2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İ
Nasilsiniz hanımlar hemen hemen hepimiz 2. Ayımıza girdik :) Bir dahaki kontroller ne zaman
İyiyiz canım sen nasılsın benim ilk olduğu için çok endişeliyim zaten panik atak biri olduğum için hep bir korkuyla geçiyor lekelenmem yine devam kahverengi akıntı şeklinde. Progestan iğne artı hap şeklinde devam ediyoruz. Onun dışında mide bulantısı var sürekli birşeyler canım çekiyor ama yiyemiyorum. Sürekli bir uyku hali. Battaniyemle bütünleştik

Benimde idrar yollarımda enfeksiyon var. İlk hamileligimde de hiç kurtulamadım. Daha ilk aylardan başlamıştı aynı böyle doguma kadar da ara ara devam etti. Doktorum antibiyotik başladı dün. Bana bir zararı yok rahatsızlık duymuyorum hiç ama işte bebegi yorabilirmiş. Bol su ve ilaç tedavisi

Kızlar ben mide bulantısından oluyorum mahvoldum devamlı ogurme hic bisey yemek istemiyorum telefonu bile elime zor aldım hiçbir şey yapmak izlemek görmek istemiyorum bu mide bulantısı ogurmek beni mahvediyor yardımcı olun nolur çok fenayım

Ben de iyiyim şükür canım bu aralar misafir ağırlayacağım temizlik yapıyorum:) Benim de canım sürekli bi şeyler çekiyor ama yiyemiyorum sabahları zor kalkıyorum , kontrolün ne zaman kuzum insallah güzelce sağlıkla ilerler
Yarın ^-^ İkinci olacak ama yine de çok heyecanlıyım :)
Çok farklı bi duygu çok güzel heyecanlar ben artık cinsiyet öğrenmeye gitmek istiyorum:)

Kuzum bana doktor prilam ilaç verdi sabah akşam içiyorum çok iyi geliyor

Çok farklı bi duygu çok güzel heyecanlar ben artık cinsiyet öğrenmeye gitmek istiyorum:)
Ben aslında 11 haftalık hamile olmalıydım ama 7. haftada 5 haftalık olduğunu öğrendim. Şehir hastanesine gitmiştim ne kalp atışı dinledin ne de gördüm. Ultrason kağıdı bile alamadım. O yüzden ilk defa gidiyor gibi heyecanlıyım yarın özeldeki doktoruma gideceğim inşaallah. ^-^ Ben de bir daha 20. haftalarda gitmek istiyorum detaylı ultrason ve cinsiyet için. Oğlumu bırakacak kimse yok o yüzden sık gitmek istemiyorum.

Kuzum bana da doktor sık gelme dedi 6. Hafta da gitmiştim en son bi daha 12. Hafta da ikili test ve cinsiyet tahmini icin gidicem , en iyisi sürekli gitmemek bence de , yarın özelde guzelce bakarlar kuzum icin rahat eder iyice :)

Ay çok yorma kendini hem korona da var çok dikkatli olun canım beni cuma çağırmıştı doktor hem iğne Olcam ordan uğrayacağım bakalım. Aynen midem benim de çok fena eşim yapmasa aç kalcam annem de uzakta. Ben normalde 6+0 diye gittim Çarşamba doktor sen 6+3gozukuyorsun dedi. Aşılama oldum ya sanırım ondan yumurtlamam erken olmuştu. Şuan da 7+1iz günler geçmiyor. Tadını çıkarın diyor doğuranlar ama benim pimpirikligimle o biraz zor. Kimseye de söylemedim eşimle birlikte sevinip duruyoruz. Valla karnım çıkana kadar kimseye demicem hatta dogurunca derim gelsinler taksinlar altınlarını Allah o günleri göstersin de şaka bir yana bir aksilik olur diye hiç birşey söylemiyorum canım inşallah zaman şu gibi aksın bebeklerimizi kucağımiza alalım sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…