2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sağol canım inşallah bebeğim değiştirir babasını malesef benim eşim herşeyi gözümde bıraktı düğün fotoğrafım bile yok hatta kınada kuaföre bile gitmedim izin vermedi kaynımın düğününde yine aynı ne üzerime bişey alabildim nede kuaföre gidebildim parası olmasa tamam diyeceğim çünkü bende fakir bir aileden geliyorum yokluğu biliyorum ona rağmen yapmıyor ben kendim yapıncada kızıyor burnumdan getiriyor inşallah düzelir duadan başka yapacak bişeyim yok hayırlısı inşallah bebeğim uğurlu gelir de eşimde bu sorunlardan kurtulur

senin eşinin cidden psikolojik bir sıkıntısı olabilir. inşallah derdi veren allahım dermanınıda verir. bebeğiniz size tüm güzellikleri peşi sıra getirir inşallah. sen sıkma canını zaten gözünü karartmışsın eğer olmazsa bırakırım demeye cesaretin var en azından.

Canım benim çok şükür dünden beri yok Sen yeterli dinleniyormusun günde kaç tane kullanıyordun ? Ve kaç gün oldu kullanalı ?
Canım ben yoğun çalışıyorum sabah 7 de kalkıyorum akşam anca 8 de uzanabiliyorum en erken bugünde lekelenmem çok arttı hatta değil oluyorum sandım yoğun bir şekilde geldi inşallah birşey olmamıştır . Yarına başka doktora randevu aldım dua ey ne olur

Allah'ım yardımcın olsun inşaallah

Kızlar nasılsınız bende yarın özel doktoruma gidicem inşallah dua edin Allahim yardımcım olsun
15 gün önce özel gitmiştim kese çok güzel dedi 16 mm 15 gün sonra tahlilleri istedi bende devlet hastanesi randevum aldım tahlilleri yaptırdım tahlilleri yaptırmak bir ultrason baktı kese gördü o da hatta kalp atışı gördü ama dinletmedi içim rahat değil o yüzden yarın özel dokturuma gidicem inşallah inşallah güzel haberler verir
Mide bulantısı var hatta kusma da oluyor ama ne bilim yinede aklımda

Allahım seni ve bebeğini korusun canım ben belki dinlendiğim için kesildi bilmiyorum. Bende çünkü işe güce çocuğa kaptırınca kendimi kötü olmuştum. Bana da haber ver lütfen. Düşük olsa ped dolusu kan olurdu saatlerce korkma doktora gidene kadar uzan dinlen

Kalbini duymussun canım sevindim adına rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Saol canım kaşıklarımda ağrıda şiddetlenince iyice korktum randevumda 3 kere iptal olunca iyice streslendim uzanıyorum artık dinlenicem soracak doktora dinlenmem gerekiyorsa rapor alıcam

Ozele gittim canim. Eşimi almiyorlar hic bi sekilde iceri pandemiden dolayi. Diger ozeller de böyle mi kizlar?
Biz eşimle beraber girdik hiç öyle bir sorun çıkarmadılar sonuçta anne kadar babanın da hakkı orada olmak. İzmir can hastanesine gidiyorum bu arada çokkkk memnunum

Rahim duvarı kalınlığındanda kaynaklanabiliyormuş görülmemesi

Saol canım kaşıklarımda ağrıda şiddetlenince iyice korktum randevumda 3 kere iptal olunca iyice streslendim uzanıyorum artık dinlenicem soracak doktora dinlenmem gerekiyorsa rapor alıcam
Bence kesinlikle rapor istemelisin. İlacın faydasını göremezsin yoksa kendine dikkat etmezsen geçilecek gibi değil bu durum ki daha da artmış senin

Ozele gittim canim. Eşimi almiyorlar hic bi sekilde iceri pandemiden dolayi. Diger ozeller de böyle mi kizlar?
Ben rica ettim aldı ilk kalp atışı eşimde gelebilir mi dedim tamam sen gec muane edim çağırırız baktım ben uzandım ultrasonu aldı yanındaki personel çagırdı geldi kalp atışını duyuyordum ben dedim videoya al o sıra kapatmıştı sonra tekrar açtı sesi videoyada aldık
Çıktıkdan sonra eşimin sorusu o minicik di ya nasıl kalbi atıyor öyle çok güzel bir duygu ama ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah tüm hamilelerinde sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…