2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar kan sulandırıcıtı yaparken bir türlü enjekte edemedim çok sertti sıkarken yarısına kadar zar zor sıktım sonra çıkardım başka yere batırmak için çıkarınca fışkırdı kalanı tekrar enjekte ettim tabi. Ne kadar boşa gitti ne kadar enjekte ettim belirsiz ilk defa böyle bişey oldu coraspirin de içiyorum sıkıntı olmaz dedikçe içime kurt düştü

Canım benim de memorial 5800 dün normal doğum ve içinde hicbir şey yok. Niye herkesin bu kadar uygun ya. Doğumda hastane degistiresim var bu yüzden ama doktoru cok seviyorum cok kararsızım.
Bence de çok fazla tutar, Bi de bu yıl sonu a kadar olan fiyat, bebek gecikir de ocakta doğarsa kesin artacak . Benim sigortam büyük kısmını karşılıyor, karşılamasaydı uygun Bi yer bakabilirdim.

Kızlar ya gecelik bakıyorum Hastane için ama bi türlü doğru düzgün bişey bulamadım ya çok dantelli süslü püslü ya da fazla düz penye nasıl şeyler aldınız siz?

Kızlar ya gecelik bakıyorum Hastane için ama bi türlü doğru düzgün bişey bulamadım ya çok dantelli süslü püslü ya da fazla düz penye nasıl şeyler aldınız siz?
Ben normal dügmeli pamuk gecelik aldim alti üstlü . Diger tüm lohusa adi altinda satilan pijamalar gereksiz pahali bence .

İyi masaallah canım benimde cuma günü kontrol um var

Cuma gününe beni de yazalım
Ben Bim den aldım bir de pazardan normal anne usulü aldım. Kan olur batar cok para vermeye gerek yok bence

Evet ya hem de nasıl gereksiz pahalı. Hastanede sıcaklık nasıl olur acaba kısa kolluyla üşür müyüz ki
Bazilari dogumdan sonra cok üsüyormus tireme fln oluyormus bide ocak ayi ya ztn soguk olur yedekte bi thsirt al bence ve polar gibi bi hirka yeter bence ben öyle düsünüyordum

Gecelik ince olsa bile daha kalın bi sabahlık alayım o zaman.
Aynen heran üzerine gecirebilirsin . Birde abahlik yere kadar uzun olmasin bence diz hisasi en iysi bence yatip kalkarken ve- oturunca rahatca yapabilesin ben öyle düsünüp öyle almistim .

tabi bu hafta doguma alicaz derlerse yanimda hic bisi yok diyordum kendi kendime 37 . Haftada hastane cantasini hazirlarim diye

Ben normal dügmeli pamuk gecelik aldim alti üstlü . Diger tüm lohusa adi altinda satilan pijamalar gereksiz pahali bence .
Sana katılıyorum bende düğmeli pijama takımı aldım pentiden. Gecelik ve üstüne ince sabahlık lc Waikiki. Bide kalın polar sabahlık Oysho. Resmen toplama

İnşallah bebeğin en sağlıklı olacağı zaman gelir pozitif düşünmeye çalış

Sana katılıyorum bende düğmeli pijama takımı aldım pentiden. Gecelik ve üstüne ince sabahlık lc Waikiki. Bide kalın polar sabahlık Oysho. Resmen toplama
Ay ztn ben hic bi zaman lohusa gerligi giyecek kadar süslü püslp olmadim keske olsam ama malesef rahatima konfortuma cok düskünüm .
Ve insan hastaneye yatinca hic biri umrunda olmuyormus

ben buraya gelirken hic bisi getirmesim esim kardesim yakin oldugu icin onun esylarindan bi kac sey alip getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…