2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen canım bebeğin başı aşağıda ayaklarıda yukarıda dedi gösterdi tek tek plesantada yukarıda dedi.Diğeride plesanta bak tam şuralarda dedikasığımı göstererek normal yapabilirsin ama kanaman çok olur demişti.Bu hiç öyle kötü konuşmadı.Tabbiki herzaman hakkımızda hayırlısı ama şimdi normal doğum yapmam uygunsa neden boşu boşuna sezeryan olayım yani değilmi

Yaptirdim tabiki de degerler gayet normal cikti . Ama hamile kalmadan önce insulin direnci vardi sontoruma söyledigim halde yok bu degerler normal dedi 106 cikmisti ve 130 üzeri yüksek sayilir demisti.

simdi buradaki doktora söyledim durumu anlattim oda gerekli testleri yaplim ozmn bunu söylediginiz iyi oldu dedi . Bakalim bekliyorum simdi Serklaj hakkinda tam bi bilgin var mi acaba ?

Hala dönmedi kızım ama bekliyorum hala. Ya dönmeyebilir de ama hemen sezaryeni akla sokmak nedir

Brnim de tamamen yan duruyordu. Cuma günü gittiğimde dönmeye başlamış dedi doktorum. Vakti vardır daha. Bana dedi ki son ana kadar bekleriz dönmezse olmazsa o zaman sezeryan düşünürüz

Sonradan mı normalde döndü acaba cidden garip yani. Drun kafası mı karışıktı. Dalgınlığıma mı geldi. İçine sinen bir drla devam edersin canım sağlıkla inşallah
Anlamadım canım gerçekten.Daha önceki doktorum kilo alımı haftasına göre yavaş demişti pazartesi günü.Bugün gittiğim doktor kilosu 1500 küsür gayet iyi dedi haftasına göre

Tabiki herşeyin doğalı daha güzel değil mi zaten? İmkan varken doğal olması daha iyi bence de. Ben de o niyetteyim. Hıı Allahtan birşey olur bebek dönmez vs vs o zaman zaten sezeryan olur.

Sezeryan yanlisiymis yani burdan bu çıkıyor . Çok iyi yapmışsın canım farklı bi doktora giderek .
Aynen canım banada öyle geldi.2 hafta sonra çağırmıştı ya beni tekrar bebeğin kilosu için gidicem o zaman tekrar konuşucam doktor bey dicem ne diyosunuz şimdi hala sezeryan mı olmam gerek evet derse şayet bi daha kapısına uğramam

Serklaj işlemini yaptıran arkadaşlardan biliyorum. Ben yaptırmadım. Ben şeker ve plesanta ile problem yaşıyorum...Bir müşterim 30 haftalıkken rahim ağzı boyu oldukça kısalmıştı serklaj yapıldı.37.haftaya kadar geldi sıkıntısız.Sonra da sc ile dünyaya getirdi. Perinatolojıde yatarken de bir bayanla tanışmıştım o da 3 haftadır serklaj ile duruyorum dedi 34 haftalıkmış.

Banda takicaklar 2 gün icerisinse ilacl düzelme olmassa . Umarim seker den dgildir yoksa önceki doktoruma fena bozulurum okadar uyarilarima ragmen dikkat etmedi diye .
36 haftayi gecelimde daha da bisi istemem inshallah

Çok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla kucaklarimiza alırız kötüyü düşünmeyin

Kaşıntılarımın sebebi kolestrol olabilirmiş . yumurtayı gün aşırı tüketicem demir ilacını günde 2 ye çıkarıcam

Eklentiler

• Screenshot_20201111-145657.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…