2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
bana da bakın bakalım sordum aslında başka konu açıp cevap veren olmadı. hem kız hem erkek bebek görüyorum rüyamda. kızımda kesem yuvarlaktı onda da bulantım vardı. tatlıyı daha rahat yiyorum bulantı yapmıyor ama aşerme gibi değil. bu karından ulturason. Canım kahve çekti yaptım içiyorum. Yorumları alalım.

Hurafeler çok fazla
İdrarın rengi
Kese şekli
Sağ kasık sol kasık
Kalp atım hızı
Bulantı olup olmaması
Anenin tatlı yada tuzlu yemesi

Evet ilk olacak Allah nasip ederse Tabi ki kız erkek hiç farketmez ne olursa olsun çok seveceğimize eminim :) Sağlıklı olsun da.
Bence insanın istemesi çok çok normal. İnşallah gönlünüze göre olur. Ben ilki kız istemiştim çok şükür oldu şimdi de ben de eşim de sağlıklı bir erkek evladımız olsun istiyoruz. İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir. İki cinsiyeti de tadıp daha yapmamak istiyor eşim gerçi ben çok çocuktan yanayım. Kalabalık bir aileden geliyoruz ama eşimin çocuklarımıza iyi bir gelecek sunalım düşüncesi beni de etkiliyor. Nasip de ne var bakalım.

Ben eskiden kızım olsun istiyordum hem de aşırı :) Hatta ilki kız olursa bir daha yapmam , ilki erkek olursa kız olsun diye ikinciyi de yaparım falan derdim sonradan önemli olanın sağlıklı olması olduğunu anlıyor insan :) Son zamanlarda hep oğlum olacak gibi hissediyordum eşim de çok istediği için öyle geldi galiba hatta erkek olursa ismi bile hazır daha hamile kalmadan belliydi :) ama hamile kaldıktan sonra kız veya erkek diyemiyorum henüz bir şey doğmadı içime :) Hayırlısı neyse o olsun.

evlat o kadar muhteşem bir şey ki sadece doğana kadar bunlar konuşuluyor. benim kv erkek bebek hastası hep oğlu olmuş ilk kızımda bana bunu çok hissettirdi. onun yüzünden acaba eşim kızımızı sevmez mi diye çok düşünmüşlüğüm var. Ama şuana kadar gördüğüm en harika baba. Kendi babam dahil şuana kadar hiç bu kadar ilgili ve evladına düşkün birini görmemiştim. Hatta çoğunlukla eşime anne bana baba derler dalga için. Yemesi banyosu uykusu hala daha ona ait ben geceleri bile paşa paşa yatıyorum. Onlar ne dertleri varsa hallediyorlar. Yani demem o ki şuan mesela ikimizde farklı bir cinsiyet istiyoruz ama eğer kız olursa da hiç ama hiç fark etmiycek. Sağlıkla gelsin yeter ki ölüp biticez onada. Ben eşim gibi bir baba desteğiyle çocuk büyüttüğüm için evi kreşe çeviresim geliyor.

Kızlar burçlar konusunda ne düşünüyorsunuz. Erken olursa ikizler zamanın da gelirse yengeç. İkizker olmasın diye dua ediyorum ben yaa.

O konuda ben de eşime çok güveniyorum yani bakım konusunda elinden ne gelir bilmiyorum ama aşırı ilgili olup çok seveceğine hiç şüphem yok :)

O konuda ben de eşime çok güveniyorum yani bakım konusunda elinden ne gelir bilmiyorum ama aşırı ilgili olup çok seveceğine hiç şüphem yok :)
İnşallah. Ahh şimdiden hevesleniyorum. Sanki kızımı doya doya sevememişim zaman çok çabuk geçmiş. Şimdi koklaya koklaya sevmek istiyorum.

Bizim de hep erkek hiç kız yok tam tersi Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bir oğlun olur Bulantın vs var mı idrarın ne renk bir de belin mi ağrıyor kasıkların mı ?
Âmin inşallah canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah bulantım çok az o da arada oluyor idrar sarı sanki çok dikkat etmedim ama bel ağrımda yok kasıklarımda da ağrı yok ilk bebeğim tam olarak bilgim yok

Bence erkek miniğin sağlıkla al kucağına inşallah

Okudum okudum sonu surprizli bitti
Hayirli saglikli bebis olsun insaallah :)

Merhaba kizlar bugün tam 5 haftalik hamileyim cok sükür. Ben size birsey sormak istiyorum. Yurtdisinda oldugum icin henüz doktoruma görünemedim 3 hafta sonra randevum. Utaniyorum sorarken ama iliski oluyor mu sizde bu sürecte ben korkuyorum birsey olacak diye sizce napayim zarari var midir ki?

Bende erkek diyorum
Erkek bence öğrenince beni etiketlermisin merak ettim
Tabiki canım bende erkek diyorum ahh ahh

Erkek bence de kuzum bu bilgiye dayanarak söylüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20201124-225155_Gallery.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 69
İlk gebelikte anlaşılmıyor pek haklısın. Kasık ağrısı kız bebek taşıyan annelerde oluyormuş bel ağrısı da erkekte. Koyu sarı idrar kız, açık sarı erkek diyorlar. Mide bulantısı az olunca erkek çok fazla olursa kız diyorlar sen takip et bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…