- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Ohh maşallah sevindim senin adına iyi gelmiştir dinlenmek bende 16 gün falan kaldım annemlerde 2 gündür evdeyim gayet iyi geldi bana da dinlenmekYok kuzum annemlerde burda benim fransada esiminkiler turkiyede o gittigi icin ben coronadan gitmedim hamile oldugumdan dolayi riski goze alamadim iyi gidiyor hamilelikde annemle gelinimiz pisirip onume getiriyolar 20gun boyunca baya dinlendim
Enfeksiyon a sıcak iyi gelmez derler ama buğu gibi papatya kürü yapılıyor marankinin YouTube a yazın çıkar tarifi beni bir hayli rahatlatmıştıKızlar deli gibi sinüslerim ağrıyor özellikle sol gözümün üstü. Kaşımın altı üstü sıcak su torbası koyuyorum , baş ağrınız olunca ilaç alıyor musunuz ne içiyorsunuz?
Kronik geniz akintim var bulanti ve kusmam onun yüzünden oluyorDaha önce sadece bulantı vardı ama böyle değildim 12 hafta biterken nereden geldi bu o kadar güçlüydü ki bademciklerim ağrıdı.
Geniz akintim var onunla ilgili olur mu acaba?
Bende öyle ve 3 yaşındaki kızım da ne yapıyorsunuz?Kronik geniz akintim var bulanti ve kusmam onun yüzünden oluyor
Aynısı ocak annelerinde de yazmışlar, doktorları normal olduğunu söylemiş, hatta birinin 7.8. aydan sonra bu şikayet olursa riskli demiş. Gayet sağlıklı ilerliyordu gebeliğin, Bi ilaç kullanmıyordun da hatırladığım kadarıyla, ehvam yapma... Hamilelikte fark etmeden idrar kaçırabiliriz de. Şu an kese aşağıda rahmin üstünde baskı yapıyor. Burda da biri sanki özgemiydi Bi ara ıslaklık var falan demiştiİç çamaşırım ıslanıyor öyle söyleyim, şeffaf kokusuz Bi su. Başka şikayetiniz var mıydı kanama, ağrı neden kaybettiniz bebeğinizi Başınız sağ olsun. Çok panikledim ben de yarın doktora gidicem içim içimi yiyor
İstanbulda Memurum, hergün rahat 500 kişinin uğradığı Bi kurumdayım, eşim eczacı ve kızım 2 yaşında kreşe gidiyor... Şu an ailecek nezle olduk kreşten geldi, raporlu evdeyim iki gündür. Allaha tevekkülden başka çare yok maalesef... Biz gene idari izinli sayılabiliyoruz kışa, kamu çalışanı olmayanın o hakkı da yok, hamd etmek lazım bir şeylere bence...Kızlar en iyi siz anlarsınız şuanki durumumdan . Sağlık bakanımızı dinliyorum . Gebeler keonik rahatsızlıgı olanlar ve 65 yaş üstü risk grubundaeşim çalışıyor kızım anaokuluna başlayacak. Bende öğretmenim 1.kasımda başlıyor idari iznim... Süreç canımı sıkıyor korkutuyor ve psklojimi yıpratıyor . Ne yapacaz biz bu dönemi nasıl atlatacaz ?
2019 şubat aylarıydı canım eve yakın diye aramıştım pahalı gelmişti. Bende erken doğum riskim olduğu zaman prof bi doktora gitmiştim emin olmak için o da bana demez mi suyun az bi ped vermişti gece koy renk değiştirirse suyun geliyo bana resim çek diye.Neyse ben tabi geceyi bekleyemedim hemen nuran hanıma gittim o da baktı bu çocuğun suyu az falan değil eğerbu çocuğun suyu azsa ben mesleği bırakırım dedi kadın sonra beni zeynep kamile yönlendirdi ikimizde özel doktiruz sen devlete git amnisur testi yaptır dedi tabi biz hemen gittik bide acile benden başka yanıma kimseyi almıyorlar orda hastaları gördükçe ben ağla ağla canım çıktı 2 saat oldu kimse çağırmıyo bide nöbet değişimi oldi baştan başladı süreç sinirlendim çıktık medipolde parayla test yaptirmistik çok şükür suyum gelmiyormuş. Burda bazı arkadaşlar olumsuzu düşünmemek lazım sürekli diyo ama insanın başına gelmeden anlamıyosun o çaresizlik çok başka bişey rabbim kimseye yasatmasin.Henüz aramadım daha var diye... Kaç yılı bukızımda iki yıl önce ben de 500 vermiştim
Özel olmazsa nerde çalışıyosun canım bende devlette çalışıyorum bizimde öyle ofis ortamı sürekli gelen giden oluyo hep bi tedirginlik var ama napalim elden de bişey gelmiyo paraya da ihtiyacımız var eşim çalışmıyor daha küçük bebeğim varAynısı ocak annelerinde de yazmışlar, doktorları normal olduğunu söylemiş, hatta birinin 7.8. aydan sonra bu şikayet olursa riskli demiş. Gayet sağlıklı ilerliyordu gebeliğin, Bi ilaç kullanmıyordun da hatırladığım kadarıyla, ehvam yapma... Hamilelikte fark etmeden idrar kaçırabiliriz de. Şu an kese aşağıda rahmin üstünde baskı yapıyor. Burda da biri sanki özgemiydi Bi ara ıslaklık var falan demişti
İstanbulda Memurum, hergün rahat 500 kişinin uğradığı Bi kurumdayım, eşim eczacı ve kızım 2 yaşında kreşe gidiyor... Şu an ailecek nezle olduk kreşten geldi, raporlu evdeyim iki gündür. Allaha tevekkülden başka çare yok maalesef... Biz gene idari izinli sayılabiliyoruz kışa, kamu çalışanı olmayanın o hakkı da yok, hamd etmek lazım bir şeylere bence...
Amin2019 şubat aylarıydı canım eve yakın diye aramıştım pahalı gelmişti. Bende erken doğum riskim olduğu zaman prof bi doktora gitmiştim emin olmak için o da bana demez mi suyun az bi ped vermişti gece koy renk değiştirirse suyun geliyo bana resim çek diye.Neyse ben tabi geceyi bekleyemedim hemen nuran hanıma gittim o da baktı bu çocuğun suyu az falan değil eğerbu çocuğun suyu azsa ben mesleği bırakırım dedi kadın sonra beni zeynep kamile yönlendirdi ikimizde özel doktiruz sen devlete git amnisur testi yaptır dedi tabi biz hemen gittik bide acile benden başka yanıma kimseyi almıyorlar orda hastaları gördükçe ben ağla ağla canım çıktı 2 saat oldu kimse çağırmıyo bide nöbet değişimi oldi baştan başladı süreç sinirlendim çıktık medipolde parayla test yaptirmistik çok şükür suyum gelmiyormuş. Burda bazı arkadaşlar olumsuzu düşünmemek lazım sürekli diyo ama insanın başına gelmeden anlamıyosun o çaresizlik çok başka bişey rabbim kimseye yasatmasin.
Sakin olmaya çalışacağız ve bol dua ile tedbir alıp aşacağız.Kızlar en iyi siz anlarsınız şuanki durumumdan . Sağlık bakanımızı dinliyorum . Gebeler keonik rahatsızlıgı olanlar ve 65 yaş üstü risk grubundaeşim çalışıyor kızım anaokuluna başlayacak. Bende öğretmenim 1.kasımda başlıyor idari iznim... Süreç canımı sıkıyor korkutuyor ve psklojimi yıpratıyor . Ne yapacaz biz bu dönemi nasıl atlatacaz ?
Test yapıldı mı? Allah şifa versinKizlar mrb ben de yne hastayim isyernde birçok kişiden corona cikti benim de atesim sabahtan beri 37.7
Bu arada beni de whatsupa alirmsnz
Dua edin corona olmym
Geçmiş olsun gribal durumlarda da artış var. Kötüyü düşünme, inşallah değildirKizlar mrb ben de yne hastayim isyernde birçok kişiden corona cikti benim de atesim sabahtan beri 37.7
Dua edin corona olmym
Ama hamile lütfen olur mu ateş bebek için tehlike
Geçmiş olsun gribal durumlarda da artış var. Kötüyü düşünme, inşallah değildir... 38i görmeden parol de alma ateş vücudun direncini arttırıyor...
Amin sağol canım.Aminçok geçmiş olsun, insan unutamıyor kötü anıları
Dua ederiz canım ama sen yine tedbirli olup bence test yaptır hemde işyerindede varmış hiç temas ettin mi hasta olanlarla ?Kizlar mrb ben de yne hastayim isyernde birçok kişiden corona cikti benim de atesim sabahtan beri 37.7
Dua edin corona olmym
38 e kadar doktorlar ilaç vermiyo canım ondan sonrası tehlikeli diye biliyorum.Ama hamile lütfen olur mu ateş bebek için tehlike
Yarin devam ederse yapılacakTest yapıldı mı? Allah şifa versin
Doktor parol al günde 3 kez dedi ama düşmedi daha ywrina kdar dusmesse gel test yapalm.dediAma hamile lütfen olur mu ateş bebek için tehlike
Avicenna test yapiyor mu ?Doktor parol al günde 3 kez dedi ama düşmedi daha ywrina kdar dusmesse gel test yapalm.dedi
İç sen ben çok kötü olaylar duydum ilk aylarda olan.... Sen doktorun dediği gibi yap bebek etkilenmez üzülme ben ilk gebelikte ateşten çok çektim.Doktor parol al günde 3 kez dedi ama düşmedi daha ywrina kdar dusmesse gel test yapalm.dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?