2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar acil.. sarılık ölçme aleti ile kan testi arasında ne kadar fark vardır.? Cihazda 14 çıktı değeri, kandan bakildi ama 3-4 saat sonra çıkacak dendi. 17 üzerine çıkarsa yatış veriliyormuş

Kan en doğrusu die biliorm
Bizde kanda bakıldı bu yüzden
Evet öyleymiş canim. Artmamasi için seferberlik ilan ettik şuanda evde.
Cihazdakinden 1 puan dusuk cikiyor genelde kan testi canim
Gerçekten mi yaaaaa. İçim biraz da olsa rahatladı. İnşallah öyledir. Bebeği oraya bırakıp gelmek çok üzücü olur yoksa benim için. Bugün kan alınırken bile hüngür hüngür ağladım. Nasıl dayancam giderse

Kızlar acil.. sarılık ölçme aleti ile kan testi arasında ne kadar fark vardır.? Cihazda 14 çıktı değeri, kandan bakildi ama 3-4 saat sonra çıkacak dendi. 17 üzerine çıkarsa yatış veriliyormuş
Canim kanda 2 3 birim daha fazla çıkabilir demisti hemşire. Ama bizim alette 10.9 çıkmıştı kanda 10 çıkmıştı. İnşallah sizin de düşük çıkar

Canim bizde iki kez bakıldı son seferde doktor ciltten 13 çıkınca kanda zaten bir eksigi cikiyor bi daha kan almayalim diye kendi dedi bunu inşallah sizinki de risksizdir zaten

Cnm yani batıl inanç olabilir belki ama
Bizde yakasına sarımsak soyup takarlar onun kokusu sarılığı engeller die..
Bama yaptnmı dersen.. Yaptm
Snra aman saçma dedm çkardm sarılık oldu.. Geri taktm
İnandm sanıeım

Canim kanda 2 3 birim daha fazla çıkabilir demisti hemşire. Ama bizim alette 10.9 çıkmıştı kanda 10 çıkmıştı. İnşallah sizin de düşük çıkar
Çok şükür düşük çıktı canım. 11 çıktı.
Canim bizde iki kez bakıldı son seferde doktor ciltten 13 çıkınca kanda zaten bir eksigi cikiyor bi daha kan almayalim diye kendi dedi bunu inşallah sizinki de risksizdir zaten
Sonuçlar çıktı. Çok şükür 11 miş keşke bizden de kan istemeseydi.
Ben de kesin deniyorum akşama

seamoms cnm durumunu şimdi gördüm
Ve burdan yazmak istedim açıkçası...
Cok geçmiş olsun allah şifa versin.. Cok zor
Ama lütfen bebeğini düşün.. Sütünü düşün

İyi geçmiş olsun canım sevindim. Ne fitili acaba kullandigin
Paranox. Günde yarım kullandık. Sarılığın ilacı yok, ateş düşürücü fitilin içinde sarılığı gerileten bir etken madde var dedi doktor
Bizim oğluşun da sarılığı vardı. Işık, fitil, emzirme, mama hepsini günlerce uyguladık. Doktora gitmeden önceki gün annem geldi, bir köyün türbe-Ocağı varmış, oranın külünü getirmiş. Suyla karıştırıp birkaç çay kaşığı içirdi bebeğe. Kalanı da vücuduna sürdü. Ertesi gün doktora gittik. Sarılık 14 ten 8 e düşmüş . Annem diyor ki kül çok işe yaradı, sarılığı yok etti

seamoms cnm durumunu şimdi gördüm
Ve burdan yazmak istedim açıkçası...
Cok geçmiş olsun allah şifa versin.. Cok zor
Ama lütfen bebeğini düşün.. Sütünü düşün
Sütüm zaten azdı hepten bitti sayılır.Düşünemiyorum başka bir şey…
Çok teşekkür ederim.

Bundan sonra birine beddua edersem Allah sana gazlı beebe versin dicem topiğe uğratmıyor anacım cocuk
Bana demeeeeeee
Emzirememek gazdan daha kötüdür
Onun bi geçiş süresi var
Bunun yk
Ay kahroluorm

Asla ışık fitil emzirme ve mamadan değil
Hepsi kül mucizesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…