2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dimi aynen insan merak ediyor gerçekten inşallah sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil

canım doğruluk payı bence çok yok ama 120 çıktı benim kalp atım hızı.

5 dk da keseyi gorduk test istedi onlari alip tekrar gittik yanina ilac yazdi bilgilendirmeler yapti gonderdi bu kadarcik

inşallah çok teşekkür ederim hepimizin ki sağlıcakla ilerlesin inşallah
demek ki şans işi

Kızlar kalp atışını gördük çok şükür. 3.7 mm dedi .Fakat kesenin etrafında kanama var dedi .progestan verdi .Dün iki üç damla pembeye yakın kan geldi.Bugun de öyle oldu.Bu konuda fikri olan var mi?

bana da yazılmıştı ama daha başlamadım içmeye. doktorum mide bulantısı yapabilir demişti
Ben daha önce gebelik düşünüyorum diye aile hekimine kan testi yaptırmıştım. Bana aynı ilacı vermişti ve herkes kabız olurken ben ishalden bitik hale gelmiştim. Şimdi Dr’uma durumu anlattım. Süt ve süt ürünleri yediğin günler demir ilacı ishal yapabilir dedi. Bakalım ben zaten hiç kahvaltı vs yapamıyorum. Bir kullanmaya başlıycam artık. Bu yorgunluğu bitkinliği yapanda demir eksikliğiymiş.

öyle miymiş bilmiyordum ben de ishal yaparsa geç vakit içiyim belki öyle bir etkisi olmaz. Ben de öyle yorgunum hep. geçmiş olsun

Çok güzel masallah senin sat kaç canim

Bende haziran sonu temmuz başı annesi olucam inşallah. Allah hepimize sağlıklı huzurlu gebelik süreci gecirmeyi nasip etsin.

Kızlar kalp atışını gördük çok şükür. 3.7 mm dedi .Fakat kesenin etrafında kanama var dedi .progestan verdi .Dün iki üç damla pembeye yakın kan geldi.Bugun de öyle oldu.Bu konuda fikri olan var mi?
Benimde kanamam var. 2 defa oldu kese etrafında oluşmuş. Progestan kullanıyorum zaten ayrıca düşük iğnesi vuruluyorum. Pruloton depot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…