2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende kullanıyorum ama ağızdan aynı etki hatta tıkır tıkır çalışan bagirsaklarim durdu resmen
Kabızlık bende progestandan önce başlamıştı. İlacı ben fitil omarak kullanıyorum. Fitili koyduktan yarım saat sonra başlıyor içimde kıpırdaşmalaf.
tövbe yarabbim sanki içime soda şişesi açmışlar :/
Öyle bir kıpırtı, öylesi bir karın şişliği.
ilacı almadan öncr karnımın hali ile ilaötan sonraki hali çok enterasan şekilde oluyor

hiç sevemedim bu ilacı. Ama bırakmaya da cesaret edemem. Vicdanım sızlar
Rabbim sağlıkla tutunmayı nasip etsin yavrucuklarımıza da şu çektiklerimize deyse

Amin amin insaAllah değer 10 gündür sağlıklı gebelik mi değil mi kese görünecek mi diye kendimi yedim 4 kimyasal gebelik sonrası insan artık korkuyor . Progestron testi istedimi doktorun ona söyle belki yan etki yapmıştır

Ah inşallah sağlıklı olacak dualarım seninle :) ilk çocuk mu olucak inşallah?

progrstron testi istemedi. Hatta hiçbir test istemedi. Doktor o kadar umutsuzdu ki :/
Haftaya geldiğinde bakalım dedi. Ama ben dün sağlık ocağında kan verdim. Betaya ve diğer istenebilecek değerlere baksınlar istedim.
en azından ilerleyen zamanda ola ki gebelik devam ederse elimde testler olsun. Hem de betaya bi bakayım istedim.

Benimde dualarım seninle neden umutsuz ki. İlk çocuk olcak insaAllah . 2017 de evlendim Allah nasip etmedi hepsi kamyasal oldu 24 Ekim'de çatlatma iğnesi vurdu işte sonuç bu değer iki katına çıkıp 2000 olmadı . Bende şüpheye düştüm . Benden bugün için beta ve pregestron testi istemişti ilacı kullanıyorum ya sonucu yarın akşam çıkacak diye Perşembe gel dedi artık stresten belim ağrıyor ciğerim ağrıyor . Bugün baya ağladım dış gebeliktir diye. Allah ikimizede sağlıklı bir gebelik yaşatsın inş biseyimiz yoktur

Doktor neye göre yapma dediki sadece düşük tehlikesi olanlara çok sık aralıklarla olmamasını söylüyorlar normal döngüde her gün olmucak şekilde haftada 2-3 kere
Bilmiyorum yolculuk yapma ağır kaldırma gibi şeylerde dedi ama ben daha önce boş gebelik yaşadım ondan mı acaba bilmiyorum kii

Amin amin ama bence kötü düşünme. Çünkü değerin güzel artmış. 2bin olmasa da artışta.
inşallah güzrl sonuçlar alıcaksın :)

arkadaşımın da kimyasal gebelikleri olmultu. Neden kimyasal oluyor diye genetik test yapmışlardı. Neden olmuş sonucu hatırlamıyorum ama size de öyle test yaptılar mı?

Sorunda bu sadece hormon testi yaptırdı bana. Ablamın iki bebeğimde tüp bebek oda kızdı burda bahçeci tıp merkezi var onun doktoru varmış orda Perşembe günü seni onada götürecem dedi. Eşimde de bende de bir sorun olmadığını bende sadece pkos olduğunu söyledi işin garibi ben hiç adet gecikmesi yaşamamıştım ne olduysa polip vardı aldı onu sonra pkos var dedi şimdi kendimde sorun görmeye başladım kimyasal oldukça ama genetik testi bana hiç kimse söylemedi geçen ablam söyledi ondan öğrendim

Merhaba benimde tahmini doğum 23 temmuz. 33 yas. İkinci çocuk olacak tedaviyle oldu inşallah sağlıklı ilerler hep güzel haberler paylaşırız birbirimizle

Ayrıca birde her sorduğumda neden kimyasal gebelik insülin direncim yüzünden mi dedim bilmiyorum dedi bugünde dünyanın sonu değil ya stres yapma dedi doktorumda bir haller oldu anlamadım . Bende ne insülin direnci ne pkos vardı okdr test yaptırmıştım son altı aydır koydu teşhisi yeni oluştu kimyasal gebeliklerinden sonra bunlar

Canım değerlerin de artış var inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim gönlüne göre versin
Teşekkür ederim insaAllah işte o 2000 olmadı diye biraz endişeliyim. Doktorumda pek bişey demedi ultrosona aldı rahim duvarı kalin dedi o okadar Allah seninde gönlüne göre versin insallah

Regli döngüsünde sıkıntı olmayığ pkos olman ilginç tabi.
ablanı dinle bir başka doktora da görün bence. Kimyasal olucak diye kendini kısır döngüye sokma lütfen. İyi enerjiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…