Kızlar bir şey sormak istiyorum geçen hafta Çarşamba günü doktora gitmiştim benim SAT hesabıma göre 5+3 oluyordu ama ultrasonda hep fazla çıkıyor 6+0 çıktı o gün. Bebeği gördük ama kalp atışını göremedik. Sorun değil diye söyledi doktorumuz zaten. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama Cumartesiye denk geliyor ve cumartesi doktorumuz izinliymiş cuma da hiç boş yer yoktu o yüzden Perşembe akşamına aldım randevuyu. 8 gün sonra olmuş oluyor yani. Perşembe günü ultrason hesabıyla 7+1 oluyorum. Kalp atışını kesin duyar mıyız acaba doktor haftaya görülmesi gerekiyor demişti. Siz tam olarak ne zaman duymuştunuz ?
Canım hafta hesabında doktorun dediği önemli benim de sata göre 6+0di doktor 6+3 dedi mesela. Nasıl oluyor bilemiyorum ama. 6.haftada kalp atışını duyanlar da var duymayanlar da 7.haftasa bence görülür ve duyulur ama olmazsa sıkma canını daha geç duyanlar da var. Doktoruna güven en önemlisi bu. Ben de o hatayı çok yaptım buradaki arkadaslarla karşılaştırma yaptım sonra çok sıkıntı yaşadım hem de eşime yaşattım çünkü bazılarında önce bazılarında sonra gözüküyor. Sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz inşallahKızlar kimse görmedi mi mesajımı hiç cevap veren olmamış
Sat:15 EkimSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Sat 24 EylülSelam kızlar nasılsınız:) Bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim bilgisayarım yeni düzeldi
Bende 6+4 te duydum duydum kalp atışını endişe edilecek bi durum yok 8 9.haftalarda bile duyanlar olmuşKızlar bir şey sormak istiyorum geçen hafta Çarşamba günü doktora gitmiştim benim SAT hesabıma göre 5+3 oluyordu ama ultrasonda hep fazla çıkıyor 6+0 çıktı o gün. Bebeği gördük ama kalp atışını göremedik. Sorun değil diye söyledi doktorumuz zaten. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama Cumartesiye denk geliyor ve cumartesi doktorumuz izinliymiş cuma da hiç boş yer yoktu o yüzden Perşembe akşamına aldım randevuyu. 8 gün sonra olmuş oluyor yani. Perşembe günü ultrason hesabıyla 7+1 oluyorum. Kalp atışını kesin duyar mıyız acaba doktor haftaya görülmesi gerekiyor demişti. Siz tam olarak ne zaman duymuştunuz ?
Senin en azından iyi ben bı daha 12. Haftada gidicem doktora mide bulantım fazla yok ama diğerleri belirtiler var sen bide beni sor 1 ay bebeğimi görmek için beklicemGünaydın bayanlar bende dün Dr gittim miniğimi gördüm haftaya tekrar kalp atışı için gideceğim. Midem çok fena bugün inşallah dayanabilirim çünkü çalışıyorum
İnşallah canım 8.haftaya girmiş olacağım için bana da gözükür gibi geliyor :)Canım hafta hesabında doktorun dediği önemli benim de sata göre 6+0di doktor 6+3 dedi mesela. Nasıl oluyor bilemiyorum ama. 6.haftada kalp atışını duyanlar da var duymayanlar da 7.haftasa bence görülür ve duyulur ama olmazsa sıkma canını daha geç duyanlar da var. Doktoruna güven en önemlisi bu. Ben de o hatayı çok yaptım buradaki arkadaslarla karşılaştırma yaptım sonra çok sıkıntı yaşadım hem de eşime yaşattım çünkü bazılarında önce bazılarında sonra gözüküyor. Sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz inşallah
7+1 olacağım ben de doktora gittiğim gün yani 8.haftaya girmiş oluyorum görürüm inşallahBende 6+4 te duydum duydum kalp atışını endişe edilecek bi durum yok 8 9.haftalarda bile duyanlar olmuş
Bende Ankaradayım ve ben de dr a karar veremedim henüz şehir hastanesine gittim sonra özel ortadoğu ya gittim . İkisinden de fazla randiman alamadımYas 25.
Ilk bebek
Ankara
24.07.2021
Meslektaşım ben daha 19 eylülde evlendim 25 yasindayimaçıkçası 1.5 2 sene düşünmüyorduk. Esim de doktora yapıyor ben sınavlar vs.
Ellayi ictim ama regl geciktirdigini okuduğum icin 37. Güne kadar acaba demedim. sonra test kan verme vs. Çok çok şaşırdık ve şok olduk. Rabbimin nasibi böyleymiş başımızın üstüne
Kızlar ben bugun vajinal muayenede duydum kalp atışını. Bundan sonra karindan olan tum muayenelerde eşimin de olmasını istiyorum. Yani pandemi sebebiyle bu kurali bu kadar sıkı uygulamalarını da cok mantıklı bulamadım açıkçası. Doktor hanimin bi yanlışını da görmedim ama cok da ısındım diyemem galiba değiştireceğim.
Ankarada guzel bi doktor öneren varsa lutfen yazsın bana
Eşin girerse kayıt alsın ben unuttum onu çok pişmanımİnşallah canım 8.haftaya girmiş olacağım için bana da gözükür gibi geliyor :)
Gözün aydın canım maşallahKızlar doktordan geldim şükür allahima bebeğim de kalp atışı gördük 1.5 cm olmuş herşey yolunda bir ay sonra gel dedi
Kalp atışı 147 dedi şimdi cinsiyet nasıl oluyordu
8+1 şükürGözün aydın canım maşallahkaç haftalık oldunuz
Ne iş yapıyor eşiniz . Maaşı da varmış düzenli geliri aslında niye böyle yapıyor anlamak güçSağol canım düşüncelerin için teşekkür ederim bende karşı değilim yakınlarımdan almaya ama dediğim gibi eşim abartabilecek bir kişiliği var onun için diyorum ben hatta yiğenlerimin kıyafetlerinden sakladıklarımda var ama benim demek istediğim gerçekten durumun varken başkasından istemek yani babalık istiyorum ya nasıl anlatayım bilmiyorum ki benim çocukluğum hep yoklukla geçti mesela okul hayatım boyunca başkalarının kıyafetleriyle geçirdim ama benim babam rahatsızdı çalışamıyordu çocuğum varken aynı burukluğu yaşasın istemiyorum çok şükür eşim çalışıyor bir borcumuzda yok yinede hep kısıtlı yaşıyoruz mesela hiç sosyal hayatımız yok biryere giderken bile sırf dolmuş parası vermeyelim diye yanlız gönderiyor yada bizim burda 90 dk diye bişey var 90 dk da tek kart basıp yolculuk yapıyorsun eşim diyorki sen kartı bas bana ver diğer dolmuşlada ben gelirim böyle bir mantık varmı Bilmiyorum ki ben eşimin maaşını bilmem mesela maaşı çekmeye giderken kesinlikle götürmez yada gittik diyelim beni oyalamak için başka yönlere bakmamı sağlıyor kii maaşını görmeyeyim diye öyle yani değişik belki ama yapacak bişey yok
Günaydın canım iyiyiz 7+0 olmuşuzSelam kizlarbugun nasılsınız?
Mide bulantim var canım basım iyiGünaydın kizlar sabah uyanınca başım çok ağrıyor sizde varmı böyle bir belirti
yaaaa çok teşekkür ederim yanıtın için. çok sabırsızım şuan . inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini. perşembe günü ultrasonda belli olur inşallah bizimki de :)Ben varım11.gün 515 çıkmıştı. Senin daha yüksek. İkiz olma ihtimali yüksek
Rahim büyümesinde olabilirBilmiyorum ki canım ya bir hafta var aslında ikinci reglimin gecikmesine. Sürekli olsa dayanamam heralde sıcak tutunca geçiyor. Ben gibi var mı çok merak ettim
Mutlaka alacağım zaten ah nasıl heyecanla bekliyorum o sesi duymayıEşin girerse kayıt alsın ben unuttum onu çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?