Dimi aynen insan merak ediyor gerçektenSağol canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Bulantım varda kusma yok. O yüzden ilaç yazmadı. Yoksa sabah kalktığım gibi gözüm hiç bir yiyecek görmek istemiyor. Sadece muz ve çubuk kraker. Geçici olduğunu söyledi dr bu sürecin. Balık yiyemiyosan yeme dedi vücut nasıl istiyorsa öyle davran. Yorgunluk varsa dinlen, uyu dedi
Bahsettiğim kalp atışıyla ilgili efsaneler dönüyorda o yüzden yazdım. Kalp atış hızı dakikada 140’sa erkek 160’da kız yazıyor internette. İnandığımdan değil ama merakta etmiyor değilim
İnşallah cnmOo yok benim o kadar değil. Yanda kovid servisi vardı hastanede o yüzden eşimi almadılar. Kendim çıktım yürüdüm. Bunyeden de farkedebilir canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir sin
canım doğruluk payı bence çok yok ama 120 çıktı benim kalp atım hızı.Selam kızlar bugün dr’umuza gittik. Her şey normal dedi. Kalp atışını dinledik. 7hafta 4gün olarak söyledi.
Ben bir şey merak ediyorum bebişinizin kalp atış hızını dakikada kaç olarak söyledi doktorlarınız? Bizimki 160’mış140 çıkan var mı? Şu cinsiyet tahmini doğru mu onu merak ediyorum.
Bir de dr mide bulantım olmasına rağmen kusma olmadığı ilaç vermedi. Bu süreci bu şekilde atlat dedi. Bebek gayet güzel gelişmiş. 2 kilo vermişim iştahsızlıktan
Sadece demir ilacı yazdı. Diğer extra vitaminler için daha sonra dedi.
3 tane eksik testim var onları yaptıracakmışım
Rubella Antikoru, Vit D, Toxoplasmalar.
Bir dahaki randevu 4 hafta sonra tam 1 ay
Hayırlı olsun canım burada cinsiyet paylaştığımız günleride görürüz inşallahcanım doğruluk payı bence çok yok ama 120 çıktı benim kalp atım hızı.
5 dk da keseyi gorduk test istedi onlari alip tekrar gittik yanina ilac yazdi bilgilendirmeler yapti gonderdi bu kadarcikKızlar merhaba. Şuan 6+6 haftalık hamileyim. En başından beri gittiğim Bi doktorum var. Şu ana kadar 2 defa gittik kese ve kalp atışı için. Hepsinde de toplam 5 dk anca durmuşumdur içerde. Sıkıntı yok diyor gönderiyor. Ayrıca kanamalı bir gebelik de geçiriyorum. Siz gittiğinizde ilk muayeneleri nasıl geçti? Herkesin mi böyle? Tetkit falan istendi mi sizden merak ettim.
ayy inşallah canım. çok hevesleniyorum.Hayırlı olsun canım burada cinsiyet paylaştığımız günleride görürüz inşallah
inşallah çok teşekkür ederimCanım bu konuda ben de çok karşılaştırdım buradaki arkadaslarla. O zaman insan çok tedirgin oluyor. Bence doktorunu dinle en güzeli. Herkeste farklı olabilir kese,bebek,kalp. Doktordan doktora da değişiyor mesela makinesi çok iyi değilse göremeyen olabiliyor. Sata göre ben de 6+0diye gittim bebek 6+3 diye gördü doktorum dün. 4+5te kesem göründü mesela bundan bir hafta once. Ama benden önce gören arkadaşlar olmustu. Yani takılma inşallah bebisin sağlıkla ilerler tutunur sımsıkı
demek ki şans işiValla doktorlar öyle malesef hele bu korona döneminde iyice stresliler. Sürekli gerginler. Özeldeki doktorum daha bir kaprisliydi. Baya bir sıkınti yaşamıştık çok şükür devletteki doktorum çok daha iyi
Benim özeldeki doktorum daha kötüydü canım bence kişilikle alakalı birşey. Özeldekinin ağzından kerpetenle laf alıyorduk. Devletteki ben sormadan söylüyor
bana da yazılmıştı ama daha başlamadım içmeye. doktorum mide bulantısı yapabilir demiştiGyno Ferro Sanol yazdı canım inşallah yan etkisi falan olmazda içebilirim
Kesinlikle şans isi. Amin canım inşallah bebeklerimiz sağlıkla tutunsunlarinşallah çok teşekkür ederimhepimizin ki sağlıcakla ilerlesin inşallah
demek ki şans işi
Ben daha önce gebelik düşünüyorum diye aile hekimine kan testi yaptırmıştım. Bana aynı ilacı vermişti ve herkes kabız olurken ben ishalden bitik hale gelmiştim. Şimdi Dr’uma durumu anlattım. Süt ve süt ürünleri yediğin günler demir ilacı ishal yapabilir dedi. Bakalım ben zaten hiç kahvaltı vs yapamıyorum. Bir kullanmaya başlıycam artık. Bu yorgunluğu bitkinliği yapanda demir eksikliğiymiş.bana da yazılmıştı ama daha başlamadım içmeye. doktorum mide bulantısı yapabilir demişti
öyle miymiş bilmiyordum ben de ishal yaparsa geç vakit içiyim belki öyle bir etkisi olmaz. Ben de öyle yorgunum hep. geçmiş olsunBen daha önce gebelik düşünüyorum diye aile hekimine kan testi yaptırmıştım. Bana aynı ilacı vermişti ve herkes kabız olurken ben ishalden bitik hale gelmiştim. Şimdi Dr’uma durumu anlattım. Süt ve süt ürünleri yediğin günler demir ilacı ishal yapabilir dedi. Bakalım ben zaten hiç kahvaltı vs yapamıyorum. Bir kullanmaya başlıycam artık. Bu yorgunluğu bitkinliği yapanda demir eksikliğiymiş.
Çok güzel masallah senin sat kaç canimSelam kızlar bugün dr’umuza gittik. Her şey normal dedi. Kalp atışını dinledik. 7hafta 4gün olarak söyledi.
Ben bir şey merak ediyorum bebişinizin kalp atış hızını dakikada kaç olarak söyledi doktorlarınız? Bizimki 160’mış140 çıkan var mı? Şu cinsiyet tahmini doğru mu onu merak ediyorum.
Bir de dr mide bulantım olmasına rağmen kusma olmadığı ilaç vermedi. Bu süreci bu şekilde atlat dedi. Bebek gayet güzel gelişmiş. 2 kilo vermişim iştahsızlıktan
Sadece demir ilacı yazdı. Diğer extra vitaminler için daha sonra dedi.
3 tane eksik testim var onları yaptıracakmışım
Rubella Antikoru, Vit D, Toxoplasmalar.
Bir dahaki randevu 4 hafta sonra tam 1 ay
Benimde kanamam var. 2 defa oldu kese etrafında oluşmuş. Progestan kullanıyorum zaten ayrıca düşük iğnesi vuruluyorum. Pruloton depot.Kızlar kalp atışını gördük çok şükür. 3.7 mm dedi .Fakat kesenin etrafında kanama var dedi .progestan verdi .Dün iki üç damla pembeye yakın kan geldi.Bugun de öyle oldu.Bu konuda fikri olan var mi?
Benim düşük iğnesi yapılmadı.Sizin şimdi kac haftalikBenimde kanamam var. 2 defa oldu kese etrafında oluşmuş. Progestan kullanıyorum zaten ayrıca düşük iğnesi vuruluyorum. Pruloton depot.
29 Eylül Sat canımÇok güzel masallah senin sat kaç canim
Benim 7 haftalık. İkizler. Birinde sıkıntı var işte. 4.haftadan beri iğne vuruluyorum. 3 günde 1Benim düşük iğnesi yapılmadı.Sizin şimdi kac haftalik
Doktor düşük riskinden bahsetmedi .Fakat böyle lekelenme olunca ve açık renk olduğu için. Tedirginim..Inşallah sizin de bizimde sağlıcakla hayırlısıyla doğarlarBenim 7 haftalık. İkizler. Birinde sıkıntı var işte. 4.haftadan beri iğne vuruluyorum. 3 günde 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?