2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
progestanı fitil olarak kullanmanıza rağmen gaz yaptı mı ?
karnım acayip şişti. kendimi 5 gündür wcye çıkmamış gibi hissediyorum
Bende de cok yapiyor.
Kızlar sizce de temmuz annesimiyim
Benim de tam böyle çıkmıştı yeni olunca böyle çıkıyor. Ama bence sen ağustos annesisiin
Sevindim ya rahatladim. Baya bi hareketlilik var bende de karnim agriyor dusa girmem lazim üşeniyorum

O testin ilk haliydi şokla cekmistim şuan ikinci çizgi kopkoyu burdayım diyor temmuz sonu gözüküyor canm nasıp

O testin ilk haliydi şokla cekmistim şuan ikinci çizgi kopkoyu burdayım diyor temmuz sonu gözüküyor canm nasıp
Ben de ilk silik cizgi sanmistim yok ya falan demistim. Sonra zamanla koyulasmis ama zaten benimki silik falan degilmis meğerse. Asıl hayalet cizgileri görünce anladim bunu
Soldaki 3 kasim sagdaki 8 kasim

Eklentiler

• IMG-20201103-WA0085.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 84
  • 20201109_172255.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 82
Tünaydın tatlı hamişler ben bugün devlete rutin testleri yaptırmaya gittim. Fakat sinirlerim bozuldu. 7 tüp kan alındı. Kan grubumu söylememe rağmen tekrar kan grubuma baktırdı ve onca kana rağmen b12, demirime baktırmadı aşağıda foto paylaşıcam sizce başka hangi tahliller eksik ?

Bugün 5+5 im sadece kese göründü
Sizde bebek ne zaman görüldü ? Normal mi bu bilemedim.

Eklentiler

• 75F7FE7E-A567-4563-BEA7-AC9159815BBF.webp
    168,4 KB · Görüntüleme: 67
Bende 8+4 um canım aynı testleri banada yaptılar ne eksik ne fazla ben 6+ 4 te bebeği gördüm bence gayet normal endişe edilecek bi durum yok bı dahaki kontrolün ne zaman??

Kizlar parca parca biseyler geliyo ya korkuyorum cok. Simdi doktora gidiyorum. 5 arti 2 bugun. Ne sormaliyim doktora yolk kesesi vs??

Bende 8+4 um canım aynı testleri banada yaptılar ne eksik ne fazla ben 6+ 4 te bebeği gördüm bence gayet normal endişe edilecek bi durum yok bı dahaki kontrolün ne zaman??
Yolk kesesi görülmüştü geçtiğimiz perşembe. Bugün belki bebek görünür dedim ama devletin cihazlarıyla mı alakalı bilmiyorım kese göründü. Bir daha ki kontrolüm aslında belli değil çünkü daha hangi doktora gideceğime karar veremedim Normalde gebeliği testle öğrendikten sonra aralığın 2-3 gibi 7+3 gibi gider kese kalp atışı hepsini görürüm diyordum. Lekelenmem olunca öylesine özelde bi doktora gittim hemen onun istediği tahlilleri yapmak içinde devlete gittim o da artist biri cıktı ben kendi tahlilimi yapıyorum dedi. İlk doktor toxoplazma rubella vitaminleri felanda istemişti. Bu kadın istememiş onları

Kizlar parca parca biseyler geliyo ya korkuyorum cok. Simdi doktora gidiyorum. 5 arti 2 bugun. Ne sormaliyim doktora yolk kesesi vs??
Perşembe günü bende 5+2 de parçalı kan görmüştüm progestan başlatacaktkr muhtemelen şuan lekelenmem geçti benim korkma canım bi kaç gün kullan geçecektir. Yolk kesesini kesen 10mm olduğu zaman görmesi gerekiyor söyler sana zaten ultrasonda bakınca

Yolk kesesi gorulduyse endişe etmene hiç gerek yok bebeği mutlaka görürsün bu arada hangi şehirdesin

Doktoruna lekelenmem var de parça parça geliyo de keseyi görürse eğer yolk kesesi varmı diyede bı sor ve hiç korkma hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Mide yanması ve hafif bulantı gibi bişey yaşıyorum uyutmuyor ilk günden Sizler de kabızlık oldu mu ilk başta ve ne zaman geçti sanırsınız 3 aylık hamile gibi karnım davul
kabızlık benim başından beri vardı. iki gündür progestana başladım. onunla birlikte gaz oldu. karnım davul gibi benim de

Kızlar sizce de temmuz annesimiyim
hayırlı olsun. bence öylesin tabiki :)

doktora mutlaka parçalar geldiğini söyle. inşallah güzel haberlerle gel :)

Yolk kesesi gorulduyse endişe etmene hiç gerek yok bebeği mutlaka görürsün bu arada hangi şehirdesin
İstanbuldayım canım. Aslında evime çok yakın bi tıp hastanesi var 1 sene oluyor normal hastane ünvanını aldı. Ama butik bi hastane sayılır. Güvenemiyorum pek o yüzden biraz daha donanımlı olabilir diye düşünüyorum. Onun dışında okan üniv. Yakın ama sgklı olduğum için aşırı pahalı. 2 si de medical parkta bi doktor epey övülmüş o aklımda.

Sana yapmamaları çok tuhaf ben hamileyim dedim yaptılar eşime amcasına ve iki küçük cocuga yaptılar test onlarada astım ce bronşit var diye yaptılar sizde hiç yapılmaması tuhaf bide siz yan yana yatıyorsunuz bence bi yetkilileri arayın

canım inşallah kötü bir şey yoktur. İyi yapmışsın doktora gitmekle. Sorunsuz evine dönersin inşallah

Bı git bakalım o doktora ama bebeği her türlü görürsün yolk kesesi varsa bebekte vardır gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…