2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Amin

Bence kesinlikle rapor istemelisin. İlacın faydasını göremezsin yoksa kendine dikkat etmezsen geçilecek gibi değil bu durum ki daha da artmış senin
Aynen canım öyle gözüküyor inşallah herşey yolundadır artık çok daha fazla dikkat edicem içimi rahatlatan tek şey hiç kırmızıya dönmemesi AA’da kahverengi geliyor

Sevindim adınıza. Sınav stresi etkilemiştir ister istemez. Ellayı neden içmiştiniz düşünmüyor muydunuz bebek?

Selam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Yas 25.
Ilk bebek
Ankara
24.07.2021
Sevindim adınıza. Sınav stresi etkilemiştir ister istemez. Ellayı neden içmiştiniz düşünmüyor muydunuz bebek
Meslektaşım ben daha 19 eylülde evlendim 25 yasindayim açıkçası 1.5 2 sene düşünmüyorduk. Esim de doktora yapıyor ben sınavlar vs.
Ellayi ictim ama regl geciktirdigini okuduğum icin 37. Güne kadar acaba demedim. sonra test kan verme vs. Çok çok şaşırdık ve şok olduk. Rabbimin nasibi böyleymiş başımızın üstüne

Kızlar ben bugun vajinal muayenede duydum kalp atışını. Bundan sonra karindan olan tum muayenelerde eşimin de olmasını istiyorum. Yani pandemi sebebiyle bu kurali bu kadar sıkı uygulamalarını da cok mantıklı bulamadım açıkçası. Doktor hanimin bi yanlışını da görmedim ama cok da ısındım diyemem galiba değiştireceğim.

Ankarada guzel bi doktor öneren varsa lutfen yazsın bana

Kizlar bu arada benim akıntılar kırmızıya döndü karnim da ağriyor. Bütün gün yattım aslinda. Ama bugun doktor her sey yolunda dedi hatta kanama alani baya azalmis dedi.
Endiselenmeli miyim yine de ? Acaba kalan kanama alanini mi atıyor vücut anlamadim ki...

Insallah düzelir canım bak durama göre çok kötüysen git acile

Merhaba iş kanununa göre çalıştığınız iş yerine bildirdiğiniz takdirde gebelik süresince günde 7,5 saat max çalıştırılabilirsin. Ben iş yerime doktordan gebelik bildirimi yazdırıp teslim ettim. Artık 7,5 saat çalışıyorum.

Aynen kendim idare ederim ama söz konusu çocuk olunca ki kimin çocuğu olduğu önemli değil kesinlikle tahammülüm yok öz annem babam bile olsa çocuklara yapılan hakkızlığa izin vermem ezdirmem yani böyleyim bende inşallah düzelirde hiç birine gerek kalmaz

Ben varım 11.gün 515 çıkmıştı. Senin daha yüksek. İkiz olma ihtimali yüksek

inşallah canım. İnşallah her şey tamda istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…