2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ne kızasın yaa kız o kokuya ne gelir sarılık filan boşver corana bile gelmez

Bal0ncuk canım senin bebeğin olmuş çok sevindim . Taa geçen sene sana mesaj atıp sorular sormuştum hamile bile değildik . Sanada dua etmiştim çok mutlu oldum

Bal0ncuk canım senin bebeğin olmuş çok sevindim . Taa geçen sene sana mesaj atıp sorular sormuştum hamile bile değildik . Sanada dua etmiştim çok mutlu oldum
Tşk ederim cnm evet bizim takıldığımız topikte baya konuşmuştuk
Allah razı olsun kuzum
Sende maşallah büyüttün bebeği öyle yazıor :)

Kızlar günlük rutinimizi yazıyorum
*Sabaha karşı 5 gibi uyanıyoruz alt açma-emzirme-gaz çıkarma-aglama akabinde 6-7 bazen 8 gibi uyuma.

*Uyuma saatine göre (mesela 6da uyuduysa 8de uyanıyor) genelde 9-10 gibi uyanıyoruz. Gürültülü kaka yapıyor genelde bu şekilde uyanıyor patır patır. Bazen meme istiyor kakali bezle hemen emziriyorum dayanamıyor. sonrası gaz alma- ağlama pis pislama ağlama ve sonunda zorda olsa uyku 12 - 1 gibi.

* sonra yine gürültülü kaka eşliğinde uyanma. Alt açma emzirme ağlama katılacak derecede bazen bir saate acikiyor yine Emzirme gaz alma rutini uykuya geçiş zor olabiliyor genelde 3-4 gibi uyanıyor alt açma sonra banyo hemen emzirme en kolay uykuya geçiş böyle oluyor banyoyla. Sonra aksam 7-8 gibi kalkıyor yine aynı alt açma emzirme gaz alma ağlamalar emzirme gaz çıkartma hep böyle neyse uykuya dalıyor yine sabaha kadar bu rutin devam ediyor.

Bugün sabah 8-den öğlen 1bucuga kadar uyumadı. Yarin doktor kontrolümüz var kalbindeki üfürüm için başka doktor bulduk iki saat uzaklıkta ve ne yapacağımı bilemiyorum yollarda mahvoluruz heralde. Sürekli ayaktayım ayaklarım zonkluyor banyo bes dkdan fazla yapamıyorum bile bazen tuvaletimi unutuyorum o derece. O uyurken evin işleri halloluyor hiç çamaşır bitmiyor memeler sarıl sarıl akıyor günde on tane çamaşır değiştiriyorum makine hiç durmuyor çırp as katla yerleştir. Yemek bulaşık temizlik... Markete bile çıkmadım hastane dışında çok şükür bebeğim iyi olsun ama bu durum ne kadar devam edecek rutinim normal mi sizce yarın doktorada soracağım ama sanki yavrum çok uykusuz kalıyor çoğu kez uyanıyor saat başı bu yazdıklarım harici mesela sürekli rutin döngü resmen. Emzir gaz cikart kussun üstünü değiştir pispisla uykuya dalsin. Dalmadi tekrar emzir tekrar gaz cikart ay yazarken bile yoruldum umarım okursunuz derdime bir yorum yaparsınız sizde durumlar nasıl çok merak ediyorum

Ee anlamamalari cok.zor

Bunları okuyunca seninki çok uyuyormuş gibi geldi bana kusuyor bazen nerdeyse eksiğinin hepsini bazen az. Çok emmek istiyor midesi fazlasını gönderiyor sanırım

Kızlar herkes nasıl, biz gayet iyiyiz
Bende seni dün etietkiecektim
Sonra rahatsız etmiyim dedm şehzadesiyle romantik anlar yaşıodur

Bebekleriniz kusuyor mu onuda sormayı unuttum kızlar benimki çok kusuyor özellikle emzirme sonrası
Kusma derken şöyle.. Benm kız sanırım mamayı kaçıracağımızı düşünüo
Bazen dil altında saklıo ve hopp tükürüo

Kizz ne oldu sana sesin çıkmaz oldu bu bebeler hepimziin saftini kaydırdı dimi?
benm ilk defa bugn kaydı

Bebeğine rezene içiren varmı anneler?

Yada bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz???

Temizleme pamugunu ıslatıp sıkıp pakete geri koyuyorum ben havalar sıcak zaten poşetinde kapalı tutuyorum zaten iki güne bitiyor paket pratik oldu banada dene istersen
Iki bebeyle her gün bi paket biter bizim de. Günlük ıslatmış olurum daha iyi olur hem.
Bebekleriniz kusuyor mu onuda sormayı unuttum kızlar benimki çok kusuyor özellikle emzirme sonrası
Benim ikisi de kusuyor. Bazen sızıntı şeklinde bazen kesik kesik bazen de mideyi tamamen boşaltıyorlar
Bunları okuyunca seninki çok uyuyormuş gibi geldi bana kusuyor bazen nerdeyse eksiğinin hepsini bazen az. Çok emmek istiyor midesi fazlasını gönderiyor sanırım
Ya o emdiginin neredeyse tamamını boşaltma olayı benim bebeklerimin ikisinde de var. Kafama çok takıyordum artık umursamaz oldum ama doktora söyleyeceğim yine. Agliyorlar agliyorlar meme istiyorlar en son hepsini kusup uyuyorlar.

Bana demeeeeeee
Emzirememek gazdan daha kötüdür
Onun bi geçiş süresi var
Bunun yk
Ay kahroluorm

Asla ışık fitil emzirme ve mamadan değil
Hepsi kül mucizesi
Bizimkide gazdan cok az emiyo sagıp veriyorum gene mememdeyken gazı geliyo gerinmeye baslıyo afglıyo tam ememiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…