Cnm lütfen günde 3 lt su içSütüm zaten azdı hepten bitti sayılır.Düşünemiyorum başka bir şey…
Çok teşekkür ederim.
Ne kızasın yaa kız o kokuya ne gelirCnm yani batıl inanç olabilir belki ama
Bizde yakasına sarımsak soyup takarlar onun kokusu sarılığı engeller die..
Bama yaptnmı dersen.. Yaptm
Snra aman saçma dedm çkardm sarılık oldu.. Geri taktm
İnandm sanıeım
İşte ondan ötürü sarımsak iyidir iyiNe kızasın yaa kız o kokuya ne gelirsarılık filan boşver corana bile gelmez
Bir gazın böyle değerli olacağını bilmiyordukBundan sonra birine beddua edersem Allah sana gazlı beebe versin dicemtopiğe uğratmıyor anacım cocuk
Tşk ederim cnmBal0ncuk canım senin bebeğin olmuş çok sevindim . Taa geçen sene sana mesaj atıp sorular sormuştum hamile bile değildik . Sanada dua etmiştim çok mutlu oldum
Kizz ne oldu sana sesin çıkmaz olduKızlar herkes nasıl, biz gayet iyiyiz
Ee anlamamalari cok.zorBenimde ilk gün birsürü insan vardı şimdi kv ve eşimin engelli abisi var ama kv ile bebek konusunda sürekli ters düştük bunalıma soktu beni ben doktorun dediklerini yapmaya çalışırken o hep ben de 7 çocuk doğurdum diye bildiğini yapmaya çalıştı çok uğraştırdı beni o gidince kurtulurum ben bu psikolojiden anca
Oğlumla aşk yaşamaktan buraya giremiyorum fazlaKizz ne oldu sana sesin çıkmaz oldubu bebeler hepimziin saftini kaydırdı dimi?
Bunları okuyunca seninki çok uyuyormuş gibi geldi banaKızlar günlük rutinimizi yazıyorum
*Sabaha karşı 5 gibi uyanıyoruz alt açma-emzirme-gaz çıkarma-aglama akabinde 6-7 bazen 8 gibi uyuma.
*Uyuma saatine göre (mesela 6da uyuduysa 8de uyanıyor) genelde 9-10 gibi uyanıyoruz. Gürültülü kaka yapıyor genelde bu şekilde uyanıyor patır patır. Bazen meme istiyor kakali bezle hemen emziriyorum dayanamıyor. sonrası gaz alma- ağlama pis pislama ağlama ve sonunda zorda olsa uyku 12 - 1 gibi.
* sonra yine gürültülü kaka eşliğinde uyanma. Alt açma emzirme ağlama katılacak derecede bazen bir saate acikiyor yine Emzirme gaz alma rutini uykuya geçiş zor olabiliyor genelde 3-4 gibi uyanıyor alt açma sonra banyo hemen emzirme en kolay uykuya geçiş böyle oluyor banyoyla. Sonra aksam 7-8 gibi kalkıyor yine aynı alt açma emzirme gaz alma ağlamalar emzirme gaz çıkartma hep böyle neyse uykuya dalıyor yine sabaha kadar bu rutin devam ediyor.
Bugün sabah 8-den öğlen 1bucuga kadar uyumadı. Yarin doktor kontrolümüz var kalbindeki üfürüm için başka doktor bulduk iki saat uzaklıkta ve ne yapacağımı bilemiyorum yollarda mahvoluruz heralde. Sürekli ayaktayım ayaklarım zonkluyor banyo bes dkdan fazla yapamıyorum bile bazen tuvaletimi unutuyorum o derece. O uyurken evin işleri halloluyor hiç çamaşır bitmiyor memeler sarıl sarıl akıyor günde on tane çamaşır değiştiriyorum makine hiç durmuyor çırp as katla yerleştir. Yemek bulaşık temizlik... Markete bile çıkmadım hastane dışında çok şükür bebeğim iyi olsun ama bu durum ne kadar devam edecek rutinim normal mi sizce yarın doktorada soracağım ama sanki yavrum çok uykusuz kalıyor çoğu kez uyanıyor saat başı bu yazdıklarım harici mesela sürekli rutin döngü resmen. Emzir gaz cikart kussun üstünü değiştir pispisla uykuya dalsin. Dalmadi tekrar emzir tekrar gaz cikart ay yazarken bile yoruldum umarım okursunuz derdime bir yorum yaparsınız sizde durumlar nasıl çok merak ediyorum
Valla benim kaydı gözlerim kanlı, saçlarım darma duman, duş alamamış ve perişanım bir de annem yanımda o gidince ne yapacaksamKizz ne oldu sana sesin çıkmaz oldubu bebeler hepimziin saftini kaydırdı dimi?
1 2 derece fark ediyor mus canimKızlar acil.. sarılık ölçme aleti ile kan testi arasında ne kadar fark vardır.? Cihazda 14 çıktı değeri, kandan bakildi ama 3-4 saat sonra çıkacak dendi. 17 üzerine çıkarsa yatış veriliyormuş
Bende seni dün etietkiecektimKızlar herkes nasıl, biz gayet iyiyiz
Kusma derken şöyle.. Benm kız sanırım mamayı kaçıracağımızı düşünüoBebekleriniz kusuyor mu onuda sormayı unuttum kızlar benimki çok kusuyor özellikle emzirme sonrası
Kizz ne oldu sana sesin çıkmaz oldubu bebeler hepimziin saftini kaydırdı dimi?
Iki bebeyle her gün bi paket biter bizim de. Günlük ıslatmış olurum daha iyi olur hem.Temizleme pamugunu ıslatıp sıkıp pakete geri koyuyorum ben havalar sıcak zaten poşetinde kapalı tutuyorum zaten iki güne bitiyor paket pratik oldu banada dene istersen
Benim ikisi de kusuyor. Bazen sızıntı şeklinde bazen kesik kesik bazen de mideyi tamamen boşaltıyorlarBebekleriniz kusuyor mu onuda sormayı unuttum kızlar benimki çok kusuyor özellikle emzirme sonrası
Ya o emdiginin neredeyse tamamını boşaltma olayı benim bebeklerimin ikisinde de var. Kafama çok takıyordum artık umursamaz oldum ama doktora söyleyeceğim yine. Agliyorlar agliyorlar meme istiyorlar en son hepsini kusup uyuyorlar.Bunları okuyunca seninki çok uyuyormuş gibi geldi banakusuyor bazen nerdeyse eksiğinin hepsini bazen az. Çok emmek istiyor midesi fazlasını gönderiyor sanırım
Bizimkide gazdan cok az emiyo sagıp veriyorum gene mememdeyken gazı geliyo gerinmeye baslıyo afglıyo tam ememiyoBana demeeeeeee
Emzirememek gazdan daha kötüdür
Onun bi geçiş süresi var
Bunun yk
Ay kahroluorm
Asla ışık fitil emzirme ve mamadan değil
Hepsi kül mucizesi
Canım ben içirmedim doktorun biri rezeneli damla yazmıstı vermedim cocugumada dün fgittiğim doktorada söuledim sakın verme karaciğerde toksik etki yarator dediBebeğine rezene içiren varmı anneler?
Yada bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?