2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar, benim doktorum covid olmus.Bi türlü randevu alıp gidemedim.suan internetteki hesaplamalara göre sata göre 6+3 üm. Ama süphelenip gecen hafta persembe acile gittim bişey var mı diye bebek iyi kalp atişlari birkac güne duyulur demişlerdi.Sata göre önde gidiyordu.Eşim doktorumuzu bekleyelim diyor ama ben de kalp atisini duymadan uyku uyuyamiyorum.baska doktora mi gitsem yine??Kalbi hic atmasa ,Bir sıkıntı olsa bebekte bende bi belirti olur mu sizce?Kanama leke ağrı sızı hiç bi belirti yok sadece gögüs sızlamasi okadar.

Bir iki hafta daha dayan canım aslında gözükür bir haftaya ama bence kalp atışını da duyarsın en güzeli beklemek. Ben çok pişmanım sürekli gittiğim için sıkınti yaptım hem kendime hem eşime. İnşallah görürsün haftaya diye düşünüyorum tabi doktorunun söylediği önemli nezaman gel derse ozaman git canim

Ben geldim kizlarrr herkes beni merak etmis allah razi olsun hepinizdennn
Haberlerler iyi kotu düşünceler olsa da garip bi rahatlık da vardi üstümde. Bebegi görur muyuz derken kalp atisini duydum
Once karindan gorunmedi doktor dusuk yapmis olabilirsin vajinal bakalim dedi..
korkuyla çıktım oraya önce yine gorunmedi ekranda sonra kese burda dedigini duydum sonra kalp atışı da var dedi ama ben hala bebek görünüyor mu diyorum hoca da kalp atisi var diyorum dedi güldü
Yeni atmaya baslamis dedi kanama azalmis dedi gayet iyi dedi. Progestan devam dinlenmeye devam dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Hafta konusu karişik ama sata göre 6 hafta 2 gün diyor. Ama 4 haftalik bebek diyor.
Ben ella icmistim biliyosunuz tek bi ihtimal var bana gore yani. Benim hesabima gore 5+2. Yani kesenin bebegin gelisimi normaldir ama degil mi kizlar bu denklemi cozebilir misiniz

Iste degerler burada anlayanlar bakabilir mi

Eklentiler

• 1606132100676835064070061678206.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 16061322063313692293066873901339.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 71
İyi cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
1. Benimde matematigim kötü o yüzden cozemedim
2. Benimki de çok karışıktı keseye göre 5+ 2 bege göre 6+2 sata göre 7+2
Ama en sonunda cuma günü tam belirlendiSeninkide 1 haftaya kadar netleşir

Teşekkür ederim önerilerinizi yapıcam haraca bağlamak güzelmiş bende denicem inşallah becerebilirim inşallah dediğiniz gibi olur daha önce heveslensin diye bebek mağazasına götürmüştüm eşimi çok pahalı ikinci el alırız yakınlarımızın olursa onlardan alırız falan diyordu şimdi 6,5 yıllık evliyiz ve ilk bebeğimiz olacak yine de dediği gibi davranırsa bebeğimi aldığım gibi ayrılcam

Gözün aydin canım çok sevindim rabbim inşallah tamamına erdirsin hepimizi bebisin matematiklerimizi alt üst etti doktor ne dediyse odur canım boşver sağlıkla ilerlesin de

Hadi ya normal o zaman kese 5 cm bebek 0.
462 cm 6 hafta 1 gunluk diyo galiba ama keseye göre mi bebege gore mi diyo bilemedim. Bakalim :)

Hadi ya normal o zaman kese 5 cm bebek 0.
462 cm 6 hafta 1 gunluk diyo galiba ama keseye göre mi bebege gore mi diyo bilemedim. Bakalim :)
Bence seninde kese 4 haftaliktir doktorum ilk bana da öyle söyleddi kese küçük dedi korktum ama korktuğum kadar kötüde değilmiş şuan gayet iyiz herşey çok normal sen bebeğe göre haftani saymaya başla zaten bı daha kontrole gittiğinde tam haftasını ogrenirsin

Maşallah canım çok güzel haberler getirmişsin 4 haftalıkta kalbi duyan ilksin galiba maşallah annesi bebeğin seni çok seviyor ki hemen sesini duyurmuş rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı benim başıma çok sevindim yaa

Anladim canim az once yanlis gormusum zaten. Simdi baktim bebegin boyu 4.62 mm imis. Dedigin gibi bi durum var heralde.
Bi de sunu merak ettim 5 arti2de hala karindan görünmeyen var mi benim gibi?
Yag dokusundan olabilir dedi doktor. 57 kiloyum aslinda ama

Cok tesekkur ederim ya allah razi olsun. Bu bebise ella mella viz geldi benim hesabima göre 5arti2 ama ben de beklemiyordum gerçekten. Sen daha guzel haberlerle gel insallah

57 yaglimiymis

Biz 6 aylık evliyiz bı ara baya bi sıkıştık ekmek alicak paramız dahi kalmıyordu o zaman borclarimiz için 2 tane bilezigimi sattımsonrada çalışmak istediğimi söyledim onada izin vermedi bende tavrımı koydum dedim şuan tek kuruş borcumuz yok çalışmama izin vermiyosan bana bundan sonra aylik 1000 lira vericeksin eveledi geveledi tamam dedi sen ona bebek fotosu falanda göster valla ben gösteriyorum bunun sayesindede hiç biseye hayır diyemiyo

Bence gayet normal ben 5+0 sifirda kendi hesaplamama göre karından bakıldı gözükmedi bı iki gün sonra acile gittim alttan muayene ile keseyi gördük alttan ultrasonla ile karından ultrason arasında 1 hafta falan olur bide ben 51 kiloydum göbek mobek hicbiseyim yoktu

Bir defa boş gebelik yaşadım onun için şuan inanmıyor benimle doktora bile gelmiyor bu hafta kalp atışını duymak için gidicem inşallah rabbim nasip ederse bakalım değişecek mi bende bazı kurallar koyuyorum kendimce ama bakalım ne kadar faydalı olacak aslında kayınpederim destek olurum diyor ama ben eşimden istiyorum çok şükür borcumuz yok hastalıktan dolayı çalışamıyorum eşim bebeğe bişey olur seninle uğraşamam diyor yoksa bende çalışırım doğumdan sonra kayınvalidem bakarım dedi bende çalışırım Allah izin verirse kimseye muhtaç etmem napim elimden geldiğince yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…