2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
kızlar şuan utansamda bunu yazıp sorun var mı öğrenmem lazım. eşimle yakınlaştık daha sonra lekelenme yaşadım. akıntımın içinde sanki benek benek gibi ama az değil kırmızı lekeler vardı. ağrım sızım yok ve yakınlaşma ilkkez olan bir şey değil yasak olmadığı için sorun görmemiştik böyle bir sorun olmamıştı. napıcağımı şaşırdım yaa.

Eğer lekelenme ve kanaman varsa normal bence çünkü aynısı bende yasadim ben yine tedbir alıyorum fazla yakinlasmiyoruz

Kızlar günaydın. Progestan kullananlar başlarda bi etki görmemiştim ama dün akşam çok kötü oldum çift görmeye başladım ve sersem gibiydim konuşmakta bile güçlük çektim. Hemen uyudum o kafayla. Korkumdan bir daha içmek istemiyorum sizler ne yapıyorsunuz nasıl yan etki alıyorsunuz

Gece yatmadan yarim saat önce içiyorum. Ilacın öyle yan etkisi varmis

Ben de bir etkisi olmadi daha yeni kullanmaya basladım gerci ağızdan aliyorum ilaci

Cok rahatsiz ettiyse doktorunuza danisip musade ederse vajinal yoldan fitil olarakta kullaniliyormus bu ilac

Utanacak bir şey yok aslinda ama ben de utanmıştım canım merak ediyorum açıkçası ama soramadım doktoruma. Öğrendiğimiz andan beri sıfır yakınlaşma. eşim benden daha titiz bu konuda. Tabi biz iki buçuk yıl sonra boyle bir haber alinca ve lekelenmem olunca hiç zorlamak istemedik. Ama bence bı doktoruna sor bi o daha doğrusunu söyler bence kalıntılardir o kırmızı şeyler. Sonuçta bilmeden çok yapan var ve normal sağlıklı çocukları oluyor. Önceki hamileliğinde nasıldı

Bende cok kötü oluyorum canım sarhoş gibi açıkçası ilk zamanlar çok daha kötüydü şimdi daha iyiyim. Bana günde iki yazdığı için birini öğlen 12 gibi birini de gece 12 gibi alıyorum. Gecedeki sıkıntı değil ama sabahki biraz sersemletiyor.

Benim doktorum 12 haftaya kadar tedbir amaçlı iliskiyi yasakladi

Gece yatmadan yarim saat önce içiyorum. Ilacın öyle yan etkisi varmis

Ben de bir etkisi olmadi daha yeni kullanmaya basladım gerci ağızdan aliyorum ilaci

Cok rahatsiz ettiyse doktorunuza danisip musade ederse vajinal yoldan fitil olarakta kullaniliyormus bu ilac

benim günde 3 kere sabah akşam ağızdan 1 de vajinadan. Çarşamba gününden beri bi etki görmemiştim belkide çok anlamadım ama dün çok kötüydüm. Yürüyemedim konuşamadım gözümü açamadım açınca çift gördüm felan allahtan oğlumu uyutmuştum Şuan sabahkini almadım almayacağımda

Yatma sansiniz varsa bir iki saat dinlenebilseniz o kadar etkilemez belki sifa olsun ne diyebiliriz ki agir bir ilac gercekten insallah ben de yan etkisini gormem

Bende gece yatmadan önce içiyorum herhangi bi sıkıntım yok

Kızlar kaç mg sizlerdeki benim 200 mg çok ağır 3 kere al dedi ama ben gece yatmadan bi kere alıyorum benide gündüz aldıklarım mahvetmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…