2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bak annesi o kadar üzülmene ragmen kalbini sana duyurdu üzülme artık rabbim hayırlısı ile devamını getirsin sağlıkla alalım kucaklarımıza

Demek ki fark ediyor doktordan doktora da ama ben 68 kiloyum o yuzden demistir belki
Bazı doktorlar çok detaylı söylüyor bakma benim doktor herseyi detaylı anlatmıyor ama ben kendik dikkat ediyorum edebildigimce baska özel hastane yok burada o yüzden ona gitmek zorundayım devlet hastanesinede 26sında gitmeyi düşünüyorum bakalım

Ben de devlete de gitmeyi dusunuyorum bir ara bakalim nasipse

Gözün aydın canım bak herşey yolundaymış çok şükür şimdi hiç stres yapma daha tadını çıkart peki lekelenmenin devam ettiğini duyunca birşey dedi mi?

Gözün aydın canım bak herşey yolundaymış çok şükür şimdi hiç stres yapma daha tadını çıkart peki lekelenmenin devam ettiğini duyunca birşey dedi mi?
Elhamdülillah Evet canım progestan hapına devam yine aynisindan yazdı. İgnemi de haftada bir yerine üç günde bire çıkarttı. Normal dedi. Kanama alanı falan yok kese düzgün dedi onemsemedi açıkçası

Çok sevindim güzel haberin için darısı kucağına almaya

Kızlar merhaba tam 6 haftalık hamileyim progeston vermişti doktor vajinal yoldan alıyorum ara ara kahverengi lekem ve akıntımda oluyordu bugün lekelenmem pembeye dönüştü randevumuda doktorun işi çıktığı için pazartesine erteledim bu şekilde yaşayan var mı tavsiyeniz var mıdır

Bende çarşamba günü kahverengi lekelenme yaşadım perşembe biraz peltek kan gelmeye başladi dün gittim. Keseyi tek görebildiği için durumum iyi progestana başlattı. Sabah akşam 1 tane, 1 tane de vajinadan dedi. Sen nasıl kullanıyorsun ? Hala varmı pembe akıntın ? İnşallah artmaz

Evet hala var her wc ye gittiğimde geliyor ben vajinal yoldan gece yatmadan önce 1 adet kullanıyorum . Reflü olacakmışım gibi ağrım var sende var mı ağrı ?

Benim iki haftadır hep var canım sümüksü kahverengi akıntı şeklinde bazen pembe oluyor bazen kahve. Kırmızıya döndüğüde oldu ama gittik baktık kaç defa kese normal denildi. Çok önemsemiyor doktorlar olabilir diyorlar. Progestan hap ve iğne verildi banada.İnşallah önemli değildir ama doktoruna bir görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…