Ahh arkadaşım onu hiç sorma herşeyi eşim yapıyor Allah razı olsun işten geliyor yemek yapıyor lekelenmem var doktor yat dedi diye kaldırmıyor. Ama keşke yemeği ben yapsam mutfak battı gidiyor heryer heryerde. Mide bulantim da var özellikle soğan sarımsak kokusuna dayanamıyorum hemen çıkartma hissi geliyor. İnşallah bugünleri de sağlıkla atlatırız bebis için herşeye değer
Ahh arkadaşım onu hiç sorma herşeyi eşim yapıyor Allah razı olsun işten geliyor yemek yapıyor lekelenmem var doktor yat dedi diye kaldırmıyor. Ama keşke yemeği ben yapsam mutfak battı gidiyor heryer heryerde. Mide bulantim da var özellikle soğan sarımsak kokusuna dayanamıyorum hemen çıkartma hissi geliyor. İnşallah bugünleri de sağlıkla atlatırız bebis için herşeye değer
Bizimde mutfak batmış durumda. Sadece temizliğini yapabiliyorum mutfağın. Yemek işi düşününce bile fena oluyorum. Geçsin bi an önce sağlıkla devam edelim
bir tek ben böyle değilmişim. ev almış başını gidiyor. topluyorum ama çekme silme çok zor. eşim mutfakta yemek yapamasada elinden ne gelirse yapıyor. genelde soğansız çorba falan yapabiliyorum günlerce onu yiyoruz. şaka gibi bir dönem. eşim evde olsa temizlik konusunda da yardımcı olur ama bu sıra aksi gibi işyerinde çok yoğunlar. napalım nasip her şey. kendimi öldürüp temizlik yapamam canımdan kıymetli değil. zaten hiç halim de yok.
Bende zar zor yemek yapıyorum şuan aslında gayet iyim bebiş te iyi ama doktor istirahat etmemi söyledi evi temizlemekte istiyorum ama eşim izin vermiyo yemek yaptığımda dahi kiziyo ben napicam bu gidişle bilmiyorum hayır yemek yapmayı unutucam diye korkuyorum
Buraya gelip yazdıklarınızı okumak iyi geliyor bir tek ben aynı belirtileri göstermiyorum diye. Kendimi hamile gibi değil çok ağır bir hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum her boş anımda uyuyorum. Başımı taşıyamıyorum. Belim bacaklarım karnım sürekli ağrıyor ve yemek yemek işkence gibi ama karnım aç. Bebeğim ultrasonuna bakıp duruyorum hayal kuruyorum yoksa dediğim gibi hamile miyim hasta mıyım ayırt etmek çok zor.
Herkes ayni durumda demek ki :)
Benim de esim sagolsun o yapiyor topluyor ben ucundan tutuyorum yemek isinin. Temizlikte supurup silebiliyorum haftada bir baska bisey yapamiyorum yeter zaten. Hep uyku hali hep. Yemeklerden tiksinicem saniyorum anca tadinca yiyebiliyorum. O tatma anina kadar sanki zorlamasam kendimi yiyemem. Ama bazi seylerden muthis tiksindim ya mesela ceviz.. dusununce bile midem kalkiyor.
Yarin 2. Randevumuza gidicez kendi doktorumdaki. İlkinde alttan kalbi duymustuk 10 gun sonra gel karindan duyalim demisti isi cikti otelendi 4 5 gun ekstra beklemek zorunda kaldik.
Yarini dusununce gitmek istemiyorum. Bebegi alip yani karnimi tutup hastane kapisindan kacasim var ilk randevuda da boyle olmustu. Hic girmek istemiyorum olur da kotu bisey derse diye.
Allah hepimize yardimci olsun insaaallah..
yaaaa çok teşekkür ederim yanıtın için. çok sabırsızım şuan . inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini. perşembe günü ultrasonda belli olur inşallah bizimki de :)
Merhaba kızlar lekelenmem vardı doktor kontrolüne gittim kesede küçük bir kanama var dedi iğne verdi progeston kullanıyordum onu günde iki ye çıkardı . Kalp atışını da duyduk çok şükür . Rapor da aldım bolca istirat dedi