Ah nasıl da güzel dedin şimdi :)Karindan sa saga yapışık bi şekilde kız derim
Bence iyi yükselişte.Arkadaşlar sizce sağlıksız gebelik mi
Şimdi bugün 2000 olcagini söylemişti doktor keseye bakarız demişti sonra 1200 çıkınca korktum 505 Ken dört günde öyle artması beni endişelendirdiBence iyi yükselişte.
sağlıksız olduğunu düşündüren şey ne?
Kabızlık bende progestandan önce başlamıştı. İlacı ben fitil omarak kullanıyorum. Fitili koyduktan yarım saat sonra başlıyor içimde kıpırdaşmalaf.Bende kullanıyorum ama ağızdan aynı etki hatta tıkır tıkır çalışan bagirsaklarim durdu resmen
Amin amin insaAllah değer 10 gündür sağlıklı gebelik mi değil mi kese görünecek mi diye kendimi yedim 4 kimyasal gebelik sonrası insan artık korkuyor . Progestron testi istedimi doktorun ona söyle belki yan etki yapmıştırKabızlık bende progestandan önce başlamıştı. İlacı ben fitil omarak kullanıyorum. Fitili koyduktan yarım saat sonra başlıyor içimde kıpırdaşmalaf.
tövbe yarabbim sanki içime soda şişesi açmışlar :/
Öyle bir kıpırtı, öylesi bir karın şişliği.
ilacı almadan öncr karnımın hali ile ilaötan sonraki hali çok enterasan şekilde oluyor
hiç sevemedim bu ilacı. Ama bırakmaya da cesaret edemem. Vicdanım sızlar
Rabbim sağlıkla tutunmayı nasip etsin yavrucuklarımıza da şu çektiklerimize deyse
AhAmin amin insaAllah değer 10 gündür sağlıklı gebelik mi değil mi kese görünecek mi diye kendimi yedim 4 kimyasal gebelik sonrası insan artık korkuyor . Progestron testi istedimi doktorun ona söyle belki yan etki yapmıştır
Benimde dualarım seninle neden umutsuz ki. İlk çocuk olcak insaAllah . 2017 de evlendim Allah nasip etmedi hepsi kamyasal oldu 24 Ekim'de çatlatma iğnesi vurdu işte sonuç bu değer iki katına çıkıp 2000 olmadı . Bende şüpheye düştüm . Benden bugün için beta ve pregestron testi istemişti ilacı kullanıyorum ya sonucu yarın akşam çıkacak diye Perşembe gel dedi artık stresten belim ağrıyor ciğerim ağrıyor . Bugün baya ağladım dış gebeliktir diye. Allah ikimizede sağlıklı bir gebelik yaşatsın inş biseyimiz yokturAhinşallah sağlıklı olacak dualarım seninle :) ilk çocuk mu olucak inşallah?
progrstron testi istemedi. Hatta hiçbir test istemedi. Doktor o kadar umutsuzdu ki :/
Haftaya geldiğinde bakalım dedi. Ama ben dün sağlık ocağında kan verdim. Betaya ve diğer istenebilecek değerlere baksınlar istedim.
en azından ilerleyen zamanda ola ki gebelik devam ederse elimde testler olsun. Hem de betaya bi bakayım istedim.
Bilmiyorum yolculuk yapma ağır kaldırma gibi şeylerde dedi ama ben daha önce boş gebelik yaşadım ondan mı acaba bilmiyorum kiiDoktor neye göre yapma dediki sadece düşük tehlikesi olanlara çok sık aralıklarla olmamasını söylüyorlar normal döngüde her gün olmucak şekilde haftada 2-3 kere
Amin amin ama bence kötü düşünme. Çünkü değerin güzel artmış. 2bin olmasa da artışta.Benimde dualarım seninle neden umutsuz ki. İlk çocuk olcak insaAllah . 2017 de evlendim Allah nasip etmedi hepsi kamyasal oldu 24 Ekim'de çatlatma iğnesi vurdu işte sonuç bu değer iki katına çıkıp 2000 olmadı . Bende şüpheye düştüm . Benden bugün için beta ve pregestron testi istemişti ilacı kullanıyorum ya sonucu yarın akşam çıkacak diye Perşembe gel dedi artık stresten belim ağrıyor ciğerim ağrıyor . Bugün baya ağladım dış gebeliktir diye. Allah ikimizede sağlıklı bir gebelik yaşatsın inş biseyimiz yoktur
Sorunda bu sadece hormon testi yaptırdı bana. Ablamın iki bebeğimde tüp bebek oda kızdı burda bahçeci tıp merkezi var onun doktoru varmış orda Perşembe günü seni onada götürecem dedi. Eşimde de bende de bir sorun olmadığını bende sadece pkos olduğunu söyledi işin garibi ben hiç adet gecikmesi yaşamamıştım ne olduysa polip vardı aldı onu sonra pkos var dedi şimdi kendimde sorun görmeye başladım kimyasal oldukça ama genetik testi bana hiç kimse söylemedi geçen ablam söyledi ondan öğrendimAmin amin ama bence kötü düşünme. Çünkü değerin güzel artmış. 2bin olmasa da artışta.
inşallah güzrl sonuçlar alıcaksın :)
arkadaşımın da kimyasal gebelikleri olmultu. Neden kimyasal oluyor diye genetik test yapmışlardı. Neden olmuş sonucu hatırlamıyorum ama size de öyle test yaptılar mı?
Erkek gibi görünüyor canım ilerleyen günlerde tekrar at yine bakalımkesemi gören olursa bi göz atın bakalım, benimki fasülye mi, top mu. Sağa mı yatmış sola mı?
Merhaba benimde tahmini doğum 23 temmuz. 33 yas. İkinci çocuk olacak tedaviyle oldu inşallah sağlıklı ilerler hep güzel haberler paylaşırız birbirimizleMerhaba değerli anne adayları,
Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.
Saygılarımla
ÜYE ADI SAT DOĞUM TARİHİ YAŞ ÇOCUK SAYISI ŞEHİR @nervouscookie 11 Eylül 03.07.2021 27 ikinci çocuk bursa @duyguyigitemre 20 Eylül temmuz başı 28 ilk çocuk mersin @HzafanrR 23 Eylül 30.06.2021 24 ikinci çocuk eskişehir @htccc4410 23 Eylül 01.07.2021 25 ilk çocuk malatya @Azize26 24 Eylül 01.07.2021 19 ilk çocuk Eskişehir @MelodiXX 25 Eylül 02.07.2021 25 ilk çocuk istanbul @GazininGamzesi 26 Eylül 03.07.2021 23 ilk çocuk burdur @Kelebekk3404 26 Eylül 10.07.2021 25 ilk çocuk ağrı @herkesgitsinsenkal 27 Eylül 04.07.2021 28 ilk çocuk yurt dışı @Beyrun 27 Eylül 04.07.2021 34 ilk çocuk istanbul @Tatlibebish 28 Eylül 05.07.2021 34 ikinci çocuk eskişehir @firdevsmelisa 29 Eylül 04.07.2021 26 ikinci çocuk diyarbakır @gsm_lee 29 Eylül 06.07.2021 32 ikinci çocuk ankara @masalkzz 29 Eylül 04.07.2021 26 ilk çocuk Tek duam2746 30 Eylül Temmuz başı 31 ilk çocuk izmir @Buso15 2 Ekim 09.07.2021 27 ikinci çocuk @Masalsss 3 Ekim 10.07.2021 34 ilk çocuk ankara @Sine 3 Ekim 10.07.2021 35 ikinci çocuk istanbul kzlrgn05 3 Ekim 10.07.2021 24 ilk çocuk kayseri @sesett23 4 Ekim 12.07.2021 25 ilk çocuk bursa @Womenclubbb 9 Ekim 25.07.2021 29 ilk çocuk @mutlugul 24 Eylul 01.07.2021 31 Ikıncı cocuk istanbul @ozmircalkap Temmuz başı 38 üçüncü cocuk istanbul @Kaya burcu 5 Ekim 15.07.2021 üçüncü çocuk istanbul @Gdkd 8 Ekim 15.07.2021 27 ilk çocuk @Bayankusch 9 Ekim 15.07.2021 25 ikinci çocuk ankara bskn 10 Ekim 17.07.2021 33 ikinci çocuk istanbul @Elo2515 5 Ekim 12.07.2021 24 ilk çocuk bursa @KediMelegiii 9 Ekim 16.07.2021 31 ilk çocuk istanbul @1992Sevda 12 Ekim 19.07.2021 28 ilk çocuk denizli @Lavyer2012 11 Ekim 18.07.2021 31 ikinci çocuk @Cemren0604 13 Ekim 18.07.2021 28 ikinci çocuk istanbul
Canım değerlerin de artış var inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim gönlüne göre versinArkadaşlar sizce sağlıksız gebelik mi
Ayrıca birde her sorduğumda neden kimyasal gebelik insülin direncim yüzünden mi dedim bilmiyorum dedi bugünde dünyanın sonu değil ya stres yapma dedi doktorumda bir haller oldu anlamadım . Bende ne insülin direnci ne pkos vardı okdr test yaptırmıştım son altı aydır koydu teşhisi yeni oluştu kimyasal gebeliklerinden sonra bunlarAmin amin ama bence kötü düşünme. Çünkü değerin güzel artmış. 2bin olmasa da artışta.
inşallah güzrl sonuçlar alıcaksın :)
arkadaşımın da kimyasal gebelikleri olmultu. Neden kimyasal oluyor diye genetik test yapmışlardı. Neden olmuş sonucu hatırlamıyorum ama size de öyle test yaptılar mı?
Teşekkür ederim insaAllah işte o 2000 olmadı diye biraz endişeliyim. Doktorumda pek bişey demedi ultrosona aldı rahim duvarı kalin dedi o okadar Allah seninde gönlüne göre versin insallahCanım değerlerin de artış var inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim gönlüne göre versin
Kız canım rabbim gönlüne göre versinOzaman bi yorumda ben alırımhepsi farklı günlerin ultrason resmi kızlar. Cinsiyet tahmini istiyorum
Keseyi gördünüz mü ?Teşekkür ederim insaAllah işte o 2000 olmadı diye biraz endişeliyim. Doktorumda pek bişey demedi ultrosona aldı rahim duvarı kalin dedi sorun görmedi
Kese görmedi bugün için görürüz demişti gittim işte göremedik 2000 olucak salı gel görürüz demişti ne 2000 oldu ne göründüKeseyi gördünüz mü ?
Regli döngüsünde sıkıntı olmayığ pkos olman ilginç tabi.Sorunda bu sadece hormon testi yaptırdı bana. Ablamın iki bebeğimde tüp bebek oda kızdı burda bahçeci tıp merkezi var onun doktoru varmış orda Perşembe günü seni onada götürecem dedi. Eşimde de bende de bir sorun olmadığını bende sadece pkos olduğunu söyledi işin garibi ben hiç adet gecikmesi yaşamamıştım ne olduysa polip vardı aldı onu sonra pkos var dedi şimdi kendimde sorun görmeye başladım kimyasal oldukça ama genetik testi bana hiç kimse söylemedi geçen ablam söyledi ondan öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?