2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Göğüs ucu kreminin iyi geldiğini bilmiyordum bak onu da deneyeceğim. Şimdilik sudocreme geçtim kızarıklıklar artmadı dünden beri geçmedi de. Islak mendilleri tek tek mi yıkıyorsun kullanmadan önce?

Sadece pişik kremi sebamed kullanıyordum o da birinde hicbir şey yok birinin poposunda nokta nokta kızarıklıklar var. Ya bez ya ıslak mendil ya da pişik kremi alerji yaptı dedim ilk kremi degistirdim. Birkac gün takip edicem bakalım bu arada da doktora götürürüm. Doğal zeytinyağı car evde ama asitlidir diye sürmedim

Göğüs ucu kreminin iyi geldiğini bilmiyordum bak onu da deneyeceğim. Şimdilik sudocreme geçtim kızarıklıklar artmadı dünden beri geçmedi de. Islak mendilleri tek tek mi yıkıyorsun kullanmadan önce?
Yok canım tümden köpükleri gidene kadar yıkıyorum biraz ıslak olacak şekilde dondurma kutusuna koyup öyle kullanıyorum benim oğlumun kızarıklıkları geçti çok şükür sebamed kreme devam ediyorum arada bir de doktorun verdiği kremi kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok

Aa hemen bakayım canım çok sağol

Teşekkür ederim canım bir kez bundada yaşadık boğulma tehlikesi ama çok şükür daha güvenli bende böyle emziriyorum artık

Humana bende aldım kargosunu bekliyorum ,içmeye başlayacağım. Tek başına çok zor,maşallah ne güzel üstesinden gelmişsiniz. Bende annelik hüznü yaşadım o günlerde mi azaldı acaba sütüm? Şimdi de meme ucum beyazladı çok acıyor ve batıyor. Ne olduğunu nette bulamadım,çocuk doktorumuz da bir cildiyeciye ya da cerraha danışmamızı önerdi.

Gogsume bıçak saplanr gibi oldu iki kez suan yok tekrarlarsa gidicem cok streslym gunum doldu diye
Geçmiş olsun dün bana da oldu galiba terli terli rüzgar yedim diye düşündüm sinirden ağlıyorum şu an sıcaklar üstüme geliyor nefes alamıyorum doğmuyor da artık gelsin

Geçmiş olsun dün bana da oldu galiba terli terli rüzgar yedim diye düşündüm sinirden ağlıyorum şu an sıcaklar üstüme geliyor nefes alamıyorum doğmuyor da artık gelsin
Benim de dogmuyor dr gelmezse suni sanci dedi onu duyunca daha stres oldum bugun bunlari yasadm yurumekten bacaklarm agrms bugun basamyrm napcami sasrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…