2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hmm onu bilmiyordum saol tatlım bilgilendirmen için bende kamuda çalışıyorum sadece şu oralar çok yoğunuz ondan dolayı extra yoluyorum . Yol vs derken eve gel yemek fln anca 8 de oturuyorum .

Kızlar vajinam sanki geriliyor kasıklarımda bir ağrı adet gibi de değil neden olabilir ilk gebelik hic birsey bilmiyorum neden böyle olur genişliyor mu rahim ondan mı acaba korkmalı miyim

Kızlar vajinam sanki geriliyor kasıklarımda bir ağrı adet gibi de değil neden olabilir ilk gebelik hic birsey bilmiyorum neden böyle olur genişliyor mu rahim ondan mı acaba korkmalı miyim
Kuzum regl zamanın yaklaştığı icin falan mi acaba

Böyle bir bilgi buldum,

Gebelikte vajina ağrısının, batma ve zonklama hissinin en önemli nedeni hormonal değişimlerdir. Özellikle relaksin ve progesteron hormonunun artması, doğum sırasında pelvik kas ve bağlarının gevşemesini sağlar. Bu hormonların artışı da anne adayının vajinasında ağrı hissetmesine neden olabilir.

Yazdığında kötü niyet aramadım. Allah kimsenin başına vermesin canım umarım süreci sıkıntısız atlatırsınız. İnternetten sipariş verebilirsiniz getirecek kimse yoksa.
Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin, inşallah eşinle ortak bir yol bulabilirsiniz. Bebeğin yediği helal giydiği haram derler yakınlarınızdan verecek olan varsa bence çok mantıklı. Ben ilk çocuğum da görümcemin, kuzenimin ayırdıklarını kullandım, tabi heves edip aldıklarımda oldu. Bilmiyorum maddi durumunuz nasıl ama çocuk doğmadan birsürü masraf başlıyor onun geleceği için tasarruflu olmak kötü bi şey değil. Belki kumbara yapıp şimdiden kenara atabilirsiniz. Umarım eşinizle konuşup sorunlarınızı halledebilirsiniz.

Sağol canım düşüncelerin için teşekkür ederim bende karşı değilim yakınlarımdan almaya ama dediğim gibi eşim abartabilecek bir kişiliği var onun için diyorum ben hatta yiğenlerimin kıyafetlerinden sakladıklarımda var ama benim demek istediğim gerçekten durumun varken başkasından istemek yani babalık istiyorum ya nasıl anlatayım bilmiyorum ki benim çocukluğum hep yoklukla geçti mesela okul hayatım boyunca başkalarının kıyafetleriyle geçirdim ama benim babam rahatsızdı çalışamıyordu çocuğum varken aynı burukluğu yaşasın istemiyorum çok şükür eşim çalışıyor bir borcumuzda yok yinede hep kısıtlı yaşıyoruz mesela hiç sosyal hayatımız yok biryere giderken bile sırf dolmuş parası vermeyelim diye yanlız gönderiyor yada bizim burda 90 dk diye bişey var 90 dk da tek kart basıp yolculuk yapıyorsun eşim diyorki sen kartı bas bana ver diğer dolmuşlada ben gelirim böyle bir mantık varmı Bilmiyorum ki ben eşimin maaşını bilmem mesela maaşı çekmeye giderken kesinlikle götürmez yada gittik diyelim beni oyalamak için başka yönlere bakmamı sağlıyor kii maaşını görmeyeyim diye öyle yani değişik belki ama yapacak bişey yok

Doktor bana çok normal olduğunu rahmin büyüdüğü için ağrın oluyor dedi.Bence çok şiddetli ağrın ve kanaman olmadığı sürece korkma.Benimde aynı senin gibi kasıklarımda cekilme oluyor hatta benim belime ve bacağıma vuruyor.Özellikle sol tarafımda baskı ve ağrı var

Kızlar kimse görmedi mi mesajımı hiç cevap veren olmamış

Kızlar kimse görmedi mi mesajımı hiç cevap veren olmamış
Canım bende sadece keseyi gördüm doktor iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi perşembe günü iki hafta dolmuş olacak ve ultrasona göre 7+1 oluyor sata göre 8+2 oluyor mutlaka duyarsın diye düşünüyorum benim doktorumun dediğine göre

Ben 6+5 ikiz gebelik beta hgc 12.günde 787.30 du
yaaaaa gerçekten mi; Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah bebişlerinizi. :) dün 13. gün tekrarkan testi yaptırdık merak ettik değeri. 2544 çıktı. sizin nasıldı acaba? perşembe günü ultrason için çağırdı dr.

Öyle mi için rahatladi çok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…