2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar kimse görmedi mi mesajımı hiç cevap veren olmamış
Canım hafta hesabında doktorun dediği önemli benim de sata göre 6+0di doktor 6+3 dedi mesela. Nasıl oluyor bilemiyorum ama. 6.haftada kalp atışını duyanlar da var duymayanlar da 7.haftasa bence görülür ve duyulur ama olmazsa sıkma canını daha geç duyanlar da var. Doktoruna güven en önemlisi bu. Ben de o hatayı çok yaptım buradaki arkadaslarla karşılaştırma yaptım sonra çok sıkıntı yaşadım hem de eşime yaşattım çünkü bazılarında önce bazılarında sonra gözüküyor. Sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz inşallah

Günaydın bayanlar bende dün Dr gittim miniğimi gördüm haftaya tekrar kalp atışı için gideceğim. Midem çok fena bugün inşallah dayanabilirim çünkü çalışıyorum

Bende 6+4 te duydum duydum kalp atışını endişe edilecek bi durum yok 8 9.haftalarda bile duyanlar olmuş

Günaydın bayanlar bende dün Dr gittim miniğimi gördüm haftaya tekrar kalp atışı için gideceğim. Midem çok fena bugün inşallah dayanabilirim çünkü çalışıyorum
Senin en azından iyi ben bı daha 12. Haftada gidicem doktora mide bulantım fazla yok ama diğerleri belirtiler var sen bide beni sor 1 ay bebeğimi görmek için beklicem

İnşallah canım 8.haftaya girmiş olacağım için bana da gözükür gibi geliyor :)

Günaydın kizlar sabah uyanınca başım çok ağrıyor sizde varmı böyle bir belirti
Bende Ankaradayım ve ben de dr a karar veremedim henüz şehir hastanesine gittim sonra özel ortadoğu ya gittim . İkisinden de fazla randiman alamadım

Ne iş yapıyor eşiniz . Maaşı da varmış düzenli geliri aslında niye böyle yapıyor anlamak güç

Ben varım 11.gün 515 çıkmıştı. Senin daha yüksek. İkiz olma ihtimali yüksek
yaaaa çok teşekkür ederim yanıtın için. çok sabırsızım şuan . inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini. perşembe günü ultrasonda belli olur inşallah bizimki de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…