2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

düz duvarcı değil benimkisi ama beni çok zorluyor. Daha 2 yaş gibi hareketlerde
Yemeğini kendi yemiyor, donunu bile ben çekiyorum

Yok ya benim oğlum öyle zor çocuk değil (çom şükğr maşallah tü tü tüü ) ondan dolayı da bende hep geç kalmışlık hissi var.
Olsun güzel zamanda geldi inşallah akıllandılar kıskançlıl daha az olur bence.

Benim de 4 kasımdan beri kahve rengi lekelerim oluyor canım doktora gittiginde söyle ilac verir bende direk verdi doktor leke için
bugün benimde nokta kadar kan gördüm.bir kaç gün öncede görmüştüm o yüzden test yapmıştım zaten.
Hala doktor bulamadığım ve gitmediğim için korkuyorum

Bu arada 7 hafta 3 gün çıktı ultrason sat 30 Eylül ama döllenme yani ovülasyon 18-19 ekim
Canım bebeği gördünmü kalp atışını duydun mu benim sat da 30 eylül ovülasyon 9-10 ekim bir hafta önce gittim sadece kese gördüm haftaya sıra aldım görürmüyüm acaba diye endişe ediyorum

ankara sehir hastanesinde.
Sehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz. randevu almak kolay mi? Bana da tavsiye eder misiniz oraya mi gitsem acaba?
Bugün tekrar gittim kalp atışı için kızlar, 6+4 olmuşuz crl 7.04 mm
Arkadaşım hayırlı olsun. Masallah maşallah

Ben de yarın 5 haftayi dolduruyorum. Sınava götürcem 5 haftalık bebeyi
Bu mesajımı okuyan annelerden dua bekliyorumm hem sınavlarim icin hem pzt guzel sonuclar alabilmek icin

Aynen ben de öyle kullaniyorum yatmadan iki tane çok iyi geldi gerçekten

Kızlar güzel haberlerim var Kendi doktorum dün ameliyatta olduğu icin lekelenmem kırmızıya dönünce başka doktora gitmiştim. O doktor bebeği görememişti. Bugün kendi doktoruma gittim. Normalde 6+0dik tam. Ama 6+3 dedi ve bebisimizin hem kalp atışını duyduk hem de mini minnacık kendisini gördük. Crl 0.62cm. Şükürler olsun Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla ilerletsin inşallah dün burada bana destek olanlar olmuştu Allah hepinizden razı olsun

Hangi şehirdesin canım sen ? Okuyan anne adayı olarak seni anlıyorum iki heycan bir arada dualarım senin ve tatlı bebişinle olacak inşallah sınavın başarılı geçer ❤

Canım bebeği gördünmü kalp atışını duydun mu benim sat da 30 eylül ovülasyon 9-10 ekim bir hafta önce gittim sadece kese gördüm haftaya sıra aldım görürmüyüm acaba diye endişe ediyorum
Keseyi gördük Kalp atışını net duyamadık çünkü çok gaz varmış karnımda duymasak da doktor hesap yapıp söyledi yani sorun yokmuş. Bence haftaya Allah’ın izniyle duyarsın

Hadi gözün aydın canım kendini strese sokma bak bebişin seni mutlu etmek için dahada büyümüş inşallah sorunsuz ilerler darısı da bana olsun inşallah

Çok sevindim kuzum bak kendini hiç üzme artik guzelce bebisi düşün kendini düşün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…