2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Boş gebeliktende olabilir cnm belki tekrar aynı duyguyu yaşamaktan korkuyodurr heveslenip bı anda kaybetmesi hiç iyi olmaz onun için bunu nerden biliyorsun derse benim yengemde 8 9 yıllık evli ve kaç defa düşük yaptı hatırlamıyo bile hem onu hemde kuzenimi goruyodum Allah'a şükür bu sefer bı oğulları oldu onlarda kendini heveslendirmek istedemedi kuzenim sanki onada bişey olucak diye dusunuyodu bunu dillendiriyoduda ama 4. Aylarını bitirince rahat nefes aldılareşim zaten öyle yapmaya devam ederse çocuk doğduğunda bile bence iyi bı baba olamaz yanlış anlama beni ben sadece düşüncemi söylüyorum

Kucagina aldiginda bebegini degisir ya canindan can tasiyorsun sonucta bilmiyorum ama kisiligimi boyle

Ozele gittim canim. Eşimi almiyorlar hic bi sekilde iceri pandemiden dolayi. Diger ozeller de böyle mi kizlar?
Biz de özele gittik. Eşimi odaya sadece kalp atışı ve video çekmesi için çağırdı doktorumuz sağ olsun. Almamaları doğru bir davranış elbette ama düşünceli davranarak yardımcı olmaları çok büyük jest şu zamanda.
Yine de doktoruna sorarsın video kaydı için gelebilir mi diye. Hayırlı olsun sağlıkla inşallah

Yok Estağfurullah yanlış anlamam çünkü bende aynı düşünüyorum aslında iyi bir insan ama çocukluktan kalan bişey cimrilik çocuk yaşta babası okuldan almış çalışmaya başlamış psikolojik yani doktora gitsin diye çok uğraştım ama olmadı dediğin gibi bebek doğuncada aynı devam ederse kesinlikle ayrılcam iyi bir baba olmayacaksa hiç olmasın daha iyi benim düşüncemde bu Hayırlısı bakalım zamanla göreceğiz

Zamana bırak zamanla belki düzelir Allah iyi baba olmayı nasip etsin ona ne diyimki simdi

Ozele gittim canim. Eşimi almiyorlar hic bi sekilde iceri pandemiden dolayi. Diger ozeller de böyle mi kizlar?
canım benimde eşimi almadılar içeri. normalde kızımda hep yanımdaydı. sancı çekerken falan elimi tutuyordu. ama bu dönemde her şey farklı olacak gibi.

Canım benim eşim sıkıntılı bir çocukluk geçirmiş. Ve oda çok tutumludur. Her anlamda kendine bir şey alırken bile düşünür ama kızımız için o kadar çok saçma şeylere bile para yatırdı ki. Gidip gelip bunuda mı alsak bunuda alalım falan yapıyor. Ailesi bizden çok para koparmaya çalışır ama eşim asla böyle bir şeye izin vermez. Eşimin tutumluluğu benim en beğendiğim özelliklerinden biridir. Beni hiç bir şeye özentili bırakmaz ama mesela bu ay bunu almaya müsait durumumuz yok der. Bence senin eşinde çocuğu için her şeyi yapar. Evlat bam başka bir şey.

Kızlar bir şey sormak istiyorum geçen hafta Çarşamba günü doktora gitmiştim benim SAT hesabıma göre 5+3 oluyordu ama ultrasonda hep fazla çıkıyor 6+0 çıktı o gün. Bebeği gördük ama kalp atışını göremedik. Sorun değil diye söyledi doktorumuz zaten. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama Cumartesiye denk geliyor ve cumartesi doktorumuz izinliymiş cuma da hiç boş yer yoktu o yüzden Perşembe akşamına aldım randevuyu. 8 gün sonra olmuş oluyor yani. Perşembe günü ultrason hesabıyla 7+1 oluyorum. Kalp atışını kesin duyar mıyız acaba doktor haftaya görülmesi gerekiyor demişti. Siz tam olarak ne zaman duymuştunuz ?

Merhaba kızlar. iki adet dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana. 9. gün beta hcg değerim 257 çıktı. 11. gün 707 çıktı. bu şekilde ikiz gebelik yaşaya var mı. perşembe çağırdı dr ultrason için.

değer güzel artmış bence olabilir. gönlüne göre versin rabbim. sağlıkla al kucağına inşallah.

7 haftalık hamileyim. 6+5’te doktora gittik kese boş görünüyordu baya aradıktan sonra buldu bebeği. Kesenin arka tarafında dedi. Kalbinin attığını gördüm ama sesi duyamadık. Normal bi durum mu bu

Canım lekelenmem ne durumda benim baya arttı artık sulu ve koyu kahveye döndü sürekli randevum erteliyor doktorum izne çıkmış başka bir doktora gidicem çok korkuyorum

Canım lekelenmem ne durumda benim baya arttı artık sulu ve koyu kahveye döndü sürekli randevum erteliyor doktorum izne çıkmış başka bir doktora gidicem çok korkuyorum
Canım benim çok şükür dünden beri yok Sen yeterli dinleniyormusun günde kaç tane kullanıyordun ? Ve kaç gün oldu kullanalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…