2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende en son geçen cumartesi gittim bir sıkıntı yoktu kese gözüktü doktor lekelenmen normal demişti ama pembeye dönüşünce korktum birde sanki adet oluşmakmışım gibi kaşık ağrısı başlayınca korktum . İnş önemli birşey değildir seninkinde inşallal bir an önce normale döner

Ben artık alıştım gelmezse şaşıricam inşallah sağlıkla ilerler canım

Çok sevindim cnm aynı gün güzel haberleri aldık

Evet hala var her wc ye gittiğimde geliyor ben vajinal yoldan gece yatmadan önce 1 adet kullanıyorum . Reflü olacakmışım gibi ağrım var sende var mı ağrı ?

Benim akıntım olduğundan beri kasık ağrım var. Bazen bel ağrım oluyor adet olacakmışım gibi. Akıntıdan önce gayet normaldim. Bu durumuda normal kabul ediyor doktorlar ama neye göre bu akıntı oluyor bilmek isterdim.. ilk gebelikte böyle birşey yaşamamıştım

Kızlar ıhlamurun bi sakıncası varmıydı bi fincan ıhlamur içtim ama bi korktum içtim diye

Kızlar bana da bisey diyin. 17 ekim sat. Adetim 3 gün geçti doktora gittim kese göründü. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Bu arada adetine 2 gün kala beta 1004 çıkmıştı. Buraya kadar sorun yok fakat 2-3 gündür bende hamilelik ile hicbir belirti yok. Ağrı batma falan hiçbişey. Boş gebelik olabilir mi diye düşünmedim değil. Kafama taktım. 2 hafta nasıl beklicem ben.

Sizinle aynı şeyleri yaşıyorum, sat 15 Ekim dün keseyi gördüm ama iki gündür hiç bir belirti yok sanki hamile değilim haftaya kalp atımı için çağırdı nasıl geçicek bilmiyorum

Beni de ekler misiniz sat 10 ekim
Beklenen tarih 16.07.2021
Yaşım 28
İlk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…