- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
Cihazdakinden 1 puan dusuk cikiyor genelde kan testi canimKızlar acil.. sarılık ölçme aleti ile kan testi arasında ne kadar fark vardır.? Cihazda 14 çıktı değeri, kandan bakildi ama 3-4 saat sonra çıkacak dendi. 17 üzerine çıkarsa yatış veriliyormuş
Kan en doğrusu die biliormKızlar acil.. sarılık ölçme aleti ile kan testi arasında ne kadar fark vardır.? Cihazda 14 çıktı değeri, kandan bakildi ama 3-4 saat sonra çıkacak dendi. 17 üzerine çıkarsa yatış veriliyormuş
Aynen Eşim 2 gösteriyor yürü git diyorum birini halletikde ikinci çocuk kaldıBenim ikinciye cesaretim kalmadı
Evet öyleymiş canim. Artmamasi için seferberlik ilan ettik şuanda evde.Kan en doğrusu die biliorm
Bizde kanda bakıldı bu yüzden
Gerçekten mi yaaaaa. İçim biraz da olsa rahatladı. İnşallah öyledir. Bebeği oraya bırakıp gelmek çok üzücü olur yoksa benim için. Bugün kan alınırken bile hüngür hüngür ağladım. Nasıl dayancam giderseCihazdakinden 1 puan dusuk cikiyor genelde kan testi canim
Canim kanda 2 3 birim daha fazla çıkabilir demisti hemşire. Ama bizim alette 10.9 çıkmıştı kanda 10 çıkmıştı. İnşallah sizin de düşük çıkarKızlar acil.. sarılık ölçme aleti ile kan testi arasında ne kadar fark vardır.? Cihazda 14 çıktı değeri, kandan bakildi ama 3-4 saat sonra çıkacak dendi. 17 üzerine çıkarsa yatış veriliyormuş
Canim bizde iki kez bakıldı son seferde doktor ciltten 13 çıkınca kanda zaten bir eksigi cikiyor bi daha kan almayalim diye kendi dedi bunu inşallah sizinki de risksizdir zatenEvet öyleymiş canim. Artmamasi için seferberlik ilan ettik şuanda evde.
Gerçekten mi yaaaaa. İçim biraz da olsa rahatladı. İnşallah öyledir. Bebeği oraya bırakıp gelmek çok üzücü olur yoksa benim için. Bugün kan alınırken bile hüngür hüngür ağladım. Nasıl dayancam giderse
Hiç deme valla canımAynen Eşim 2 gösteriyor yürü git diyorum birini halletikde ikinci çocuk kaldı
Cnm yani batıl inanç olabilir belki amaEvet öyleymiş canim. Artmamasi için seferberlik ilan ettik şuanda evde.
Gerçekten mi yaaaaa. İçim biraz da olsa rahatladı. İnşallah öyledir. Bebeği oraya bırakıp gelmek çok üzücü olur yoksa benim için. Bugün kan alınırken bile hüngür hüngür ağladım. Nasıl dayancam giderse
Ablamız grip oldu çok mızmız hep onunla ilgilenelim istiyor. Bugün bebiş de öksürüyor. Allahtan eşim ilgileniyor büyükle yoksa halim harapHerkes nerde ya
Bebesini kucağına alan kayboluyor
Kendimi garip hissediorm burda olunca
Oyy geçmiş olsn kuzumAblamız grip oldu çok mızmız hep onunla ilgilenelim istiyor. Bugün bebiş de öksürüyor. Allahtan eşim ilgileniyor büyükle yoksa halim harap
Ben de öyle yapayım dünden beri ıslak mendillere korkarak bakıyorumŞuan doktor dışında dışarı çıkmadık doktora giderken de normal paket alıp gidiyorum 2-3 ıslak mendilden zarar gelmez diye
Çok şükür düşük çıktı canım. 11 çıktı.Canim kanda 2 3 birim daha fazla çıkabilir demisti hemşire. Ama bizim alette 10.9 çıkmıştı kanda 10 çıkmıştı. İnşallah sizin de düşük çıkar
Sonuçlar çıktı. Çok şükür 11 miş keşke bizden de kan istemeseydi.Canim bizde iki kez bakıldı son seferde doktor ciltten 13 çıkınca kanda zaten bir eksigi cikiyor bi daha kan almayalim diye kendi dedi bunu inşallah sizinki de risksizdir zaten
Ben de kesin deniyorum akşamaCnm yani batıl inanç olabilir belki ama
Bizde yakasına sarımsak soyup takarlar onun kokusu sarılığı engeller die..
Bama yaptnmı dersen.. Yaptm
Snra aman saçma dedm çkardm sarılık oldu.. Geri taktm
İnandm sanıeım
Dene cnm.. Hergn tazele..Çok şükür düşük çıktı canım. 11 çıktı.
Sonuçlar çıktı. Çok şükür 11 miş keşke bizden de kan istemeseydi.
Ben de kesin deniyorum akşama
Cok sevindim canim gecmis olsunÇok şükür düşük çıktı canım. 11 çıktı.
Sonuçlar çıktı. Çok şükür 11 miş keşke bizden de kan istemeseydi.
Ben de kesin deniyorum akşama
Bundan sonra birine beddua edersem Allah sana gazlı beebe versin dicemHerkes nerde ya
Bebesini kucağına alan kayboluyor
Kendimi garip hissediorm burda olunca
Paranox. Günde yarım kullandık. Sarılığın ilacı yok, ateş düşürücü fitilin içinde sarılığı gerileten bir etken madde var dedi doktorİyi geçmiş olsun canım sevindim. Ne fitili acaba kullandigin
Bizim oğluşun da sarılığı vardı. Işık, fitil, emzirme, mama hepsini günlerce uyguladık. Doktora gitmeden önceki gün annem geldi, bir köyün türbe-Ocağı varmış, oranın külünü getirmiş. Suyla karıştırıp birkaç çay kaşığı içirdi bebeğe. Kalanı da vücuduna sürdü. Ertesi gün doktora gittik. Sarılık 14 ten 8 e düşmüş . Annem diyor ki kül çok işe yaradı, sarılığı yok ettiCnm yani batıl inanç olabilir belki ama
Bizde yakasına sarımsak soyup takarlar onun kokusu sarılığı engeller die..
Bama yaptnmı dersen.. Yaptm
Snra aman saçma dedm çkardm sarılık oldu.. Geri taktm
İnandm sanıeım
Sütüm zaten azdı hepten bitti sayılır.Düşünemiyorum başka bir şey…seamoms cnm durumunu şimdi gördüm
Ve burdan yazmak istedim açıkçası...
Cok geçmiş olsun allah şifa versin.. Cok zor
Ama lütfen bebeğini düşün.. Sütünü düşün
Bana demeeeeeeeBundan sonra birine beddua edersem Allah sana gazlı beebe versin dicemtopiğe uğratmıyor anacım cocuk
Asla ışık fitil emzirme ve mamadan değilParanox. Günde yarım kullandık. Sarılığın ilacı yok, ateş düşürücü fitilin içinde sarılığı gerileten bir etken madde var dedi doktor
Bizim oğluşun da sarılığı vardı. Işık, fitil, emzirme, mama hepsini günlerce uyguladık. Doktora gitmeden önceki gün annem geldi, bir köyün türbe-Ocağı varmış, oranın külünü getirmiş. Suyla karıştırıp birkaç çay kaşığı içirdi bebeğe. Kalanı da vücuduna sürdü. Ertesi gün doktora gittik. Sarılık 14 ten 8 e düşmüş . Annem diyor ki kül çok işe yaradı, sarılığı yok etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?