Hmm onu bilmiyordum saol tatlım bilgilendirmen için bende kamuda çalışıyorum sadece şu oralar çok yoğunuz ondan dolayı extra yoluyorum . Yol vs derken eve gel yemek fln anca 8 de oturuyorum .Merhaba iş kanununa göre çalıştığınız iş yerine bildirdiğiniz takdirde gebelik süresince günde 7,5 saat max çalıştırılabilirsin. Ben iş yerime doktordan gebelik bildirimi yazdırıp teslim ettim. Artık 7,5 saat çalışıyorum.
Sat 25 eylül tdt 2 temmuz. Yas 30.Ikinci çocuk. IstanbulSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Ben şuan sat göre 8+1Evet 6+1 de duyduk. Çk. Şükür simdi 7+4üz sen kaç haftalık oldun
Kuzum regl zamanın yaklaştığı icin falan mi acabaKızlar vajinam sanki geriliyor kasıklarımda bir ağrı adet gibi de değil neden olabilir ilk gebelik hic birsey bilmiyorum neden böyle olur genişliyor mu rahim ondan mı acaba korkmalı miyim
Sat 5 ekim İstanbul 2.cocukSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Bilmiyorum ki canım ya bir hafta var aslında ikinci reglimin gecikmesine. Sürekli olsa dayanamam heralde sıcak tutunca geçiyor. Ben gibi var mı çok merak ettimKuzum regl zamanın yaklaştığı icin falan mi acaba
Ben sata göre 8+4 ultrasona göre 7+4Ben şuan sat göre 8+1
Yazdığında kötü niyet aramadım. Allah kimsenin başına vermesin canım umarım süreci sıkıntısız atlatırsınız. İnternetten sipariş verebilirsiniz getirecek kimse yoksa.Tabiki kimse yaşamasın buarada istiyordum derken pozitif çıkıp hiç bir zorluk yada minumum zorluk çekip atlatanı duymayı istiyordum varsa düşmanım Allahım düşmanımı bile korusun hep dua ediyoruz herkez için çok büyük geçmiş olsun zeynep3406
Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin, inşallah eşinle ortak bir yol bulabilirsiniz. Bebeğin yediği helal giydiği haram derler yakınlarınızdan verecek olan varsa bence çok mantıklı. Ben ilk çocuğum da görümcemin, kuzenimin ayırdıklarını kullandım, tabi heves edip aldıklarımda oldu. Bilmiyorum maddi durumunuz nasıl ama çocuk doğmadan birsürü masraf başlıyor onun geleceği için tasarruflu olmak kötü bi şey değil. Belki kumbara yapıp şimdiden kenara atabilirsiniz. Umarım eşinizle konuşup sorunlarınızı halledebilirsiniz.Teşekkür ederim önerilerinizi yapıcam haraca bağlamak güzelmiş bende denicem inşallah becerebiliriminşallah dediğiniz gibi olur daha önce heveslensin diye bebek mağazasına götürmüştüm eşimi çok pahalı ikinci el alırız yakınlarımızın olursa onlardan alırız falan diyordu şimdi 6,5 yıllık evliyiz ve ilk bebeğimiz olacak yine de dediği gibi davranırsa bebeğimi aldığım gibi ayrılcam
Sat 3 ekimSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Sağol canım düşüncelerin için teşekkür ederim bende karşı değilim yakınlarımdan almaya ama dediğim gibi eşim abartabilecek bir kişiliği var onun için diyorum ben hatta yiğenlerimin kıyafetlerinden sakladıklarımda var ama benim demek istediğim gerçekten durumun varken başkasından istemek yani babalık istiyorum ya nasıl anlatayım bilmiyorum ki benim çocukluğum hep yoklukla geçti mesela okul hayatım boyunca başkalarının kıyafetleriyle geçirdim ama benim babam rahatsızdı çalışamıyordu çocuğum varken aynı burukluğu yaşasın istemiyorum çok şükür eşim çalışıyor bir borcumuzda yok yinede hep kısıtlı yaşıyoruz mesela hiç sosyal hayatımız yok biryere giderken bile sırf dolmuş parası vermeyelim diye yanlız gönderiyor yada bizim burda 90 dk diye bişey var 90 dk da tek kart basıp yolculuk yapıyorsun eşim diyorki sen kartı bas bana ver diğer dolmuşlada ben gelirim böyle bir mantık varmı Bilmiyorum ki ben eşimin maaşını bilmem mesela maaşı çekmeye giderken kesinlikle götürmez yada gittik diyelim beni oyalamak için başka yönlere bakmamı sağlıyor kii maaşını görmeyeyim diye öyle yani değişik belki ama yapacak bişey yokYazdığında kötü niyet aramadım. Allah kimsenin başına vermesin canım umarım süreci sıkıntısız atlatırsınız. İnternetten sipariş verebilirsiniz getirecek kimse yoksa.
Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin, inşallah eşinle ortak bir yol bulabilirsiniz. Bebeğin yediği helal giydiği haram derler yakınlarınızdan verecek olan varsa bence çok mantıklı. Ben ilk çocuğum da görümcemin, kuzenimin ayırdıklarını kullandım, tabi heves edip aldıklarımda oldu. Bilmiyorum maddi durumunuz nasıl ama çocuk doğmadan birsürü masraf başlıyor onun geleceği için tasarruflu olmak kötü bi şey değil. Belki kumbara yapıp şimdiden kenara atabilirsiniz. Umarım eşinizle konuşup sorunlarınızı halledebilirsiniz.
Doktor bana çok normal olduğunu rahmin büyüdüğü için ağrın oluyor dedi.Bence çok şiddetli ağrın ve kanaman olmadığı sürece korkma.Benimde aynı senin gibi kasıklarımda cekilme oluyor hatta benim belime ve bacağıma vuruyor.Özellikle sol tarafımda baskı ve ağrı varKızlar vajinam sanki geriliyor kasıklarımda bir ağrı adet gibi de değil neden olabilir ilk gebelik hic birsey bilmiyorum neden böyle olur genişliyor mu rahim ondan mı acaba korkmalı miyim
Kızlar kimse görmedi mi mesajımı hiç cevap veren olmamışKızlar bir şey sormak istiyorum geçen hafta Çarşamba günü doktora gitmiştim benim SAT hesabıma göre 5+3 oluyordu ama ultrasonda hep fazla çıkıyor 6+0 çıktı o gün. Bebeği gördük ama kalp atışını göremedik. Sorun değil diye söyledi doktorumuz zaten. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama Cumartesiye denk geliyor ve cumartesi doktorumuz izinliymiş cuma da hiç boş yer yoktu o yüzden Perşembe akşamına aldım randevuyu. 8 gün sonra olmuş oluyor yani. Perşembe günü ultrason hesabıyla 7+1 oluyorum. Kalp atışını kesin duyar mıyız acaba doktor haftaya görülmesi gerekiyor demişti. Siz tam olarak ne zaman duymuştunuz ?
Sat 10 ekimSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Canım bende sadece keseyi gördüm doktor iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi perşembe günü iki hafta dolmuş olacak ve ultrasona göre 7+1 oluyor sata göre 8+2 oluyor mutlaka duyarsın diye düşünüyorum benim doktorumun dediğine göreKızlar kimse görmedi mi mesajımı hiç cevap veren olmamış
Sat 27 eylülSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
BenMerhaba kızlar. iki adet dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana. 9. gün beta hcg değerim 257 çıktı. 11. gün 707 çıktı. bu şekilde ikiz gebelik yaşaya var mı. perşembe çağırdı dr ultrason için.
yaaaaa gerçekten mi; Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah bebişlerinizi. :) dün 13. gün tekrarkan testi yaptırdık merak ettik değeri. 2544 çıktı. sizin nasıldı acaba? perşembe günü ultrason için çağırdı dr.Ben6+5 ikiz gebelik beta hgc 12.günde 787.30 du
Öyle mi için rahatladi çok sağ olDoktor bana çok normal olduğunu rahmin büyüdüğü için ağrın oluyor dedi.Bence çok şiddetli ağrın ve kanaman olmadığı sürece korkma.Benimde aynı senin gibi kasıklarımda cekilme oluyor hatta benim belime ve bacağıma vuruyor.Özellikle sol tarafımda baskı ve ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?