2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Regli döngüsünde sıkıntı olmayığ pkos olman ilginç tabi.
ablanı dinle bir başka doktora da görün bence. Kimyasal olucak diye kendini kısır döngüye sokma lütfen. İyi enerjiler :)
Teşekkürler biraz rahatladım. Sanada iyi enerjiler ve insaAllah güzel haberler alırsin

Kese görmedi bugün için görürüz demişti gittim işte göremedik 2000 olucak salı gel görürüz demişti ne 2000 oldu ne göründü
Ben ilk gittiğimde 5 haftalık dedi çok küçüktü değerim de 2830 du endişe etme inşallah bebeğin sağlıklı şekilde tutunacak sana sadece biraz zaman ver sabır et dua et ❤ ben değerlere takılmıyorum hiç daha önce boş gebelik yaşadım değerim 4652 di sadece güzel düşün güzel olsun olur mu

Olur Çok teşekkür ederim Elimden duadan başka birşey gelmiyor zaten ama yedi aylıkligin verdiği bir birşey beklerken sabırsızlanma oluyor bende . İnsaAllah herşey gönlünce olurrr

Kızlar bu keseden cinsiyet tahmini nedir ilk kez görüyorum bilgisi olan banada yapsın bir tahmin :)

Eklentiler

• IMG20201125020559.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG20201125020556.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
Olur Çok teşekkür ederim Elimden duadan başka birşey gelmiyor zaten ama yedi aylıkligin verdiği bir birşey beklerken sabırsızlanma oluyor bende . İnsaAllah herşey gönlünce olurrr
Teşekkür ederim canım benim bende 6, 5 yıllık evliyim ilk bebeğim benimde olmadı inşallah ikimizde sağlıklı alırız bebeğimizi kucağımıza dualarım seninle

Selam hamis anneler,

Ben 2020 temmuz annesiyim. Oylesine bi geldim bakim dedim, gecen sene bugunlerde iste kese gorundu ama kalbi duymadik yok efendim kac gun kax hafta bu tur heyecanlardaydim
Simdi sizi gorunce ogunler aklima geldi.
Herseyin tadini cikarin kizlar, stres yapmayin, en onemlisi bu
Helede bol bol uyuyun dinlenin yatin hatta okadar cok yatinki skln yatmakdan

Günaydın kızlar ya ne zamandır temizlik yapamıyorum bugün yapmaya karar verdim ama tereddutteyim evi süpürüp Vileda yapicam sizce yapıyım mı yoksa üstten mi toparliyim

İkiside belirsiz bide ikiz geliyormuş
Geçen yıl doğal yolla ikizlere hamileydim 8 haftada sonlandırıldı. Gerçekten de belirti yoktu bir tatlı bir ekşi yiyordum. Aşırı uyku dışında hamilelik belirtisi de yoktu inşallah ikizdir senin Bu hamileliğimde aşılama tedavisi gördüm 3üz tutmuştu hiçbir belirti yoktu. Gerçi tek kesede kalp atışı oluştu.

Bende 2017 ekimde evlendim anca canim üzülme

İyi akşamlar kızlar bende 5+3 cuma günü
Arkadaşlar sizce sağlıksız gebelik mi
Yok gayet güzel yükselmiş benimki 77 cıktı değerim sağlıksız gebelik olabilir dendi 48 saat sonra tekrar yapalım dedi yaptık 272 çıktı doktor cok güzel normal gebelik dedi cuma gel kese muayenesi yapalım dedi 48 saatte bir en az iki katı olursa normal gebelik oluyor dedi

Benim doktorum ilk haftaları atlat düşük riskin azalsın öyle yapın dedi herhangi bir kılcal damar kanaması vs strese sokar diye onun dışında bi zarar vermiyormuş alttan muayene ile ayni rahime yaklaşması imkansız dedi

Canım yuvarlak olunca kız erkek olunca fasulye şeklinde oluyormuş bende internetten çook okudum ordan biliyorum
Rüyamda doğum yaptım bı kızım oldu ve eşimi cagirdiklari zaman eşim Nuran canım kızım diye seslendi ve şuan hala rüyanın etkisi deyim

İnşallah yarın gidicem ama çok gerginim ya doktora gideceğim zaman geriliyorum inşallah sağlıklıdır uykularım da bile sürekli düşnüyorum off

Kızlar burçlar konusunda ne düşünüyorsunuz. Erken olursa ikizler zamanın da gelirse yengeç. İkizker olmasın diye dua ediyorum ben yaa.
Oğlum 27 haziran da doğdu Yengeç burcu bana o kadar düşkün ki bu beni çok yoruyor. Şimdi de Yengeç olacak büyük ihtimal inşallah abisine çekmez.

Oğlum 27 haziran da doğdu Yengeç burcu bana o kadar düşkün ki bu beni çok yoruyor. Şimdi de Yengeç olacak büyük ihtimal inşallah abisine çekmez.
Yaa ben de bana düşkün olsun istiyorum. Kızım aşırı aşırı babacıı. Bende bu çocuğum bana düşkün olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…