Artık mahallede görenler yürüme canına yazık diyorlar ama olmuyor arkadaşım da spor hocası ona rağmen geç doğurdu bünye meselesi demekki eskiler bu kadar bilinçlimiydi normal doğurdular hepBenim de dogmuyor dr gelmezse suni sanci dedi onu duyunca daha stres oldum bugun bunlari yasadm yurumekten bacaklarm agrms bugun basamyrm napcami sasrdm
Aynen oyle dogmaynca dogmyrmus gercekten yapacak bise yok demekkiArtık mahallede görenler yürüme canına yazık diyorlar ama olmuyor arkadaşım da spor hocası ona rağmen geç doğurdu bünye meselesi demekki eskiler bu kadar bilinçlimiydi normal doğurdular hep
Canim ben pandemi surecinde hep evden calistim dogru duzgun 5 dakika bile yurumedim bildigin camis gibi yattim oturdum hepArtık mahallede görenler yürüme canına yazık diyorlar ama olmuyor arkadaşım da spor hocası ona rağmen geç doğurdu bünye meselesi demekki eskiler bu kadar bilinçlimiydi normal doğurdular hep
Dr bana yor kendini sancn gelsn dedi diye bugun basamyrm bosa demekki ayrca 22 haftadan beri yürüyorumCanim ben pandemi surecinde hep evden calistim dogru duzgun 5 dakika bile yurumedim bildigin camis gibi yattim oturdum hepve 36. Haftada dogurdum ben bu hareket etmenin dogumu tetikledigine cok inanmiyorum
Bence bebek gelecegi vakti kendi seciyor canimDr bana yor kendini sancn gelsn dedi diye bugun basamyrm bosa demekki ayrca 22 haftadan beri yürüyorum
Aynen bi de kz erken gelir diyolar hic alakasi yokBence bebek gelecegi vakti kendi seciyor canim
Alışacak annesi daha yeni doğmuş öğrenecek.Evett çok çekiyor yavrum çok korkuyorum ya her emzirmede
Doktorumuz hemen yikayabilirsiniz demişti gönlün rahat olsun canımBende yarın yıkayaym o zaman
Gün sonunda düşürdü cnkü
Oyy bebeklern yıkanma anıda cok cici
Oh maşallah size ben de inanmıyorum artık pilatesci arkadaşımı gördükten sonra neyse ne yapalım azcık daha ağlıyım ben sebepsizCanim ben pandemi surecinde hep evden calistim dogru duzgun 5 dakika bile yurumedim bildigin camis gibi yattim oturdum hepve 36. Haftada dogurdum ben bu hareket etmenin dogumu tetikledigine cok inanmiyorum
Bebisin seninle cok rahat demek ki canim hic canini sıkma o istedigi zaman gelecek sen kavusacaginiz ana odaklan, hem durdugu her dakika kâr bence. hem de sonra hamileligi özleyebilirsin, ben cok ozlemistim ilk baslardaOh maşallah size ben de inanmıyorum artık pilatesci arkadaşımı gördükten sonra neyse ne yapalım azcık daha ağlıyım ben sebepsiz
Canım bebeğinin diline ağız içine falan bak. Beyazlık var mı. Eğer varsa ondaki pamukcuk sana geçmiş olabilir. Bu durumda karbonatlı su yapabilirsin.. ben yapiyodum ama ara verdim bi kaç gün yine hafiften beyazlamis kızımın dili. Aile hekimi gördü bugun uyardi göğüs ucuna gecmeden karbonatlı suyla temizle hemen dediHumana bende aldım kargosunu bekliyorum ,içmeye başlayacağım. Tek başına çok zor,maşallah ne güzel üstesinden gelmişsiniz. Bende annelik hüznü yaşadım o günlerde mi azaldı acaba sütüm? Şimdi de meme ucum beyazladı çok acıyor ve batıyor. Ne olduğunu nette bulamadım,çocuk doktorumuz da bir cildiyeciye ya da cerraha danışmamızı önerdi.
Hayır bende olmamıştı. Ama her insan farklı tabi. Üşütmüşte olabilirsin. Kasılmaların arasını takip et benim 7 dk da bir olunca gitmiştim hastaneye.Normal dogum yapanlar nolur cevap verin bana sanci esnasinda goguste batma agri olur mu
Insallah canim hayirlisi olsun hakkımızdaMaşallah canım çok iyi bencebende bezleri takip ediyorum bizimkide 19.gunde gitmiştik 500 gr almıştı insaallah herşey yolundadır
Doktora gttik canım 5. Gün probiyotik danla baslaması gerekmiş başlamamışlrdı bize sonra gaz damlasıda gerekmiş doktor iyiki gelmişsiniz cocuk mahvolmus dedi yavrum o kadar zaten aglıyoduki diğer doktorlara cok sinirlendim onlar neden vermediyse su damlalarıBizimde sancı cok. Kaka da her gün yapmıyor.
Gözün aydın canımmBugün 9. Günümüz bitiyor ve minik prensesim göbeğini düşürdü
Göbek düşümünden kaç gün sonra bebekleri yıkadınız kızlar
Kantron yagi sür kuzum bizim bebiste makat bolumunde vardi pisik kantron iyi geldiSadece pişik kremi sebamed kullanıyordum o da birinde hicbir şey yok birinin poposunda nokta nokta kızarıklıklar var. Ya bez ya ıslak mendil ya da pişik kremi alerji yaptı dedim ilk kremi degistirdim. Birkac gün takip edicem bakalım bu arada da doktora götürürüm. Doğal zeytinyağı car evde ama asitlidir diye sürmedim
Sizin süreç nasıl oldu değer kaçtı nasıl geçti canımBİzimki uzamış sarılıktı canım
Haftaya çarşamba aylık kontrolüne gidince sorayım o zaman çünkü bana sarılığın uzamış sarılık olduğınu bile demedi ben internetten kendim buldum. Doğum yaptıgım hastanedeki ebeylede iletişimdeyim o da demişti uzamış sarılık diye. Bugün aradım ony değer artmaz düşecek dedi inşallah öyle olurCanım uzun sürdüyse sarılık mutlaka test yapılması gerekli altta yatan bir hastalıkta sebep olabiliyor ve tedavi edilebiliyor çok kolay. Bizim ilk normal seviyedeydi yatış gerektirmiyodu bol bol emzir dedi. Öyle yaptım ama geçeceğine yükseldi. Yatış verdi bir gün fototerapi aldı 8 e düştü çıktık 3 gün sonra gittiğimizde yine devam ediyordu mama basladık düştü biraz ama hala da ediyor. Tabi ki insan korkuyor ama alıştım sanırım artıkbir de her gün 1 kaşık su vermeye başladım herkes tavsiye ediyor sarılık için
Ayy nasıl zaman gecmiş inanamıyorumBugün 9. Günümüz bitiyor ve minik prensesim göbeğini düşürdü
Göbek düşümünden kaç gün sonra bebekleri yıkadınız kızlar
Evet muhtemelen o zaman azaldı çünkü benimde öyle oldu malesef. Daha yeni yeni kendine geliyor gibi. ilk oğlumda böyle olmamıştım fakat toparlanmalısın artması için. Güçlü ol moralini yüksek tut bebeğini kokla sütünün artacağına inan. Emzirmeye calıs pes etmeHumana bende aldım kargosunu bekliyorum ,içmeye başlayacağım. Tek başına çok zor,maşallah ne güzel üstesinden gelmişsiniz. Bende annelik hüznü yaşadım o günlerde mi azaldı acaba sütüm? Şimdi de meme ucum beyazladı çok acıyor ve batıyor. Ne olduğunu nette bulamadım,çocuk doktorumuz da bir cildiyeciye ya da cerraha danışmamızı önerdi.
Canım 2. doğumlar ilki gibi olmuyor yaKızlar dün de yazdim arada kaynamış heralde mesajim.
Sezeryan sonrasındaki karnimdaki şişlik neredeyse hiç inmedi. İlk gün kanamam oldu sadece daha sonra çok az damla damla gelmeye başladı.Güzel temizleyemediler içimi hissediyorum. Hemşireler berbatti ilgisizlerdi. Bu karnımda biriken pis kandan sudan kurtulmak istiyorum. 10 kilo almıştım 3 kilo gitmiş. Sadece bebek gitmiş çıldırcam yaaa
plesenta içimde kaldı heralde diye düşünmeye başladım
Ben ilk doğumda böyle değildim hemen gitmişti 5-6 kilo. 15 gün sonra da aldığım kilolarin hepsini geri vermiştim.. şimdi bunda böyle olunca ne yapacağımı bilemedim.
Yorum yapamıormKızlar dün de yazdim arada kaynamış heralde mesajim.
Sezeryan sonrasındaki karnimdaki şişlik neredeyse hiç inmedi. İlk gün kanamam oldu sadece daha sonra çok az damla damla gelmeye başladı.Güzel temizleyemediler içimi hissediyorum. Hemşireler berbatti ilgisizlerdi. Bu karnımda biriken pis kandan sudan kurtulmak istiyorum. 10 kilo almıştım 3 kilo gitmiş. Sadece bebek gitmiş çıldırcam yaaa
plesenta içimde kaldı heralde diye düşünmeye başladım
Ben ilk doğumda böyle değildim hemen gitmişti 5-6 kilo. 15 gün sonra da aldığım kilolarin hepsini geri vermiştim.. şimdi bunda böyle olunca ne yapacağımı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?