2021 Şubat Anneleri

Yok kuzum annemlerde burda benim fransada esiminkiler turkiyede o gittigi icin ben coronadan gitmedim hamile oldugumdan dolayi riski goze alamadim iyi gidiyor hamilelikde annemle gelinimiz pisirip onume getiriyolar 20gun boyunca baya dinlendim
Ohh maşallah sevindim senin adına iyi gelmiştir dinlenmek bende 16 gün falan kaldım annemlerde 2 gündür evdeyim gayet iyi geldi bana da dinlenmek

Kızlar deli gibi sinüslerim ağrıyor özellikle sol gözümün üstü. Kaşımın altı üstü sıcak su torbası koyuyorum , baş ağrınız olunca ilaç alıyor musunuz ne içiyorsunuz?

Kızlar deli gibi sinüslerim ağrıyor özellikle sol gözümün üstü. Kaşımın altı üstü sıcak su torbası koyuyorum , baş ağrınız olunca ilaç alıyor musunuz ne içiyorsunuz?
Enfeksiyon a sıcak iyi gelmez derler ama buğu gibi papatya kürü yapılıyor marankinin YouTube a yazın çıkar tarifi beni bir hayli rahatlatmıştı

Kızlar en iyi siz anlarsınız şuanki durumumdan . Sağlık bakanımızı dinliyorum . Gebeler keonik rahatsızlıgı olanlar ve 65 yaş üstü risk grubunda eşim çalışıyor kızım anaokuluna başlayacak. Bende öğretmenim 1.kasımda başlıyor idari iznim... Süreç canımı sıkıyor korkutuyor ve psklojimi yıpratıyor . Ne yapacaz biz bu dönemi nasıl atlatacaz ?

Aynısı ocak annelerinde de yazmışlar, doktorları normal olduğunu söylemiş, hatta birinin 7.8. aydan sonra bu şikayet olursa riskli demiş. Gayet sağlıklı ilerliyordu gebeliğin, Bi ilaç kullanmıyordun da hatırladığım kadarıyla, ehvam yapma... Hamilelikte fark etmeden idrar kaçırabiliriz de. Şu an kese aşağıda rahmin üstünde baskı yapıyor. Burda da biri sanki özgemiydi Bi ara ıslaklık var falan demişti
İstanbulda Memurum, hergün rahat 500 kişinin uğradığı Bi kurumdayım, eşim eczacı ve kızım 2 yaşında kreşe gidiyor... Şu an ailecek nezle olduk kreşten geldi, raporlu evdeyim iki gündür. Allaha tevekkülden başka çare yok maalesef... Biz gene idari izinli sayılabiliyoruz kışa, kamu çalışanı olmayanın o hakkı da yok, hamd etmek lazım bir şeylere bence...

Henüz aramadım daha var diye... Kaç yılı bu kızımda iki yıl önce ben de 500 vermiştim
2019 şubat aylarıydı canım eve yakın diye aramıştım pahalı gelmişti. Bende erken doğum riskim olduğu zaman prof bi doktora gitmiştim emin olmak için o da bana demez mi suyun az bi ped vermişti gece koy renk değiştirirse suyun geliyo bana resim çek diye.Neyse ben tabi geceyi bekleyemedim hemen nuran hanıma gittim o da baktı bu çocuğun suyu az falan değil eğerbu çocuğun suyu azsa ben mesleği bırakırım dedi kadın sonra beni zeynep kamile yönlendirdi ikimizde özel doktiruz sen devlete git amnisur testi yaptır dedi tabi biz hemen gittik bide acile benden başka yanıma kimseyi almıyorlar orda hastaları gördükçe ben ağla ağla canım çıktı 2 saat oldu kimse çağırmıyo bide nöbet değişimi oldi baştan başladı süreç sinirlendim çıktık medipolde parayla test yaptirmistik çok şükür suyum gelmiyormuş. Burda bazı arkadaşlar olumsuzu düşünmemek lazım sürekli diyo ama insanın başına gelmeden anlamıyosun o çaresizlik çok başka bişey rabbim kimseye yasatmasin.

Özel olmazsa nerde çalışıyosun canım bende devlette çalışıyorum bizimde öyle ofis ortamı sürekli gelen giden oluyo hep bi tedirginlik var ama napalim elden de bişey gelmiyo paraya da ihtiyacımız var eşim çalışmıyor daha küçük bebeğim var

Amin çok geçmiş olsun, insan unutamıyor kötü anıları

Sakin olmaya çalışacağız ve bol dua ile tedbir alıp aşacağız.

Gebelik her zaman risk grubunda unuttma

1. Kizlar mrb ben de yne hastayim isyernde birçok kişiden corona cikti benim de atesim sabahtan beri 37.7
    Bu arada beni de whatsupa alirmsnz

Dua edin corona olmym
    Geçmiş olsun gribal durumlarda da artış var. Kötüyü düşünme, inşallah değildir... 38i görmeden parol de alma ateş vücudun direncini arttırıyor...

Amin çok geçmiş olsun, insan unutamıyor kötü anıları
Amin sağol canım.
Kizlar mrb ben de yne hastayim isyernde birçok kişiden corona cikti benim de atesim sabahtan beri 37.7
Bu arada beni de whatsupa alirmsnz

Dua edin corona olmym
Dua ederiz canım ama sen yine tedbirli olup bence test yaptır hemde işyerindede varmış hiç temas ettin mi hasta olanlarla ?
Ama hamile lütfen olur mu ateş bebek için tehlike
38 e kadar doktorlar ilaç vermiyo canım ondan sonrası tehlikeli diye biliyorum.

Doktor parol al günde 3 kez dedi ama düşmedi daha ywrina kdar dusmesse gel test yapalm.dedi
İç sen ben çok kötü olaylar duydum ilk aylarda olan.... Sen doktorun dediği gibi yap bebek etkilenmez üzülme ben ilk gebelikte ateşten çok çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…