2021 Şubat Anneleri

Allah razı olsun kuzum ya rabbim sana tüm bunların acısını unuttursun inşallahhh

Bizde muayene olduk 7hafta 1günlük görünüyor bebeğimiz kalp atışını da duyduk çok şükür. Tedbir olarak ecopirin başlattı. Sorun olmasın ilerdr diyerek 12.haftaya kadar kullancakmışız
Gözün aydın, hayırlısıyla sağlıcakla kavuş evladına inşallah

Ayyy hayırlı olsun çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiinn inşallah cümlemize haftaya perşembe bebek için ondan sonra ki hafta cuma kalp atışı için gel dedi ama haftaya perşembe randevusu dolu. Ben direk iki hafta sonra mı gitsem ikisini birlikte görsem

Amiinn inşallah cümlemize ❤ haftaya perşembe bebek için ondan sonra ki hafta cuma kalp atışı için gel dedi ama haftaya perşembe randevusu dolu. Ben direk iki hafta sonra mı gitsem ikisini birlikte görsem
Çağırdıysa hastaneden de alabiliyorsun diye biliyorum randevu Çağırdıysa gidin bence

Kızlar dün keseyi gördü dr ama kan tahlili yapmadı iki hafta sonra yapacam dedi 2 temmuza gün verdi kalp atışlarını duymak için sanırım. Benim sağ kasığımda agrı oluyor , sizde de varmı ?

Bende 6+4 üm yarın randevum var acaba bir hafta sonraya mı ertelesem kalp atışı duyulmama ihtimali varsa?

siz de dün duymuşsunuz galiba, hayırlı olsun:)) ikinci de olsa fark etmiyor doktor bak bu bebeğin diye ekranda gösterince gene bi hoş oldum
5+3 iken gittim ben ilk doktora. Evet demir eksikliğim çıktı ondan demek ki
Bir de akşam üstü karnım davul gibi oluyor düğmemi açıyorum gizli gizli gazda normal mi ilk zamanlarda bilmiyorum ama

Bende 6+4 üm yarın randevum var acaba bir hafta sonraya mı ertelesem kalp atışı duyulmama ihtimali varsa?
bilemiyorum ki cihazdan cihaza çok fark ediyor. ilk hamileliğimde 7. haftada duyduk, 8. haftada devletteki doktor duyamadı, beni de korkkuttu. sonra alttan baktı, evet duyuluyor dedi. ben bugün 6+6yım ama cihazda 6+2 gözüktüm. geçen hafta 5+3te, cihazda 6+1 görmüştü. 10 gün geçerliliği var, duyamazsanız haftaya gidersiniz kontrole.

aay evet.ne güzel sağ sağlim inşallah gelirler.senin yaş kaç insanbul?kızlar aksaray da kontrole giden var mı doktora?
32 yaşındayım. Aslında 35te düşünüyordum ben de 3.yü. Oğlanlar okula başlasın ben de evde bebekle rahatça ilgilenirim diyordum. Şimdi okul kapısın da bir elimde cücük diğer elimde bebişle abilerini mi beklicem abovv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…