Ay ne guzel demiMaşallah canım ne çabuk geçiyor zaman bizim de 5 gün sonra 40 çıkıyor günlerim hayal gibi geçiyor
Bizimde sancı cok. Kaka da her gün yapmıyor.Canım bizde sorun bagırsaklarda sancısı cok fazl kakası köpük seklinde ve her yapmadan önce aglama krizi oluyor
Göğüs ucu kreminin iyi geldiğini bilmiyordum bak onu da deneyeceğim. Şimdilik sudocreme geçtim kızarıklıklar artmadı dünden beri geçmedi de. Islak mendilleri tek tek mi yıkıyorsun kullanmadan önce?Canım ben de sleepy kullanıyordum Molfix e geçtim ıslak mendilleri de yıkayarak kullanıyorum ben de sebamed krem kullanıyorum ama kızarıklıklar için aile hekimliğine gittim dermo trosyd diye bir krem yazdı onu kullandım geçti hemen şimdi sebamedle devam ediyorum arada bir ondan sürüyorum bu arada lansinoh un göğüs ucu kremi de pişiğe iyi geliyor happy kids de bir anne yazmış ben de denedim gerçekten faydası oldu ama aile hekimine yazdırdığım daha etkili
Pamuk daha yumuşak zaten ıslak mendil tahriş etmiş de olabilirCnm sağamadığım için büyük ama öyle koca koca değil tabi
Birkaç gün yap cnm anca geçer zatem
Takip et.. İyi gelecektir inşallah
Sadece pişik kremi sebamed kullanıyordum o da birinde hicbir şey yok birinin poposunda nokta nokta kızarıklıklar var. Ya bez ya ıslak mendil ya da pişik kremi alerji yaptı dedim ilk kremi degistirdim. Birkac gün takip edicem bakalım bu arada da doktora götürürüm. Doğal zeytinyağı car evde ama asitlidir diye sürmedimBende sleepy kullanıyorum. Islak mendilide sleepy. Pişik kremide bepanthol baby her alt açmada sürüyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. İlk oğlumda da aynı kremi kullandım. Aşırı bir pişik olduğunda bepanthen plus iyi geliyor canım iyi gelmediği hiç birşey yok gögüs ucu açık yarasına dahil. Yıllardır ailecek bir sorunds hep o kremi kullanırız anında etki ediyor. Ya da zeytinyağ sür birazcık ve bezsiz kalsın az o da iyi gelir
Bize hiç idrara veya diğer tetkiklere bakalım bile demedi. İnternetten kendi kendime bilgilenmeye calısıyorum.
Sence bir daha artarmı bu değer ? Doktor bu konuda birşey dedi mi artabilir felan diye ? Sende korkuyormusun ?
İyi beslemeylede alakası yok herhalde fazla fazla fazla besleyeyim bitsin gitsin diye mamada veriyorum. Kurtulayım yeterki sonra vermem daha diyorum. Yok banamısın demiyor. kilosu iyi seviyede olsada bu değer bir türlü düşmüyor.
Yok canım tümden köpükleri gidene kadar yıkıyorum biraz ıslak olacak şekilde dondurma kutusuna koyup öyle kullanıyorum benim oğlumun kızarıklıkları geçti çok şükür sebamed kreme devam ediyorum arada bir de doktorun verdiği kremi kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yokGöğüs ucu kreminin iyi geldiğini bilmiyordum bak onu da deneyeceğim. Şimdilik sudocreme geçtim kızarıklıklar artmadı dünden beri geçmedi de. Islak mendilleri tek tek mi yıkıyorsun kullanmadan önce?
Gözümün önünde büyüyüp gidiyor harika bir duygu o yüzüme baktıkça içim gidiyor tek korkum ona yetememek inşallah 40 ımız çıkınca lohusa depresyonundan da kurtulurum kafam fena dağınıkAy ne guzel demi
İnsallah canım bir an önce geçsin şunlarda bebislerimizin anının tadını çıkartalımDeğerini ölçtürmüşmüydün peki canım. Ben tekrsr artacak diye korkuyorum ne zaman geçti tam olarak
Gözün aydın canım kurtuldun şükürBende şu sarılıktan kurtulsamm
Evett çok çekiyor yavrum çok korkuyorum ya her emzirmedeAmin cümlemizin.
Biraz dik tut cnm bebeği. Sütü çok cekiyor
İlk günden beri mi öyle, hangi biberonla veriyorsun
Aa hemen bakayım canım çok sağolBu linkten ulaşabilirsin canım danışan seçiyorsun ücretsiz destek veriyorlar her gün konuşuyorum benEmzirme Destek Projesi - Bebek.com
En anlamlı mottolarımızdan biri “Bir Damla Bin Fayda!” Emzirme konusunda aklınıza takılan her soruyu Emzirme Destek Elçilerimize sorabilirsiniz. Tıklayın.www.bebek.com
Teşekkür ederim canım bir kez bundada yaşadık boğulma tehlikesi ama çok şükür daha güvenli bende böyle emziriyorum artıkCanım ben sanırım bir çözüm buldum, bebegi dik tutarak değil de kendim 45 derece eğik oturarak ( tam yatar pozisyon degil hafif eğik) denedim ve çok şükür bu şekilde sorun yaşamadık. Burada bir arkadaş sağolsun paylaşmıştı sanırım bir doktorun videosunda da gördüm bu pozisyon. Bu şekilde ağzında daha az süt birikiyor daha kolay yutkunuyor sanırım bir de böyle dene istersen
Gözün aydin canım çok şükürBugün 9. Günümüz bitiyor ve minik prensesim göbeğini düşürdü
Göbek düşümünden kaç gün sonra bebekleri yıkadınız kızlar
Humana bende aldım kargosunu bekliyorum ,içmeye başlayacağım. Tek başına çok zor,maşallah ne güzel üstesinden gelmişsiniz. Bende annelik hüznü yaşadım o günlerde mi azaldı acaba sütüm? Şimdi de meme ucum beyazladı çok acıyor ve batıyor. Ne olduğunu nette bulamadım,çocuk doktorumuz da bir cildiyeciye ya da cerraha danışmamızı önerdi.Emzirerek arttırabilirsin canım emzirmeye çalış. moralini yüksek tut stres yapma. Benimde başta taş gibiyken gögüslerim lohusalık depresyonuyla süzülmüş sütüm çok azalmıştı. Toparlanmaya calısıyorum şimdi devamlı emziriyorum emmesi kısa olsa da peşine sağıyorum şırıngayla veriyorum. Öyle kilo alabildi. Emmeside düzeliyor yavaş yavaş.
Tek başımayım yemek veya komposto da yok öyle bende.. herşeyi malesef dışarıdan söylüyorum.
Promalt, humana yapıp içiyorum. Tahin helvası ye bol bol. Ve şu sıcak havada bol bol su iç sütün çoğu su.
Bunca zorluğa rağmen Allah yardım ediyor mucize gibi bir işleyişi var sütümüzün. İnan sadece artacağına. Benim sütümde şuan daha iyi
Bir de şunu öneririm doğum yaptıgım hastane önerdi
Bende yarın yıkayaym o zamanGözün aydin canım çok şükürBen hemen bugün yıkadım dün gece düştü
Canim goguste bir agri yasamadim ben ama kendini en iyi sen bilirsin, bebegin ve kendi iyiligin icin bir tuhaflik seziyorsan git acile benceGogusumde bi tikaniklik bebekte kasilma var 1 saat once oldu simdi tekrar basladi acile gitmelmym
Gogsume bıçak saplanr gibi oldu iki kez suan yok tekrarlarsa gidicem cok streslym gunum doldu diyeCanim goguste bir agri yasamadim ben ama kendini en iyi sen bilirsin, bebegin ve kendi iyiligin icin bir tuhaflik seziyorsan git acile bence
Geçmiş olsun dün bana da oldu galiba terli terli rüzgar yedim diye düşündüm sinirden ağlıyorum şu an sıcaklar üstüme geliyor nefes alamıyorum doğmuyor da artık gelsinGogsume bıçak saplanr gibi oldu iki kez suan yok tekrarlarsa gidicem cok streslym gunum doldu diye
Benim de dogmuyor dr gelmezse suni sanci dedi onu duyunca daha stres oldum bugun bunlari yasadm yurumekten bacaklarm agrms bugun basamyrm napcami sasrdmGeçmiş olsun dün bana da oldu galiba terli terli rüzgar yedim diye düşündüm sinirden ağlıyorum şu an sıcaklar üstüme geliyor nefes alamıyorum doğmuyor da artık gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?