canım kilo almamızı hep doğumun kolay olmasından hem de şeker gibi bir sıkıntı çıkmamasından dolayı istemiyorlar. benim doktorum bire bir alma demedi ama her ay tartılmamı istiyordu konturolde. ben 5 ay kustuğum için hiç kilo almadım çok iyi diyip duruyordu. busefer kilolu hamile kaldım ama 3 kilo vermişim şimdiye kadar
Aynen ben bide haftasınıda tam bilmiyodum şuan tam kesinleşti artık şuanda sonuçlarım için bekliyorum referans dışı sonuçlarım da var bakalım ne olacak
Bn dün gittim 7+5dim 14mm yaziyodu doktor hersey ii kalp atslarida cok ii herseg yolunda dedi baska birsey demedi carsamba gunu bidaha gitcem ozele bakalm o ne dicek
Canım ben de öyle kilo almam yasak diyabetim var çocuğun iri doğmaması doğuştan şeker hastası ya da başka bir durum olmaması için demiştir. İlk 3 ay mutlaka kilo alma dediler sonra da toplam 10 11 kilo.
Merhaba arkadaşlar bat 2 gün sonra ama ben yine de heyecanla yazmak istedim inşallah ben de sizin gibi temmuz annesi olucam.inşallah hepimizin sağlıkla ilerler hcg battan sonra yapıcam o zaman listeye eklenirim :)
Canım ben de öyle kilo almam yasak diyabetim var çocuğun iri doğmaması doğuştan şeker hastası ya da başka bir durum olmaması için demiştir. İlk 3 ay mutlaka kilo alma dediler sonra da toplam 10 11 kilo.
Merhaba arkadaşlar bat 2 gün sonra ama ben yine de heyecanla yazmak istedim inşallah ben de sizin gibi temmuz annesi olucam.inşallah hepimizin sağlıkla ilerler hcg battan sonra yapıcam o zaman listeye eklenirim :)
Ben karıştırıyorum sanırım değerleri ya mm’ler cm’ler de birbirine karıştı:) kendi doktorum hastaydı başka birine gittim o da pek konuşkan değildi anlamadım dediklerini, kendi doktoruma gidince öğrenirim artık inşallah normal ilerliyordur