2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bağırsak florasını düzenlemek için dedi canım. Bizimkide bugün bi 2 saat uyudu deliksiz damladan sonra. Bence rahatlatıyor damla
Canım aksam üzeri 7 de verdim damlayı şimdi uyandı saat 4 oldu. Tabiki aralarda uyandırmaya calıstım emzirmek için ama maksimum 10 dk emdi hep

Emziremiorm biliosm kuzum
Ama elimden geldiğince yediriorm..
İnş yükselmez
Bizde kan uyuşmazlığıda var kızımla
Babasının kanını almş..
O yizden bu kızın kanı bozuk diorm
Allah iyiliğini versin ama senin eşinle kan uyuşmazlığın mı var o zaman ? o da etkiliyor sarılığı çünkü. Bizimki uzamış sarılık olunca direkt onu sordu doktor ve ebe. Emziremiyordun doğru beslemeyi sık sık yap demek istedim canım inşallah yükselmez ya çok beter birşey yapışıp kaldı bizde 2 saat 1 saat besleme arasını kısa tut kurtul yeterki

Yk yani kan gruplarımız farklı evet ama ne evlilik sürecinde ne tüp bebek sürecinde uyuşmazlık var denmedi..
Ama maşallah bebekte dendi anlamadm bende

Canim odem toplamış olabilir misin acaba

Canim odem toplamış olabilir misin acaba
Evet canim zaten belden aşağısı inanılmaz şişti. O illaki geçer diye düşünüyorum. kanamam da hiç yok asıl sorun ettiğim bu.
Canım 5. Gün cagırıyorlar genelde bebekten topuk kanıda aldıkları için
Bugün bebeğin kontrolüne çağırdılar hastaneye gidicez. Dönüşte de sağlık ocağına. Ben ilk topuk kanını da aldırmadım. Hastanede çok sinirlendim hemşireye. Zaten ilki boşuna alınıyormus. Asıl baktıkları sonuç hep ikinci topuk kaniymis.

Anladım canim haklısın bugün şırınga da alayım. Ne olur ne olmaz. Şuanda günde bir kere mama veriyorum o da şırınga ile olsun.
Kuzum çok şükür geride kaldı o günler. Daha da uzamadan. Allahım kimseye dert vermesin, bebeklerimize de bize sağlık sıhhat versin inşallah

Merhaba canım. Doğuma dakikalar kala da kanala girebilir bebek merak etme.Doktor sancılarla aşağı inecek dedi öyle de oldu benim.yürüyüş zaten yapiyomussun birde hurma yemeni tavsiye ederim

Islak mendil kullanıyorum canım evet. Pamuk da arada kullanıyordum o zaman tamamen pamuğa geceyim. Pratik bi yolunu buldun mu pamuğun yoksa alt değiştirmeden önce mi ıslanıyorsun?
Temizleme pamugunu ıslatıp sıkıp pakete geri koyuyorum ben havalar sıcak zaten poşetinde kapalı tutuyorum zaten iki güne bitiyor paket pratik oldu banada dene istersen

Kanama bendede yok gibi 2 gun oldu adet gibi bitti

Benim lohusalik yeni basliyor basimda dolu insan yeminle esimle bile geldikleri gunden beri küsüp duruyorum
Benimde ilk gün birsürü insan vardı şimdi kv ve eşimin engelli abisi var ama kv ile bebek konusunda sürekli ters düştük bunalıma soktu beni ben doktorun dediklerini yapmaya çalışırken o hep ben de 7 çocuk doğurdum diye bildiğini yapmaya çalıştı çok uğraştırdı beni o gidince kurtulurum ben bu psikolojiden anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…