sat 10 ekimSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Sat 9 EkimSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Sat 5 ekimSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Sağol canım inşallah bebeğim değiştirir babasınıCanım benim eşim sıkıntılı bir çocukluk geçirmiş. Ve oda çok tutumludur. Her anlamda kendine bir şey alırken bile düşünür ama kızımız için o kadar çok saçma şeylere bile para yatırdı ki. Gidip gelip bunuda mı alsak bunuda alalım falan yapıyor. Ailesi bizden çok para koparmaya çalışır ama eşim asla böyle bir şeye izin vermez. Eşimin tutumluluğu benim en beğendiğim özelliklerinden biridir. Beni hiç bir şeye özentili bırakmaz ama mesela bu ay bunu almaya müsait durumumuz yok der. Bence senin eşinde çocuğu için her şeyi yapar. Evlat bam başka bir şey.
Sat 9 Ekim / 16.07.2020 / ilk çocuk / 31 yaş / istanbulSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Hayirlisi canim aman kendisi bilir sen kendine bak yipratma kendiniEvet Malesef kişiliği öyle değişir mi bilmiyorum inşallah değişir
senin eşinin cidden psikolojik bir sıkıntısı olabilir. inşallah derdi veren allahım dermanınıda verir. bebeğiniz size tüm güzellikleri peşi sıra getirir inşallah. sen sıkma canını zaten gözünü karartmışsın eğer olmazsa bırakırım demeye cesaretin var en azından.Sağol canım inşallah bebeğim değiştirir babasınımalesef benim eşim herşeyi gözümde bıraktı düğün fotoğrafım bile yok hatta kınada kuaföre bile gitmedim izin vermedi kaynımın düğününde yine aynı ne üzerime bişey alabildim nede kuaföre gidebildim parası olmasa tamam diyeceğim çünkü bende fakir bir aileden geliyorum yokluğu biliyorum ona rağmen yapmıyor ben kendim yapıncada kızıyor burnumdan getiriyor inşallah düzelir duadan başka yapacak bişeyim yok hayırlısı inşallah bebeğim uğurlu gelir de eşimde bu sorunlardan kurtulur
Sat 12ekimSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Sat 19 ekimSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Canım ben yoğun çalışıyorum sabah 7 de kalkıyorum akşam anca 8 de uzanabiliyorum en erken bugünde lekelenmem çok arttı hatta değil oluyorum sandım yoğun bir şekilde geldi inşallah birşey olmamıştır . Yarına başka doktora randevu aldım dua ey ne olurCanım benim çok şükür dünden beri yokSen yeterli dinleniyormusun günde kaç tane kullanıyordun ? Ve kaç gün oldu kullanalı ?
Allah'ım yardımcın olsun inşaallahCanım ben yoğun çalışıyorum sabah 7 de kalkıyorum akşam anca 8 de uzanabiliyorum en erken bugünde lekelenmem çok arttı hatta değil oluyorum sandım yoğun bir şekilde geldi inşallah birşey olmamıştır . Yarına başka doktora randevu aldım dua ey ne olur
Amin canım çok saolAllah'ım yardımcın olsun inşaallah
Canım ben yoğun çalışıyorum sabah 7 de kalkıyorum akşam anca 8 de uzanabiliyorum en erken bugünde lekelenmem çok arttı hatta değil oluyorum sandım yoğun bir şekilde geldi inşallah birşey olmamıştır . Yarına başka doktora randevu aldım dua ey ne olur
Kalbini duymussun canım sevindim adına rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahBen geldim kizlarrrherkes beni merak etmis allah razi olsun hepinizdennn
Haberlerler iyikotu düşünceler olsa da garip bi rahatlık da vardi üstümde. Bebegi görur muyuz derken kalp atisini duydum
Once karindan gorunmedi doktor dusuk yapmis olabilirsin vajinal bakalim dedi..
korkuyla çıktım oraya önce yine gorunmedi ekranda sonra kese burda dedigini duydum sonra kalp atışı da var dedi ama ben hala bebek görünüyor mu diyorum hoca da kalp atisi var diyorum dedi güldü
Yeni atmaya baslamis dedi kanama azalmis dedi gayet iyi dedi. Progestan devam dinlenmeye devam dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Hafta konusu karişik ama sata göre 6 hafta 2 gün diyor. Ama 4 haftalik bebek diyor.
Ben ella icmistim biliyosunuz tek bi ihtimal var bana gore yani. Benim hesabima gore 5+2. Yani kesenin bebegin gelisimi normaldir ama degil mi kizlar bu denklemi cozebilir misiniz
Saol canım kaşıklarımda ağrıda şiddetlenince iyice korktum randevumda 3 kere iptal olunca iyice streslendim uzanıyorum artık dinlenicem soracak doktora dinlenmem gerekiyorsa rapor alıcamAllahım seni ve bebeğini korusun canım ben belki dinlendiğim için kesildi bilmiyorum. Bende çünkü işe güce çocuğa kaptırınca kendimi kötü olmuştum. Bana da haber ver lütfen. Düşük olsa ped dolusu kan olurdu saatlerce korkma doktora gidene kadar uzan dinlen
Biz eşimle beraber girdik hiç öyle bir sorun çıkarmadılarOzele gittim canim. Eşimi almiyorlar hic bi sekilde iceri pandemiden dolayi. Diger ozeller de böyle mi kizlar?
Rahim duvarı kalınlığındanda kaynaklanabiliyormuş görülmemesiAnladim canim az once yanlis gormusum zaten. Simdi baktim bebegin boyu 4.62 mm imis. Dedigin gibi bi durum var heralde.
Bi de sunu merak ettim 5 arti2de hala karindan görünmeyen var mi benim gibi?
Yag dokusundan olabilir dedi doktor. 57 kiloyum aslinda ama
Bence kesinlikle rapor istemelisin. İlacın faydasını göremezsin yoksa kendine dikkat etmezsen geçilecek gibi değil bu durum ki daha da artmış seninSaol canım kaşıklarımda ağrıda şiddetlenince iyice korktum randevumda 3 kere iptal olunca iyice streslendim uzanıyorum artık dinlenicem soracak doktora dinlenmem gerekiyorsa rapor alıcam
Ben rica ettim aldı ilk kalp atışı eşimde gelebilir mi dedim tamam sen gec muane edim çağırırız baktım ben uzandım ultrasonu aldı yanındaki personel çagırdı geldi kalp atışını duyuyordum ben dedim videoya al o sıra kapatmıştı sonra tekrar açtı sesi videoyada aldıkOzele gittim canim. Eşimi almiyorlar hic bi sekilde iceri pandemiden dolayi. Diger ozeller de böyle mi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?