2021 Şubat Anneleri

Valla ben anladım zaten olmadıgını yazdıklarımdan anlamışssınızdır. Ben ayın 5 inde gittim kese vardı sadece 4 gün sonra belirtilerimin azaldıgını hissettim bidaha gittim başka yere prdada sadece kese gördüm kesenin boyu cok değişmemişti. Göğüslerim öncekine göre cok az şişti hiç kasık ağrımda yoktu yani bişeylerin ters gittiği belliydi ki hislerimde haklı cıktım. Ama herkesin böyle olacak diye bişey yok ben vucudumu tanıdıgım için korkuyodum ki zaten haklı cıktım. Akşam senin güzel haberlerini bekliyorum senin yolk oluşmuş bu güzel bişey inşallah bebeğinde oluşmuştur herşey cok güzel gider
Allah razı olsun kuzum ya rabbim sana tüm bunların acısını unuttursun inşallahhh🙏

Bizde muayene olduk 7hafta 1günlük görünüyor bebeğimiz kalp atışını da duyduk çok şükür. Tedbir olarak ecopirin başlattı. Sorun olmasın ilerdr diyerek 12.haftaya kadar kullancakmışız
Gözün aydın, hayırlısıyla sağlıcakla kavuş evladına inşallah:KK68:

Ayyy hayırlı olsun çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiinn inşallah cümlemize 🤲🏼❤️ haftaya perşembe bebek için ondan sonra ki hafta cuma kalp atışı için gel dedi ama haftaya perşembe randevusu dolu. Ben direk iki hafta sonra mı gitsem ikisini birlikte görsem

Amiinn inşallah cümlemize 🤲🏼❤ haftaya perşembe bebek için ondan sonra ki hafta cuma kalp atışı için gel dedi ama haftaya perşembe randevusu dolu. Ben direk iki hafta sonra mı gitsem ikisini birlikte görsem
Çağırdıysa hastaneden de alabiliyorsun diye biliyorum randevu Çağırdıysa gidin bence

Kızlar dün keseyi gördü dr ama kan tahlili yapmadı iki hafta sonra yapacam dedi 2 temmuza gün verdi kalp atışlarını duymak için sanırım. Benim sağ kasığımda agrı oluyor , sizde de varmı ?

Günaydın ilk güzel haber benden gelsin daha yeni başlamış minnoşumun kalbi atmaya. 6+6yız bugün. Hayırlı haberler alırsınız sizlerde inşallah.
insanbuL insanbuL ben de sürekli gergin karnım şimdiden çıktı üstü yatamıyorum kilo almadım pantolon düğmesi açık geziyordum. Dr bugün ultrasonda bakınca ben demeden dedi. Aşırı gazın var zeytinyağı iç mutlaka dedi.
Bende 6+4 üm yarın randevum var acaba bir hafta sonraya mı ertelesem kalp atışı duyulmama ihtimali varsa?

siz de dün duymuşsunuz galiba, hayırlı olsun:)) ikinci de olsa fark etmiyor doktor bak bu bebeğin diye ekranda gösterince gene bi hoş oldum:anne:
5+3 iken gittim ben ilk doktora. Evet demir eksikliğim çıktı ondan demek ki🙈
Bir de akşam üstü karnım davul gibi oluyor düğmemi açıyorum gizli gizli 🙈 gazda normal mi ilk zamanlarda bilmiyorum ama
Hoş geldin öncelikle. Ben 5+5 teyim bugük gidicem bakalım. Sen duyabildin mi benden öndesin?

5+3 iken gittim ben ilk doktora.iki hafta sonra gel kalp atışını duyaşım dedi, ama ben çalıştığım için 1.5 hafta sonraya randevu aldım. Yarına yine duyulmazsa acaba bir hafta sonraya mı ertelesem dedm.

Evet demir eksikliğim çıktı ondan demek ki🙈
Bir de akşam üstü karnım davul gibi oluyor düğmemi açıyorum gizli gizli 🙈 gazda normal mi ilk zamanlarda bilmiyorum ama

Akıntı bende de var, renk değişken ama kırmızı olmadı hiç çok şükür. Saç dökülmesi yaşamadım ama başlıkta yaşayanlar vardı. Demir eksikliği falan olabilir mi

Bende 6+4 üm yarın randevum var acaba bir hafta sonraya mı ertelesem kalp atışı duyulmama ihtimali varsa?
bilemiyorum ki cihazdan cihaza çok fark ediyor. ilk hamileliğimde 7. haftada duyduk, 8. haftada devletteki doktor duyamadı, beni de korkkuttu. sonra alttan baktı, evet duyuluyor dedi. ben bugün 6+6yım ama cihazda 6+2 gözüktüm. geçen hafta 5+3te, cihazda 6+1 görmüştü. 10 gün geçerliliği var, duyamazsanız haftaya gidersiniz kontrole.

aay evet.ne güzel :halay:sağ sağlim inşallah gelirler.senin yaş kaç insanbul?kızlar aksaray da kontrole giden var mı doktora?
32 yaşındayım. Aslında 35te düşünüyordum ben de 3.yü. Oğlanlar okula başlasın ben de evde bebekle rahatça ilgilenirim diyordum. Şimdi okul kapısın da bir elimde cücük diğer elimde bebişle abilerini mi beklicem abovv :skandal:

Back
X