2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben cinsiyet teorilerine inanmıyorum ama lafı dönünce merak edip okudum inceledim.
Şekli fasulye =erkek
Vajinal ultrason solda = kız
Kalp atışı =erkek
Kasık ağrısı =kız
Hiçbir sonuca varamadım

Eklentiler

• IMG_20201117_154819.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 36
Anlamı da çok güzelmiş rabbim sağsalim gelmeyi nasip etsin inşallah

Yaa ben de bana düşkün olsun istiyorum. Kızım aşırı aşırı babacıı. Bende bu çocuğum bana düşkün olsun istiyorum
Benim saçımı okşamadan uyumaz, gece uyku sersemi de olsa kalkıp saçımı yoklar, ben masada yoksam yemek yemez, babasıyla dışarı çıksa 10 kez arkasına dönüp beni arar. Bilmiyorum bence bir kez daha düşün. Şimdi ikinci olunca 3 ümüz yatarız artık babası oturma odasına transfer

zor tabii yaaa. Ama yine hoş. Kızım beni kendiliğinden öpünce içim eriyor resmen

Kızlar az önce kayınpederimi kaldırdım yerden sıkıntı yok şükür genel olarak düşüyor ysş ve rahatsızlığına normal şimdi eşim odssında karantinada olunca bütün bakım bana kaldı allah nerde varsa yardımcısı olsun helal hoş olsun asıl konum maskesiz yanına gittiğim için aceleyle yerden kaldırdım kaldırırken belimden bişeyler koptu sanki acıdı korktum hrmen uzandım alt tarafts damarlar atıyo gibi ince bi sızı ve kaşıntı oluyo ama kendimi dinlediğim için hissediyotum öyle sıkıntı olmaz dimi çok korktum Allah korusun bişey olsa mümkün değil hastaneye gitmem şuan için

canım dün ben temizlik yaptım uzun süre belim ağrıdı. ama şuan iyim çok şükür. hamile olduğumuz için hassasız sanırım. dikkat et kendine. zorlamamaya çalış. inşallah bir şey olmaz

Bebeklerin bulundukları yer o kadar korunaklı ki allahın izniyle hiçbişey olmaz. Kanamam olmadıktan sonra korkmana gerek yok

Ben cinsiyet teorilerine inanmıyorum ama lafı dönünce merak edip okudum inceledim.
Şekli fasulye =erkek
Vajinal ultrason solda = kız
Kalp atışı =erkek
Kasık ağrısı =kız
Hiçbir sonuca varamadım
Ben inanmıyorum ama heyecan olsun diye bakınıyorum bu şeylere. Kimsenin de gerçekten inanacağını düşünmek istemiyorum
Bahsettiğimiz teori de bebeğin konumundan ziyade bebeğin oluşmaya başlayacak plasentasının cinsiyet belirleyiciliği varmış. Plasenta da kese çevresinde en parlak alan diye yazmışlar. Ben seninkini tahminen solda görüyorum. Bence erkek
En iyi annesi hisseder tabiiki

1 günlük gecikmeyle 2497.3 olarak aldım sonucumu inşallah yarın tekrar kan vericem artış görürüm Aslında kalp atış zamanı gitmek istiyordum ama önümüzdeki hafta için randevu alayım mı?

Geçmiş olsun. İçini rahat tut. Bir şey olmaz inşallah

Ben de erkek hissediyorum nedense, ama ilkini de kızı hissetmiştim tutmadı kısmet bakalım bi yandan hemcinsi olsun istiyorum bi yandan da kız olsun cici cici giydiriyim birlikte alışverişe çıkalıö falan öyle hayellerim var

Benim işte iki kat artmayinca son test korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…