirsin umarım. Geçtiğimiz pazartesi doktor hedef yükseltti böyle idare edersek 36 ya kadar ulaşmayı bekliyorum dedi.
Kesin yatak istirahati, ev işi kesinlikle yok ve uzun süre oturmak ya dad ayakta kalmak yok. Sen de ulaşacaksın inanıyorum aynı günlerdeymişiz seninle de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?