Gördükk keseyiiInşallah güzel sonuçlar alırsın canım dua ediyorum sana bize de haber et![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördükk keseyiiInşallah güzel sonuçlar alırsın canım dua ediyorum sana bize de haber et![]()
Cok teşekkürler tatlim Allah gönlüne göre versin umarım tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yasarsinİnşallah yaşamazsın canım benimde düşer inşallah.Senin yüzün gülsün inşallah sağlıkla al kucagına bebişini
Allah razı olsun kuzum ya rabbim sana tüm bunların acısını unuttursun inşallahhhValla ben anladım zaten olmadıgını yazdıklarımdan anlamışssınızdır. Ben ayın 5 inde gittim kese vardı sadece 4 gün sonra belirtilerimin azaldıgını hissettim bidaha gittim başka yere prdada sadece kese gördüm kesenin boyu cok değişmemişti. Göğüslerim öncekine göre cok az şişti hiç kasık ağrımda yoktu yani bişeylerin ters gittiği belliydi ki hislerimde haklı cıktım. Ama herkesin böyle olacak diye bişey yok ben vucudumu tanıdıgım için korkuyodum ki zaten haklı cıktım. Akşam senin güzel haberlerini bekliyorum senin yolk oluşmuş bu güzel bişey inşallah bebeğinde oluşmuştur herşey cok güzel gider
Amin arkadaşım sağolasın senden haber beklicem akşamAllah razı olsun kuzum ya rabbim sana tüm bunların acısını unuttursun inşallahhh![]()
Amin inşallah sağolasınCok teşekkürler tatlim Allah gönlüne göre versin umarım tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yasarsin![]()
Gözün aydın, hayırlısıyla sağlıcakla kavuş evladına inşallahBizde muayene olduk 7hafta 1günlük görünüyor bebeğimiz kalp atışını da duyduk çok şükür. Tedbir olarak ecopirin başlattı. Sorun olmasın ilerdr diyerek 12.haftaya kadar kullancakmışız
Ayyy hayırlı olsun çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahGördükk keseyiihaftaya da bebekk inşallahh
![]()
Amiinn inşallah cümlemizeAyyy hayırlı olsun çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çağırdıysa hastaneden de alabiliyorsun diye biliyorum randevu Çağırdıysa gidin benceAmiinn inşallah cümlemize❤ haftaya perşembe bebek için ondan sonra ki hafta cuma kalp atışı için gel dedi ama haftaya perşembe randevusu dolu. Ben direk iki hafta sonra mı gitsem ikisini birlikte görsem
Hmm öyle mi diyosun bi yandan korona da var ya bu hafta 4 gün hastanedeydim çok sık gittim korkuyorum bi yandanÇağırdıysa hastaneden de alabiliyorsun diye biliyorum randevu Çağırdıysa gidin bence
Sorun yok hamileliğin de bekle o zaman cuma git kalp atışı bebek hepsini bir anda görür duyarsın canımHmm öyle mi diyosun bi yandan korona da var ya bu hafta 4 gün hastanedeydim çok sık gittim korkuyorum bi yandan
Normal benceKizlar adet günüm bugün 200 çıktı normal mi acabaaa
Amin inşallah canım hepimiz alalım kucağımıza sağsalimçok sevindim.Allah sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Amin canım :)Gözün aydın, hayırlısıyla sağlıcakla kavuş evladına inşallah![]()
Bende 6+4 üm yarın randevum var acaba bir hafta sonraya mı ertelesem kalp atışı duyulmama ihtimali varsa?Günaydın ilk güzel haber benden gelsin daha yeni başlamış minnoşumun kalbi atmaya. 6+6yız bugün. Hayırlı haberler alırsınız sizlerde inşallah.
insanbuL ben de sürekli gergin karnım şimdiden çıktı üstü yatamıyorum kilo almadım pantolon düğmesi açık geziyordum. Dr bugün ultrasonda bakınca ben demeden dedi. Aşırı gazın var zeytinyağı iç mutlaka dedi.
5+3 iken gittim ben ilk doktora. Evet demir eksikliğim çıktı ondan demek kisiz de dün duymuşsunuz galiba, hayırlı olsun:)) ikinci de olsa fark etmiyor doktor bak bu bebeğin diye ekranda gösterince gene bi hoş oldum![]()
Hoş geldin öncelikle. Ben 5+5 teyim bugük gidicem bakalım. Sen duyabildin mi benden öndesin?
5+3 iken gittim ben ilk doktora.iki hafta sonra gel kalp atışını duyaşım dedi, ama ben çalıştığım için 1.5 hafta sonraya randevu aldım. Yarına yine duyulmazsa acaba bir hafta sonraya mı ertelesem dedm.
Evet demir eksikliğim çıktı ondan demek ki
Bir de akşam üstü karnım davul gibi oluyor düğmemi açıyorum gizli gizligazda normal mi ilk zamanlarda bilmiyorum ama
Akıntı bende de var, renk değişken ama kırmızı olmadı hiç çok şükür. Saç dökülmesi yaşamadım ama başlıkta yaşayanlar vardı. Demir eksikliği falan olabilir mi
bilemiyorum ki cihazdan cihaza çok fark ediyor. ilk hamileliğimde 7. haftada duyduk, 8. haftada devletteki doktor duyamadı, beni de korkkuttu. sonra alttan baktı, evet duyuluyor dedi. ben bugün 6+6yım ama cihazda 6+2 gözüktüm. geçen hafta 5+3te, cihazda 6+1 görmüştü. 10 gün geçerliliği var, duyamazsanız haftaya gidersiniz kontrole.Bende 6+4 üm yarın randevum var acaba bir hafta sonraya mı ertelesem kalp atışı duyulmama ihtimali varsa?
32 yaşındayım. Aslında 35te düşünüyordum ben de 3.yü. Oğlanlar okula başlasın ben de evde bebekle rahatça ilgilenirim diyordum. Şimdi okul kapısın da bir elimde cücük diğer elimde bebişle abilerini mi beklicem abovvaay evet.ne güzelsağ sağlim inşallah gelirler.senin yaş kaç insanbul?kızlar aksaray da kontrole giden var mı doktora?
Oo maşallah çok sevindim canım hayırlı olsunGördükk keseyiihaftaya da bebekk inşallahh
![]()