2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim de dogmuyor dr gelmezse suni sanci dedi onu duyunca daha stres oldum bugun bunlari yasadm yurumekten bacaklarm agrms bugun basamyrm napcami sasrdm
Artık mahallede görenler yürüme canına yazık diyorlar ama olmuyor arkadaşım da spor hocası ona rağmen geç doğurdu bünye meselesi demekki eskiler bu kadar bilinçlimiydi normal doğurdular hep

Artık mahallede görenler yürüme canına yazık diyorlar ama olmuyor arkadaşım da spor hocası ona rağmen geç doğurdu bünye meselesi demekki eskiler bu kadar bilinçlimiydi normal doğurdular hep
Aynen oyle dogmaynca dogmyrmus gercekten yapacak bise yok demekki

Canim ben pandemi surecinde hep evden calistim dogru duzgun 5 dakika bile yurumedim bildigin camis gibi yattim oturdum hep ve 36. Haftada dogurdum ben bu hareket etmenin dogumu tetikledigine cok inanmiyorum

Canim ben pandemi surecinde hep evden calistim dogru duzgun 5 dakika bile yurumedim bildigin camis gibi yattim oturdum hep ve 36. Haftada dogurdum ben bu hareket etmenin dogumu tetikledigine cok inanmiyorum
Dr bana yor kendini sancn gelsn dedi diye bugun basamyrm bosa demekki ayrca 22 haftadan beri yürüyorum

Oh maşallah size ben de inanmıyorum artık pilatesci arkadaşımı gördükten sonra neyse ne yapalım azcık daha ağlıyım ben sebepsiz

Oh maşallah size ben de inanmıyorum artık pilatesci arkadaşımı gördükten sonra neyse ne yapalım azcık daha ağlıyım ben sebepsiz
Bebisin seninle cok rahat demek ki canim hic canini sıkma o istedigi zaman gelecek sen kavusacaginiz ana odaklan, hem durdugu her dakika kâr bence. hem de sonra hamileligi özleyebilirsin, ben cok ozlemistim ilk baslarda

Canım bebeğinin diline ağız içine falan bak. Beyazlık var mı. Eğer varsa ondaki pamukcuk sana geçmiş olabilir. Bu durumda karbonatlı su yapabilirsin.. ben yapiyodum ama ara verdim bi kaç gün yine hafiften beyazlamis kızımın dili. Aile hekimi gördü bugun uyardi göğüs ucuna gecmeden karbonatlı suyla temizle hemen dedi

Bizimde sancı cok. Kaka da her gün yapmıyor.
Doktora gttik canım 5. Gün probiyotik danla baslaması gerekmiş başlamamışlrdı bize sonra gaz damlasıda gerekmiş doktor iyiki gelmişsiniz cocuk mahvolmus dedi yavrum o kadar zaten aglıyoduki diğer doktorlara cok sinirlendim onlar neden vermediyse su damlaları

Kızlar dün de yazdim arada kaynamış heralde mesajim.
Sezeryan sonrasındaki karnimdaki şişlik neredeyse hiç inmedi. İlk gün kanamam oldu sadece daha sonra çok az damla damla gelmeye başladı. Güzel temizleyemediler içimi hissediyorum. Hemşireler berbatti ilgisizlerdi. Bu karnımda biriken pis kandan sudan kurtulmak istiyorum. 10 kilo almıştım 3 kilo gitmiş. Sadece bebek gitmiş çıldırcam yaaa
plesenta içimde kaldı heralde diye düşünmeye başladım
Ben ilk doğumda böyle değildim hemen gitmişti 5-6 kilo. 15 gün sonra da aldığım kilolarin hepsini geri vermiştim.. şimdi bunda böyle olunca ne yapacağımı bilemedim.

Kantron yagi sür kuzum bizim bebiste makat bolumunde vardi pisik kantron iyi geldi

Bİzimki uzamış sarılıktı canım
Sizin süreç nasıl oldu değer kaçtı nasıl geçti canım
Haftaya çarşamba aylık kontrolüne gidince sorayım o zaman çünkü bana sarılığın uzamış sarılık olduğınu bile demedi ben internetten kendim buldum. Doğum yaptıgım hastanedeki ebeylede iletişimdeyim o da demişti uzamış sarılık diye. Bugün aradım ony değer artmaz düşecek dedi inşallah öyle olur
Bugün 9. Günümüz bitiyor ve minik prensesim göbeğini düşürdü

Göbek düşümünden kaç gün sonra bebekleri yıkadınız kızlar
Ayy nasıl zaman gecmiş inanamıyorum hadi gözün aydın yarın yıkarsın kuzum
Evet muhtemelen o zaman azaldı çünkü benimde öyle oldu malesef. Daha yeni yeni kendine geliyor gibi. ilk oğlumda böyle olmamıştım fakat toparlanmalısın artması için. Güçlü ol moralini yüksek tut bebeğini kokla sütünün artacağına inan. Emzirmeye calıs pes etme
Canım 2. doğumlar ilki gibi olmuyor ya daha yeni doğum yaptın ama emzirdikçe de gider kilon. İçinin temizlenmediğini 1 hafta sonra doktor kontrolün olacak gittiğinde usgden bakıyor söylüyor zaten. Kanaman içinde hareket ettikçe artıyor birde sende karnına bastır masaj yap. Ben ne yapayım 30 kilo aldım 15 verebilmişim 15 duruyo

Yorum yapamıorm
Ben gebelik gibi şişim..
Ödemlerim inmio

Merhaba kızlar ben de Temmuz annelerinedenim Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.ben ve bebeğim hamileliğimin ilk gününden beri o kadar sağlık sorunları ile uğraştım ki çok zor bir hamilelikti. şükür bebeğimi sağsalim kucağıma aldım 20 gün önce. Doğduktan dört gün sonra sarılıktan yattık. Kontrol için üç gün sonra gittik yükselmiş tekrar. Doktorun dediği herseyi yapıyorum hala da devam ediyor. Bugün sağlık ocağından aradılar topuk kanında tsh yüksekmiş yarın tekrar çağırdılar. şu an cok kötüyüm ben çünkü internette yenidoğan tiroit yüksekliği ile ilgili o kadar kötü şey yazıyor ki. Ben haşimato hastasıyım. Benim gibi planların bebeklerinde çok görülüyormuş. Sonra sarılığı cok uzadı . Tiroit sarılığın uzamasına sebep oluyormuş. Çok iyi ememiyor bu da tiroitten kaynaklanabiliyormuş. Yarın doktora gidicez ama cok üzülüyorum. Rabbim dermansız dert vermesin yine binlerce şükür ama yavrumu ne zaman korkmadan sevicem. Her an kötü bir şey olacak diye korkuyorum artık. Bilgisi olan varsa paylaşır mısınız arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…