2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın herkese. Ben dün sabah tekrar beta baktırdım düzenli artış için ama sonuçlarım hala çıkmadı. Hafta sonu sonuçlar çıkabiliyor mu yoksa illa pazartesiyi mi bekleyeceğiz

Bu arada aranızda iğne kullanan varmı doktorum bı tane iğne verdi dün yaptım kalçadan ama hala oturamiyom kalcam agriyoo

Günaydın, simdiye dek hiç bir belirti hissetmedim bu sabah korkunc mide bulantıları yaşıyorum. Sonraki kontrole 2 hafta daha var. ne tavsiye edersiniz bana

Ben bi kutu bitirdım sabah akşam kullandım bana bi yan etkisi olmadi hafif baş dönmesi dışında ağızdan kullanıyordum yeni bitti

Eğer lekelenme ve kanaman varsa normal bence çünkü aynısı bende yasadim ben yine tedbir alıyorum fazla yakinlasmiyoruz
sen daha sonra hiç görmedin mi leke dikkat edince. aklıma neler geliyor benim. bebeğe zarar mı verdik acaba diye.

canım aynı doktora gidiyorum. biz sormadan kızımda o sorun yok rahat olabilirsiniz falan demişti. hatta normal doğumu kolaylaştırdığı için daha rahattık eşimle. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. ama gidince tekrar sorucam ve tabi ki duyup rahatlayana kadar bir daha böyle bir şey yapmam.

İnşallah hiç bişeycik olmaz bebisinize canım güzel düşün güzel olsun

sen daha sonra hiç görmedin mi leke dikkat edince. aklıma neler geliyor benim. bebeğe zarar mı verdik acaba diye.
Benim zaten hep lekelenmem oluyo ama o zaman daha fazla olduğunu fark ediyorum eğer düşük riskin yoksa doktorda yasaklamadiysa hiç bı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sen yinede önlemini al 2 aylık olduk iki defa falan yakinlastik çünkü korkuyoruz ikimizde

folik asit ne kullanıyorsunuz kızlar hepimize örnek olsun kullandıklarımız ben remigenx diye bisey kullanıyorum

haklısın dikkat etmek lazımmış demek ki.

Kızlar ya benim randevuma daha coooookkk var 1 ay sonra kontrole gidicem herşey normal diyemi bu kadar uzuna çekti acaba

Günaydın herkese. Ben dün sabah tekrar beta baktırdım düzenli artış için ama sonuçlarım hala çıkmadı. Hafta sonu sonuçlar çıkabiliyor mu yoksa illa pazartesiyi mi bekleyeceğiz
Canım e nabizindan bakabilirsin ya da yaptirdigin hastanenin sitesinden labaratuvar sonuçlarına tıkla bakabilirsin. Ben hep öyle yapıyorum.
Bu arada aranızda iğne kullanan varmı doktorum bı tane iğne verdi dün yaptım kalçadan ama hala oturamiyom kalcam agriyoo
Ne iğnesi canım progestansa kendin yapma bence kastan yapılan bir iğne o acilde yaptırıyorum hep

Günaydın, simdiye dek hiç bir belirti hissetmedim bu sabah korkunc mide bulantıları yaşıyorum. Sonraki kontrole 2 hafta daha var. ne tavsiye edersiniz bana
Doktorum kontrolunde prilam hap alıyorum canım çok iyi geldi bana
folik asit ne kullanıyorsunuz kızlar hepimize örnek olsun kullandıklarımız ben remigenx diye bisey kullanıyorum
Ben suanlik diafol kullanıyorum ama bitmek üzere yeni aldırdım folactive yine doktorum yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…