- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Takvimde 9 yaziyosundacanım ben 8+2 yim girdiğimiz haftayı direk gösteriyor takvim.
Canım ben mesela kesmeyi 4+6 da görmüştüm. 5. Haftada kalp atışı da vardı ama duyamamıştık 6.haftada duyduk. Değişiyor sanırım omerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var sat ve ultrasonunuz aynı mı ilerliyor? benim sata göre 4+4 üz şuan.kese ile beraber kalp atışını duymak için 1 hafta beklemek istiyorum.acaba duyulur mu? çoğu arkadaş 6+ da duymuş ama sata göre mi yoksa ultrasona göre mi?
Acilde yaptırdım zaten ama baya yağlı bı igneymis canımı çok yaktıCanım e nabizindan bakabilirsin ya da yaptirdigin hastanenin sitesinden labaratuvar sonuçlarına tıkla bakabilirsin. Ben hep öyle yapıyorum.
Ne iğnesi canım progestansa kendin yapma bence kastan yapılan bir iğne o acilde yaptırıyorum hep
Doktorum kontrolunde prilam hap alıyorum canım çok iyi geldi bana
Ben suanlik diafol kullanıyorum ama bitmek üzere yeni aldırdım folactive yine doktorum yazdi
evet sanırım değişiyor. sata göre mi 6. haftadaydınız? ultrasonda da aynı mı gözüktü haftanızCanım ben mesela kesmeyi 4+6 da görmüştüm. 5. Haftada kalp atışı da vardı ama duyamamıştık 6.haftada duyduk. Değişiyor sanırım o
Senin kullandığın pruloton depot galiba. Bende kullanıyorum onu kalçadanAcilde yaptırdım zaten ama baya yağlı bı igneymis canımı çok yaktı
Sat A göre. Valla canım biraz öncede yazdım mesajda benim doktor hiç bişey söylemiyor normal deyip geçiyo. Anlamadım herkesin doktoru mu böyleevet sanırım değişiyor. sata göre mi 6. haftadaydınız? ultrasonda da aynı mı gözüktü haftanız
devlet hastanelerinde böyle bence.sormadıkça hiçbir şey söylemiyorlar. ama normal dediyse sıkıntı yoktur inşallah iyi düşünelim iyi olsunSat A göre. Valla canım biraz öncede yazdım mesajda benim doktor hiç bişey söylemiyor normal deyip geçiyo. Anlamadım herkesin doktoru mu böyle
Evet ben de bir sure oturamadim o iğneden sonraAcilde yaptırdım zaten ama baya yağlı bı igneymis canımı çok yaktı
Çok sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlesinSelam kızlar bugün dr’umuza gittik. Her şey normal dedi. Kalp atışını dinledik. 7hafta 4gün olarak söyledi.
Ben bir şey merak ediyorum bebişinizin kalp atış hızını dakikada kaç olarak söyledi doktorlarınız? Bizimki 160’mış140 çıkan var mı? Şu cinsiyet tahmini doğru mu onu merak ediyorum.
Bir de dr mide bulantım olmasına rağmen kusma olmadığı ilaç vermedi. Bu süreci bu şekilde atlat dedi. Bebek gayet güzel gelişmiş. 2 kilo vermişim iştahsızlıktan
Sadece demir ilacı yazdı. Diğer extra vitaminler için daha sonra dedi.
3 tane eksik testim var onları yaptıracakmışım
Rubella Antikoru, Vit D, Toxoplasmalar.
Bir dahaki randevu 4 hafta sonra tam 1 ay
Demir ne yazdı canımSelam kızlar bugün dr’umuza gittik. Her şey normal dedi. Kalp atışını dinledik. 7hafta 4gün olarak söyledi.
Ben bir şey merak ediyorum bebişinizin kalp atış hızını dakikada kaç olarak söyledi doktorlarınız? Bizimki 160’mış140 çıkan var mı? Şu cinsiyet tahmini doğru mu onu merak ediyorum.
Bir de dr mide bulantım olmasına rağmen kusma olmadığı ilaç vermedi. Bu süreci bu şekilde atlat dedi. Bebek gayet güzel gelişmiş. 2 kilo vermişim iştahsızlıktan
Sadece demir ilacı yazdı. Diğer extra vitaminler için daha sonra dedi.
3 tane eksik testim var onları yaptıracakmışım
Rubella Antikoru, Vit D, Toxoplasmalar.
Bir dahaki randevu 4 hafta sonra tam 1 ay
Tek kullanımlık benimki başka yokSenin kullandığın pruloton depot galiba. Bende kullanıyorum onu kalçadan
Ben hala aynıyım ayağa kalktığımda bile agriyo dün iğne yaptıktan sonra eşimin desteği olmasaydı yuruyemiyodum bile baya kötüydüEvet ben de bir sure oturamadim o iğneden sonra
Canım bu konuda ben de çok karşılaştırdım buradaki arkadaslarla. O zaman insan çok tedirgin oluyor. Bence doktorunu dinle en güzeli. Herkeste farklı olabilir kese,bebek,kalp. Doktordan doktora da değişiyor mesela makinesi çok iyi değilse göremeyen olabiliyor. Sata göre ben de 6+0diye gittim bebek 6+3 diye gördü doktorum dün. 4+5te kesem göründü mesela bundan bir hafta once. Ama benden önce gören arkadaşlar olmustu. Yani takılma inşallah bebisin sağlıkla ilerler tutunur sımsıkımerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var sat ve ultrasonunuz aynı mı ilerliyor? benim sata göre 4+4 üz şuan.kese ile beraber kalp atışını duymak için 1 hafta beklemek istiyorum.acaba duyulur mu? çoğu arkadaş 6+ da duymuş ama sata göre mi yoksa ultrasona göre mi?
Oo yok benim o kadar değil. Yanda kovid servisi vardı hastanede o yüzden eşimi almadılar. Kendim çıktım yürüdüm. Bunyeden de farkedebilir canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir sinBen hala aynıyım ayağa kalktığımda bile agriyo dün iğne yaptıktan sonra eşimin desteği olmasaydı yuruyemiyodum bile baya kötüydü
Sağol canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahÇok sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlesinbulantın olmaması büyük şans gerçekten inşallah hiç olmaz. Biz de dün 6+3te kalp atışı duyuldu ama sormadim ben 115 yazıyor verdiği ultrason görüntüsünde. Önemli mi acaba ne demek ben anlamadım cinsiyetle mi alakalı
Valla doktorlar öyle malesef hele bu korona döneminde iyice stresliler. Sürekli gerginler. Özeldeki doktorum daha bir kaprisliydi. Baya bir sıkınti yaşamıştık çok şükür devletteki doktorum çok daha iyiSat A göre. Valla canım biraz öncede yazdım mesajda benim doktor hiç bişey söylemiyor normal deyip geçiyo. Anlamadım herkesin doktoru mu böyle
Benim özeldeki doktorum daha kötüydü canım bence kişilikle alakalı birşey. Özeldekinin ağzından kerpetenle laf alıyorduk. Devletteki ben sormadan söylüyordevlet hastanelerinde böyle bence.sormadıkça hiçbir şey söylemiyorlar. ama normal dediyse sıkıntı yoktur inşallah iyi düşünelim iyi olsun
Gyno Ferro Sanol yazdı canım inşallah yan etkisi falan olmazda içebilirimDemir ne yazdı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?